ARAS920 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam mam pewien problem z licznikiem a dokładnie z prędkościomierzem i obrotomierzem czasem niedziałają dobra nawet dośc często niedziałają a wtedy wskazówka od predkościomierza tylko delikatnie drży. czasem wsiadam odpalam silnik i wszystko jest ok na ogół jak jest zimno na zewnątrz albo deszczowo i wilgotno mysle ze to mogą być zimne luty ale nie jestem pewny reszta wskażników działa. dodam że błędów na liczniku niema. pomóżcie z góry dzięki.
ARAS920 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 czyli nic nie da się zrobić? a w a4 immobiliser jest w liczniku? Trzeba coś przeprogramować czy wystarczy założyć i wszystko ok? nie wiem nie znam się tak na elektryce
Szarik Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 czyli nic nie da się zrobić? a w a4 immobiliser jest w liczniku? Trzeba coś przeprogramować czy wystarczy założyć i wszystko ok? nie wiem nie znam się tak na elektryce Jak kupisz przedlifta benzyne i tej samej produkcji czyli UK-NSI lub VDO w zaleznosci jaki posiadasz to bedzie pasowal bez problemu.
ARAS920 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 ok dzięki bardzo choć myślałem że da się coś z tym zrobić ale teraz choć wiem że nie ma co kombinować
sarka 92 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 można. możesz kostki czyścić luty sprawdzić ale tak naprawdę na długo to nie pomoże i za kilka miesięcy znów będziesz miał to samo... jak wyżej koledzy pisali proponuję zmienić... ja osobiście jestem też w trakcie wymieniania licznika w moim audi
PyRaS Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 można. możesz kostki czyścić luty sprawdzić ale tak naprawdę na długo to nie pomoże i za kilka miesięcy znów będziesz miał to samo... jak wyżej koledzy pisali proponuję zmienić... ja osobiście jestem też w trakcie wymieniania licznika w moim audi Tu akurat czyszczenie kostki nie pomoże, najprawdopodobniej uwalony procek (przynajmniej tak wywnioskowałem z opisu) naprawa droga ok 300-400 zł.
sarka 92 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 dlatego najlepiej kupić nowy licznik... u mnie się okazało że jest popalony (cokolwiek to znaczy) poszukaj tu na forum, dużo osób ma liczniki na sprzedaż i możesz być pewny ze kupisz działający licznik
ARAS920 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Opublikowano 23 Lutego 2013 powiedzcie mi czy przypasował by do mojej wersji taki licznik
horny devil Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie to jest międzylift. U ciebie zegarek analogowy ma dużo kreseczek. A w swoim masz fis czy nie??
rafal9119 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 bedzie pasował. a tu masz link http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-efekt-wymiany-licznika-fis-6227/ poczytaj
ARAS920 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 No i po sprawie licznik wymienilem wszystko gra dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi