Gość Keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 co myślicie o zakładaniu BOV'a w dieslu?? napaliłem sie jak szczerbaty na landrynki. znalazlem coś takiego Blow off valve nawet nie chodzi mi o zwiększenie mocy specjalnie . tylko bardzo mi sie to podoba jako gadżet wszystkie laski moje itd nie wiecie gdzie można założyć coś takiego i czy silnik nie ucierpi albo czy nie straci mocy bo tego bym sie bał
Pikuś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 To nie benzyna wiec nie bedzie takiego efektu. I jak dobrze pamietam to raczej nie sluzy do zwiekszania mocy ale moge sie mylic. Poszukaj na AKP albo na forum A3 bo gdzies widzialem filmiki jak to slychac.
stanki_CTU_ Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 blow off w TDi fajny efekt dzwiekowy.... kumpel ma w vw tdi takiego blow off-a i spisuje mu sie bdb tylko jest duzo roboty z tym..... pozdrawiam
michu93 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 haha ale kotlet a właśnie dziś sobie myślałem, czy da radę do tdi zamontować. a tu proszę wątek sam mi się nasunął. :gwizdanie:
etrone98 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ja czytalem ze skraca zywotnosc turbiny jesli zamontujemy w TDI ale niech sie ktos wypowie bardziej obcykany...
stanki_CTU_ Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ciezko jest bo tego blow off-a cos musi sterowac a to juz chyba elektryka za to odpawiada. ale spytam kumpla on jest bardziej obeznany.... a tak w ogole to drogi interes taki blow off do TDi.... pozdro
Piotrek98igo Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 byl kiedys zestaw do TDI na allegro za 800zl
stanki_CTU_ Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 no dokladnie. kumpel ma podobny zestaw do tamtego. jego zestaw ze wszystkim wyszedl 1000zl ale efekt jest swietny a teraz robi Mega pssss...[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 15:15_________________________________________________wie ktos moze jak sie dodaje zdjecia pod profil?? haha
Piotrek98igo Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 no dokladnie. kumpel ma podobny zestaw do tamtego. jego zestaw ze wszystkim wyszedl 1000zl ale efekt jest swietny a teraz robi Mega pssss...[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 15:15_________________________________________________wie ktos moze jak sie dodaje zdjecia pod profil?? haha a jedzie to chociaz cos?czy tylko parska?
stanki_CTU_ Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 tylko syczy jakos specjalnie roznicy bynajmniej on nie czuje..... ale spytam i napisze...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 chodzilo mi czy chociaz cos zgrzebane ma przy aucie?soft ,albo cos wiecej...
stanki_CTU_ Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie jestem pewien ale wspominal cos o ustawianiu softa....musze sie popytac dokladnie... i blow off-a musial podlaczyc pod elektryke tylko nie wiem dokladnie pod co ze calos jest sterowana....
aju Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 blow pod elektrykę? przecież one sterowane są ciśnieniowo no chyba że są jakieś specjalne do tdi
Rekomendowane odpowiedzi