Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czester no to w końcu ktoś zrobi logi dynamiczne i sie okarze co w klekocie piszczy :good:

No mozna porobic, narazie w teorii opanowane, teraz czas na praktyke :>

no ludziska jeszcze troche i jak zrobi się cieplej to trzeba będzie na spocik Humera zabrać i przewietrzyć :naughty:

juz dawno mi to po głowie chodzi ale jakoś nigdy niema czasu żeby go po zimie przygotować do jazdy

Musisz zmienic oponki na letnie aluski :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

fajnie jakby jeszcze Ci młodzi ze swoimi drifterami przychodzili - w ganianego możnaby się pobawić :decayed:

Opublikowano

czester1800 , ja bardziej chyba potrzebuje kogos z dobrym uchem i znajacego sie na autach , zeby wybadal co i jak albo doradzil , albo mnie zj***l ze mam jakies zwidy - cokolwiek :)

co do przejmowania - hehehe - jeszcze do tego dluga droga panowie !! :decayed:

w piatek bede na 99% , zastanawialem sie czy ne jechac na uczelnie , ale olewam , niemam nastroju na takie rzeczy :>

kris_kilt na moje ucho mozesz liczyc, jestem strasznie wyczulony jak cos mi stuka i puka w aucie :> pelexowi juz powiedzialem, ktore wahacze ma do wymiany :evil: co do polibudy to mozesz spokojnie olac, ja jestem na dziennych i jak widac zrobilem sobie wolne dzisiaj bo tylko wykladzik byl :tongue4:

Pelex nauczylem sie juz vagowac nasze tdiki statycznie i dynamicznie :dance: :dance:

Hurrra w końcu się dowiem dlaczego moej auto nie chce jeżdzić, bo to nie może być wina tych 75 KM :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

fajnie jakby jeszcze Ci młodzi ze swoimi drifterami przychodzili - w ganianego możnaby się pobawić :decayed:

Ciekawe kto by uciekał :decayed:

Opublikowano

Moze i nie wina tych 75 rumakow, ale raczej to je bym obwinial :polew::tongue4:

Opublikowano

no ludziska jeszcze troche i jak zrobi się cieplej to trzeba będzie na spocik Humera zabrać i przewietrzyć :naughty:

juz dawno mi to po głowie chodzi ale jakoś nigdy niema czasu żeby go po zimie przygotować do jazdy

tylko pamiętaj o naładowaniu rozrusznika (startera)

zwał jak zwał naładuj to coś obowiązkowo

bo hammera jak wiemy na pych nie da rady, a i na hol też nie podołamy :polew:

Opublikowano

Panowie ,

jest ktos z was mechanikiem albo serio zna sie dobrze na autach i bedzie teraz na zlocie w piatek ??

kris_kilt wpadaj, chłopaki z Forum Garage z Mironem na czele wyrezają ci z tego 2.8, 2.8T :kox: i pojedziesz do domu z takim bananem na twarzy jakiego jeszcze nie miałeś w aucie :> . A jak jeszcze będzie mało to ja podskocze i dorzuce Nitro :polew:

a gregory koni od huhu pod maską wziął to sposobem z rozpędu :wink4:

Za drugim razem jak wracaliśmy z nart wjechałem prosto z zakrętu- bez problemu z 3 osobami na pokładzie :wink4:

Tylko czemu wjezdzales jak nikt nie widzial :gwizdanie:

Wjechał bez problemu wiem bo byłem jedną z tych osób :> jednak 250 koni pod maską robi swoje :decayed: no i może troszkę umiejętności kierowcy :decayed:

250KM bez dobrych opon zimowych nic nie da :gwizdanie:

Koledzy z SZ fajnie że dołączyliście do naszej ekipy :good: ( zarówno wpadając na forum Gliwice jak i włączając się w dyskusje w naszym wątku ) :wink4: - bedę się starał wpaść to się poznamy :)

Jak poznacie Miron-a to zaczniecie jeździć do Gliwic regularnie bo uzależnicie się od jego błyskotliwych dowcipów :good:

prawa fizyki są proste

jest quattro jest przyczepność

niema Quattro jest piszczenie i tyle

Co ty nie powiesz, zobaczymy jak będzie sucho :lol1:

kris_kilt na moje ucho mozesz liczyc, jestem strasznie wyczulony jak cos mi stuka i puka w aucie :> pelexowi juz powiedzialem, ktore wahacze ma do wymiany :evil:

To ty może powinieneś zacząć stroić fortepiany, tak mi się nasunęło na myśl :naughty: Nieźle płatna praca. :)

Czester no to w końcu ktoś zrobi logi dynamiczne i sie okarze co w klekocie piszczy :good:

W klekocie to może jedynie pasek piszczeć :sarcastic:

Ale odpowiedz pierdzielnąłem :naughty: Pobije mnie ktoś? Miałem Vene :)

Opublikowano

"Vena" tak :kox: ja bym po prostu na twoim miejscu tyle piwa nie ściągał :naughty::decayed:

Opublikowano

"Vena" tak :kox: ja bym po prostu na twoim miejscu tyle piwa nie ściągał :naughty::decayed:

Przeziębiony jestem więc jakie tam piwko.

Opublikowano

No żeby się wyleczyć właśnie chociaż to by coś mocniejszego musiało być :naughty:

Opublikowano

Hahahahah :polew: rozwaliles mnie guru :polew: :polew: przez antybiotyki to 2x bardziej to piwo wchodzi :tongue4:

Opublikowano

Ale co inne lepiej leczy :cool1:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 22:37_________________________________________________Na jakiej płytce mi zdjęcia na jutro nagrasz żebym wiedział jaką ci oddać :?:

Opublikowano

Miron idz lepiej do szkoły uczyć fizyki, te twoje teorie są MEGA

nie wspominajcie mi o piwku...jeżdze autem do roboty i codzień o suchym pysku :( ale ale jutro...będzie biba :naughty:

Q7...hehheh nie no starszy jeździ też A4 ale ja mam lepszą :tongue4:

ja tą zaślepke mogę przywieźć jak będę za tydzień, więc tyle wytrzymasz chyba :)

Piterra narazie walczy z tym przednim gwintem znajomy tokaż-złota rączka, ma plan, więc narazie dzięki za chęci :tongue4:

ps. a dali byśmy rade na spoociku przegub wymienić??? :decayed:

Opublikowano

Pucek rade bysmy dali, bo to pol h roboty, ale upier... sie smarem z gory na dol, ale jak chcesz to bede Ci mowil co masz robic :tongue4:

Guru daj sobie juz spokoj z ta plytka, nie wiem czy uda mi sie to w ogole nagrac bo cos szwankuje mi nagrywarka :kwasny:

Opublikowano

Miron idz lepiej do szkoły uczyć fizyki, te twoje teorie są MEGA

nie wspominajcie mi o piwku...jeżdze autem do roboty i codzień o suchym pysku :( ale ale jutro...będzie biba :naughty:

Q7...hehheh nie no starszy jeździ też A4 ale ja mam lepszą :tongue4:

ja tą zaślepke mogę przywieźć jak będę za tydzień, więc tyle wytrzymasz chyba :)

Piterra narazie walczy z tym przednim gwintem znajomy tokaż-złota rączka, ma plan, więc narazie dzięki za chęci :tongue4:

ps. a dali byśmy rade na spoociku przegub wymienić??? :decayed:

dobra Pucek

damy radę nie ma sprawy

tylko przyjedź w ciuchach roboczych

bo tak jak pisze Czester

ujebiesz się po pachy

Opublikowano

Czester ładnego masz Avantara :naughty:

Co nie Piterra :friends:

Opublikowano

Pelex --> i jak , bedziesz na ta 18 dzisiaj na BP ?? jak nie , to mozemy tez poczekac te kilka minut , tylko daj znac esem czy cos ze sie spoznisz , moj numer jest w poscie Zabrzańskim , z ktorego sie przenieslimy tutaj na Gliwicki

Kurde , juz coraz glosnieszy jest chyba , na wieczorm po spocie chyba sie z moim mechanikiem ugadam na osluch , ale w pierwszej kolejnosci licze na wasze USZY dzisiejszego popoludnia :)

Opublikowano
  • Autor

Panowie ,

jest ktos z was mechanikiem albo serio zna sie dobrze na autach i bedzie teraz na zlocie w piatek ??

kris_kilt wpadaj, chłopaki z Forum Garage z Mironem na czele wyrezają ci z tego 2.8, 2.8T :kox: i pojedziesz do domu z takim bananem na twarzy jakiego jeszcze nie miałeś w aucie :> . A jak jeszcze będzie mało to ja podskocze i dorzuce Nitro :polew:

a gregory koni od huhu pod maską wziął to sposobem z rozpędu :wink4:

Za drugim razem jak wracaliśmy z nart wjechałem prosto z zakrętu- bez problemu z 3 osobami na pokładzie :wink4:

Tylko czemu wjezdzales jak nikt nie widzial :gwizdanie:

Wjechał bez problemu wiem bo byłem jedną z tych osób :> jednak 250 koni pod maską robi swoje :decayed: no i może troszkę umiejętności kierowcy :decayed:

250KM bez dobrych opon zimowych nic nie da :gwizdanie:

Koledzy z SZ fajnie że dołączyliście do naszej ekipy :good: ( zarówno wpadając na forum Gliwice jak i włączając się w dyskusje w naszym wątku ) :wink4: - bedę się starał wpaść to się poznamy :)

Jak poznacie Miron-a to zaczniecie jeździć do Gliwic regularnie bo uzależnicie się od jego błyskotliwych dowcipów :good:

prawa fizyki są proste

jest quattro jest przyczepność

niema Quattro jest piszczenie i tyle

Co ty nie powiesz, zobaczymy jak będzie sucho :lol1:

kris_kilt na moje ucho mozesz liczyc, jestem strasznie wyczulony jak cos mi stuka i puka w aucie :> pelexowi juz powiedzialem, ktore wahacze ma do wymiany :evil:

To ty może powinieneś zacząć stroić fortepiany, tak mi się nasunęło na myśl :naughty: Nieźle płatna praca. :)

W klekocie to może jedynie pasek piszczeć :sarcastic:

Ale odpowiedz pierdzielnąłem :naughty: Pobije mnie ktoś? Miałem Vene :)

jak Ty będziesz wpadał to ja bedę tylko wtedy jak będzie mokro :decayed:[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 09:07_________________________________________________

Czester ładnego masz Avantara :naughty:

Co nie Piterra :friends:

tak panowie tak - i napewno najberdziej Wam się tam to auto podoba :polew:

Opublikowano

No przecież że o Audiole chodziło Miron :wink4: chyba nie myślałeś inaczej co :mysli:

Kris_kilt dam znać ale raczej będę napewno na BP

Opublikowano

Będzie ktoś dzisiaj z VAG-iem ??

Teraz poważnie pytam :cwaniak1: bo mam w planach dziś zamontować tempomata i trzeba by zaadoptować :vaglogi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.