Rajmondo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Chciałem złożyć siedzenia w Avancie B5, pociągnąłem za dźwignie i ... urwałem ją. Chodzi o plastikową rączkę na tylnych siedzeniach tuż przy zagłówku którą trzeba pociągnąć aby siedzenia złożyć (rączka z "grzybkiem" na którym jest sprężynka). Ktoś wie jak to się nazywa, pod jakimi hasłami jej szukać? Próbowałem na aukcjach, ale nie znalazłem czegoś takiego i przypuszczam, że źle szukałem. Brakuje mi już pomysłów.
bediks Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 a masz w tej raczce miesce na klucz??
marjon Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 w avancie jest bez zamykania na klucz. powinienem miec cos takiego ze starej kanapy. jak cos to jutro tego poszukam:hi:
Rajmondo Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Nie ma miejsca na klucz. Wygląda to tak:
lapawwa Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Dopisuje sie do tematu. W mojej tez sie urwało.... moze trzeba cos pokombinowac?.... Kolego a jak to wyciągnąłeś??? Podważyłeś??
Rekomendowane odpowiedzi