Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wpadne, ale tylko do 18 45 :/

zresztą będę pewnie złotą strzałą :kox:... musze skołować pas cnoty, bo juz mnie raz Miszka na swiatłach w katowicach obcinał :D

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale teraz pieknie nawala sniegiem... oby sie to utrzymalo do sylwestra

[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________Ej a w tej knajpie mozna placic karta rozumiem :?:

Opublikowano
  • Autor

gdzie tam pięknie - taki śnieżyk to może sobie padać jak już 80cm starego leży a nie teraz

Teraz to trzeba pół dnia konkretnego napierdzielania takiego że na metr nic nie widać - to są opady :kox:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:28_________________________________________________

[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________Ej a w tej knajpie mozna placic karta rozumiem :?:

pewnie tak

Opublikowano

Landryn czekaj dowiem się czy można

Kó.......a ale się ślisko zrobiło, wszedzie korki ale i tak jestem zadowolony bo sie kawałek przejechałem i cos pięknego jazda Q :shocked: napędem stoisz na drodze co jest pod górke, jest czerwone światło zmienia się na zielone a ty lekko po gazie i wyrywasz jako pierszy a reszta stoi i dopieszcza lód na drodze aż do czerwonego :polew:

ale mi się micha cieszy :>

bokami też idzie nie źle polatać :kox:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 12:23_________________________________________________Kurcze nie dowiedziałem się zbyt wiele chciałem przykozaczyć bo kolega jest bratem byłej właścicielki i ona nie miała takiej opcji jak opłata kartą :)

Opublikowano

pewnie tak

ino mu chodziło o karte do gry w brydża :polew:
Opublikowano

:hi:

wpadne, ale tylko do 18 45 :/

zresztą będę pewnie złotą strzałą :kox:... musze skołować pas cnoty, bo juz mnie raz Miszka na swiatłach w katowicach obcinał :D

na razie na obcince się skończyło ale miej się na baczności :kox:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Landryn czekaj dowiem się czy można

Kó.......a ale się ślisko zrobiło, wszedzie korki ale i tak jestem zadowolony bo sie kawałek przejechałem i cos pięknego jazda Q :shocked: napędem stoisz na drodze co jest pod górke, jest czerwone światło zmienia się na zielone a ty lekko po gazie i wyrywasz jako pierszy a reszta stoi i dopieszcza lód na drodze aż do czerwonego :polew:

ale mi się micha cieszy :>

bokami też idzie nie źle polatać :kox:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 12:23_________________________________________________Kurcze nie dowiedziałem się zbyt wiele chciałem przykozaczyć bo kolega jest bratem byłej właścicielki i ona nie miała takiej opcji jak opłata kartą :)

pierwszy rok z Q i kopara się cieszy co :)

to jest ta pora gdzie posiadacze q więdzą czemu dali tyle za auto i wiedzą czemu szukali 2 razy dłużej żeby mieć q

Opublikowano
Opublikowano

pierwszy rok z Q i kopara się cieszy co :)

to jest ta pora gdzie posiadacze q więdzą czemu dali tyle za auto i wiedzą czemu szukali 2 razy dłużej żeby mieć q

:naughty::wink4::good:

Opublikowano

Pięknie sypie, drogi białe, pierwsze drifty zaliczone, pozdro dla posiadaczów osiek :decayed:

Opublikowano

Pięknie sypie, drogi białe, pierwsze drifty zaliczone, pozdro dla posiadaczów osiek :decayed:

Też pierwszy raz dziś testowałem Q na śniegu :slina: :slina: :slina:

Więcej śniegu więcej śniegu :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

..........pozdro dla posiadaczów osiek :decayed:

:>

Opublikowano

ja se radze nawet z letnimi :decayed:
Opublikowano

Jak auto stoi to nie widzę problemu :decayed:

Opublikowano

jak się nie potrafi jeździć ośką, to trzeba kupić quattro :tongue4:

Opublikowano

Jak ja lubię tą waszą szyderczą zazdrość :tongue4:

Miron a dlaczego Akjam jest dwa razy na liście (miejsce 23 i 27) :?:

Opublikowano

:decayed:

trzymajmy się tej wersji :>

Opublikowano

Ale mam rogala. Wpierw wracając z roboty, odśnieżyłem cały parking Opla bokiem, a potem przez mega korek, skręciłem w ul.Wiejską (ścianka płaczu). Co ludzie tam wyrabiali, po krawężniku jeździli, zawracali, zsuwali się, a Audik bez zastanowienia się lewym pasem i na Kozielską. Nie mogłem się powstrzymać od śmiechu i zawróciłem tamtędy jeszcze 2 razy, mina ludzi w ośkach bezcenna :polew: :polew: :polew: W końcu :quattro: czuje się jak ryba w wodzie :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.