omzig Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Jak coś to silniczki mam. Już przerobione? Ile chcesz?
omzig Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) To nie będziesz widział ruchu lamp po odpaleniu. Odpal auto włącz światła stan od ściana i załaduj bagażnik i czekaj aż się lampy przestawia. I tak zrobilem... Po 10sek nacisku bagaznika ruszyla ponownie prawa soczewka, a lewa ni chu chu. Edytowane 9 Września 2016 przez omzig
bidzio1 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 Może silniczek się skończył. ..
Arturoo Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 To nie będziesz widział ruchu lamp po odpaleniu. Odpal auto włącz światła stan od ściana i załaduj bagażnik i czekaj aż się lampy przestawia. I tak zrobilem... Po 10sek nacisku bagaznika ruszyla ponownie prawa soczewla, a lewa ni chu chu. Podmień silniczki stronami
robert 3024 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Orientuje się ktoś czy ten czujnik pasuje o nr. A0105427717
horny devil Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pany mam akurat rozbebeszony tunel środkowy. która kostka i który pin w klimatroniku to sygnał dignostyczny by się podpiąć??
omzig Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Pany mam akurat rozbebeszony tunel środkowy. która kostka i który pin w klimatroniku to sygnał dignostyczny by się podpiąć?? Nie ten dział... :/
przemciotorun Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Pany mam akurat rozbebeszony tunel środkowy. która kostka i który pin w klimatroniku to sygnał dignostyczny by się podpiąć?? Nie ten dział... :/ chyba ze chce podpiac komunikacje sterownika poziomowania wlasnie w tym miejscu
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jak znam hornego to na pewno chce właśnie to ogarnąć
horny devil Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 dokłądnie tak jak piszecie. W radiu jak i klimatroniku są kable komunikacji i prędkości więc najprosciej mi się tam teraz wpiąć
robert 3024 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Zamontowałem samopoziomowanie i teraz mam pytanie czy te pokrętło od ręcznej regulacji ma być odłączone? Bo miałem podłączone pokrętło to lampy podniosły się do góry i po chwili się wypoziomowały,a gdy odłączyłem to już nie szły do góry ale poziomowanie działa bo przygniatałem na tyle i wypoziomowały się światła. A i jak było pokrętło podłączone to na ręcznej regulacji w lampie m usiałem podnieść na maxa światła do góry. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez robert 3024
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ejjj weź pomyśl .... Bo mi serce w gardle stoi jak czytam takie rzeczy i płakać sie chce. Słowo klucz 2'gi wyraz z Twojej wypowiedzi .
robert 3024 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 To wytłumacz. Bo moim zdaniem jak światła idą najpierw do góry to oślepią z naprzeciwka. A wróżonych miejscach się zostawia samochód. Z fabrycznym samopoziomowaniem niema przecież pokrętła z tego co się orientuje.
przemciotorun Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 albo masz pokretlo albo samopoziomowanie......
Rekomendowane odpowiedzi