Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] CZIKITA big REACTIVATION A4 B5 optic RS

Jak ci się podoba CZIKITA ? 132 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ci się podoba CZIKITA ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak chcesz moc bierz 230ki i zmień turbo chociażby na BRD, bedziesz miał na tej pompie lajtowe 170/350nm:whistling: 216ki załozysz to bedzie max 160 zobaczysz...(stawiam na ślepo że 155/340nm płaskie) u siebie miałem przez pół roku taki setup AWX+216+FMIC, szału ni ma:grin:

a regeneracja wtrysku to nic innego jak wymiana końcówki i regulacja, jest to nowy wtrysk:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Z turbo to nie problem mam speców co mi hybrydę z tego AWX wyskrobują :wink: A co do wtrysków to 230 drogie pewnie jak diabli a ja chcę to w miarę w dobych pieniądzach zrobić najgorzej wtryski a te 230 to tylko bosio były czy są standardowo w jakimś silniku ?

Opublikowano
To nie mużin tylko banan zostaje białe :banan:

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ----------

Posadzony już był wyjść z poślizgu się nie da kiedyś będzie AIR a teraz jest koza :wink: Najpierw moc potem reszta :naughty:

:facepalm:

widziałes banana z białą d*pą?

Opublikowano
To nie mużin tylko banan zostaje białe :banan:

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ----------

Posadzony już był wyjść z poślizgu się nie da kiedyś będzie AIR a teraz jest koza :wink: Najpierw moc potem reszta :naughty:

:facepalm:

widziałes banan z białą d*pą?

:grin:

Opublikowano

wtryski masz w podobnych cenach:whistling: 230ka i wyzej to hybryda tak zwana :wink:

Opublikowano

Czikitaaaaaaa- w koncu cie znalazłem!!!!

No, no- z zewnątrz sie trochę poprawiło, ale ten wydech na biało?!

Jak często go czyscisz? :)

Wnętrze? Hmmmm...

Opublikowano

:banan:

Opublikowano
  • Autor

Banan musi być biały w środku :wink:

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

Czikitaaaaaaa- w koncu cie znalazłem!!!!

No, no- z zewnątrz sie trochę poprawiło, ale ten wydech na biało?!

Jak często go czyscisz? :)

Wnętrze? Hmmmm...

No witam kolegę po wielu miesiącach znowu :naughty:

---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

wtryski masz w podobnych cenach:whistling: 230ka i wyzej to hybryda tak zwana :wink:

Nic tańszego nie da się załatwić ?

SPORTOWE Wtryski 230 FRATELLI BOSIO 1.9 TDI Tuning (3462464672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ----------

:banan:

Klasyka he bananowa :banan:

---------- Post dopisany 28-08-2013 at 10:32 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2013 at 21:06 ----------

Epopeja klubowa:naughty:

Opublikowano

mam silnik z t4 AHY 2.5 w którym zawór spotkał sie z tłokiem, mogę sprawdzić w jakim stanie są wtryski :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Kolego no to sprawdzaj nawet mogę do ciebie podjechać :wink:

---------- Post dopisany 31-08-2013 at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2013 at 11:54 ----------

Moje dzieło :wink:

---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ----------

W nowej wersji :hi:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

omg..

Opublikowano
:eusathink:
Opublikowano

same kozy:whistling: popracuj troche nad pomysłem, bo film nudzi:whistling:

Opublikowano

nie no fajnie w końcu każdy robi autko jak się jemu podoba, przecież całe forum nim jeździć nie będzie. Gratulacje dla pomysłu i wykonania, chce w środku czerwono to ma, chce białe fele i dodatki i ma więc o co chodzi.... jest dobrze. Jakby wszyscy się wszystkich słuchali to każdy taką sama furką by jeździł na tym forum.

Opublikowano
nie no fajnie w końcu każdy robi autko jak się jemu podoba, przecież całe forum nim jeździć nie będzie. Gratulacje dla pomysłu i wykonania, chce w środku czerwono to ma, chce białe fele i dodatki i ma więc o co chodzi.... jest dobrze. Jakby wszyscy się wszystkich słuchali to każdy taką sama furką by jeździł na tym forum.

jakoś mało jest klonów, tak naprawde felgi i gwint i lakier przemyć, jak przedlift to smaczki z polifta i nie trzeba cudować wymyślać:grin:

Opublikowano
  • Autor

O o o o właśnie seria to zło i mody takie jak ma pół klubu też mi nie leżą personalizacja musi być :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co tam nowego w temacie Czikita?

Opublikowano
  • Autor

A stara bida puki co awansowałem w hierarchii klubowej a teraz na wtryski 216 poluje :hi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No Czikita fajna :D

Duży plus - za indywidualizm i odwagę ! :D

Tylko na jednej fotce widziałem ... Nie wiem czy to można wgl tak nazwać - źle spasowany przód :D:)