wypor Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Fajny tutorial. Już od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie taki mod. Mam 2 pytania: Instrukcja dotyczy lamp h7 + h7 i zestawu HID czy lampy dedykowanej pod D2S? Mam Avanta z 2000r. z lampami soczekowymi Valeo. Możliwe, abym nie miał regulacji elektrycznej? Nie mam przełącznika. Rozumiem, że jakbym się decydował to jeszcze musiał bym ten temat ogarnąć? Zgadza się? Z góry dzięki Możesz zastosować do h7 tez nie ma problemu. Bez regulacji elektrycznej najczęściej można spotkać modele ze Szwajcarii lub usa. Jeśli nie masz wcale instalacji to warto się pokusić o poziomowanie dynamiczne z tego względu ze i tak musisz kupować silniczki, musisz ciągnąć instalacje do lamp, wiec robota taka sama. A dynamiczne jest o wiele lepsze. Przekonałeś! Tylko weź teraz traf te czujniki. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez wypor
bidzio1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Odezwij się na pw pomogę Ci coś skompletować.
wypor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Odezwij się na pw pomogę Ci coś skompletować. Ok. Dam znac. To plany na październik. Na razie lampę musze kupić, bo stuknąłem.
SowaBezOka Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Silniczki z BMW F10 podejda rowniez po malej przerobce do lamp A4 B5 przed liftem??
bidzio1 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 Oczywiście musisz tylko zmniejszyć kulkę
SWARSZCZYK Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 W BMW 1 jest ten sam silniczek w lampie xenon co do dynamicznego ,poziomowania jak w 1 poście
bidzio1 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 W wielu modelach bmw jest ten sam silniczek.
BraveRider Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 bidzio1 poradnik na prawde konkretny nabrałem ochoty na takie bixy w swojej, mam takiego avanta jak wypor tylko z elektryczna regulacja swiatel, cięzko jest skompletować taki zestaw i czy z anglika bedzie pasował gdybym dorwał takiego na części z xenonami? Lampy też musze kupic xenonowe czy moge jakos swoje h7 przerobic? No i z ta cala przeslona bi oco chodzi musze miec pewnie jakas soczewke specjalna? Pozdro
mophk Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 ja mam pytanie: co mam zrobić, jeśli nie mam regulacji manualnej świateł? uprzedzam pytanie, sterownika, czujników i silniczków w samochodzie nie mam.
bidzio1 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Montujesz silniczki w lampy. Doprowadzasz instalacje do nich i nie ma żadnego problemu. Jak chcesz to napisz mi na pw to ci wytłumaczę co i jak.
piter-eg Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ma ktos moze silniczki do dynamicznego na sprzedaz? Albo jakies numery,modele?
bidzio1 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Ma ktos moze silniczki do dynamicznego na sprzedaz? Albo jakies numery,modele? Ja mam
BraveRider Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Ma ktos moze silniczki do dynamicznego na sprzedaz? Albo jakies numery,modele? Ja mam Ile sobie cenisz?
OLIVIER08 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Z względu iż nie otrzymałem odpwiedzi na moje pytanie zadane na pw założycielowi tematu będę wdzięczny za pomocTą numeracja podawana przez kolegę biodzio1 podłączenia pinów z lamp do sterownika 5 6 7 8 to jest odpowiednio piny w lampie 1 2 3 4 chodzi mi oczywiście podłączenie lampy do sterownika samo poziomowania aby była jasność ???Jestem na etapie zmiany ze statycznego na dynamiczne samo poziomowanie tego w A3 8L0Będę wdzięczny za podpowiedz
bidzio1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Zaraz wrzucę jak to ma być Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez bidzio1
OLIVIER08 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie wiem może jestem tępy ale tak jak Ci wysłałem na pw oznaczenie pinów we wtyczkach jak i A4 i A3 prawa 1 2 3 4 i lewa 1 2 3 4 . http://a4-klub.pl/index.php?/topic/8869-reflektory-zespolone-po-ii-lifcie-rezanie-i-montaz/ Audi A3 8L0 http://www.fotosik.pl/zdjecie/68933ff67151a9ba Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez OLIVIER08
mophk Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 da sie w tych silniczkach bmw je cofnać bez podłączania całej tej kablologii? jakaś bateria albo coś? zamontowałem silniczki i lampy dostały zeza a reszty jeszcze nie bede montował jakis czas...
omzig Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Mam u siebie seryjną instalacje poziomowania, ale nic nie hula... gdzie szukać przyczyny i od czego zacząć, żeby wszystko działało jak trzeba?
Rekomendowane odpowiedzi