marcin248 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam mam pytanko w sprawie zestawu naprawczego hamulca na tył do b5 ośka sedan afn , chyba zapieka się cylinderek i uszczelka przy nim jest po pekana ,sworznie prowadzące są ok wyczyściłem i dałem odpowiedni smar więc chyba wina w cylinderku potrzebuje nr części lub zestawu naprawczego chyba razem z nowym cylinderkiem bez sworzni prowadzących , znalazłem podobny temat ale do Q chociaż w ETKa był ten sam numer części 8D0 698 671 , nie wiem czy ten cylinderek też będę musiał wymienić bo jak już rozbiorę to uszczelki dam nowe ale nie wiem czy obejdzie się bez cylinderka (który już rozruszałem i dalej grzeje się felga po ok 25km) a z nim to już inny numer części w sklepie chcą ode mnie jaką szerokość ma cylinder i tu pytanie ? rok 99 polift , prosze o pomoc
powaguspisz Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tłoczek na tył w/g Autofren bo tą firmę najczęściej się kupuje nosi numer D02519 a zestaw osłonek gumowych D4083. To każda hutrownia motoryzacyjna będzie posiadać na stanach i ta firma nie będzie im obca, a więc numer OE nie jest Ci potrzebny Tłoczek ocenisz po tym czy ma wżery jeśli są to odrazu wymiana, a średnica tłoczka na tyl to 38mmx51mm wysokość
marcin248 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tłoczek na tył w/g Autofren bo tą firmę najczęściej się kupuje nosi numer D02519 a zestaw osłonek gumowych D4083. To każda hutrownia motoryzacyjna będzie posiadać na stanach i ta firma nie będzie im obca, a więc numer OE nie jest Ci potrzebny Tłoczek ocenisz po tym czy ma wżery jeśli są to odrazu wymiana, a średnica tłoczka na tyl to 38mmx51mm wysokość Dzięki Kolego przydała mi się twoja odpowiedz , pzdrawiam
powaguspisz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Nie ma za co polecam się na przyszłość, jak coś PRV, doświadczenie / i przebywanie na co dzień w motoryzacji. Służę pomocą i dostępnością części.
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 w tym zestawie mały oring jest do bani trzeba montować ori, podróba cieknie
Rekomendowane odpowiedzi