Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noo, jak by ktoś auto 8 minut kradł to nawet policja by zdążyła przyjechać :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam was wszystkich. Dawno mnie nie było na zlocie:) Obiecuje że wpadnę na spota za tydzień lub dwa podzrawiam.. Nao jedziesz?

Opublikowano

Miron coś mówiłeś na spocie o antenie do CB, jak preferujesz to mam taką jak u mnie nówke zapakowaną + magnes do ponad 220km/h

c25729e987b868f8m.jpg

a8e74f4412362d74m.jpg

Tu masz parametry anteny http://allegro.pl/item594748455_antena_cb_president_missouri_gratis.html

Jak bedziesz zainteresowany to napisz....

Ide spac bo dziś krócej śpimy o godz :disgust:

Opublikowano

Poza tym Guru przekonałeś mnie, walnę sobie dziś Browarka z bagażnika :polew: Bo mnie tylko z bagażnika smakują.

:good: No takie najlepsze :decayed:

Opublikowano

Co tu taka cisza ? :co: Czyzby o jedno piwko za duzo na spocie, i co poniektorzy nie powracali jeszcze do domu ? :tongue4: Tak w ogole to dzieki za piwko Sparki :drunk:

Opublikowano

O właśnie od tego powinienem zacząć :embarrassed: dzięki wielkie Sparki :notworthy:

ale my się zaczynamy rozpijać coś mi się wydaje :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Hej!

Ja mam jakiś mało opływowy ten magnes przy antenie CB i jeszcze nie spadła przy 200km/h. Antena SIRIO 140cm.

Opublikowano

hhehe zaś piwko sie lało! a mnie nie było... :chytry:

buhehhe no serio się rozpijacie :naughty:

Pany jak coś to mam na sprzedaż telefonik :)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=597845819

w gratisie dowioze na spocik :decayed:

Opublikowano

Kurcze a ja nawet nie spróbowałem tego browarka :angry: ciekawe czemu :mysli: a rozumie pewnie dlatego że byłem pierwszy raz na spocie :polew:

A tak przy okazji jakbyś sie pytał GURUGURU kto będzie na spocie to ja Ci odpowiadam ze będę ale spóźniony i to sporo 19 z groszem :gwizdanie:

Opublikowano

A tak przy okazji jakbyś sie pytał GURUGURU kto będzie na spocie to ja Ci odpowiadam ze będę ale spóźniony i to sporo 19 z groszem :gwizdanie:

:tongue4: Czy ty mi sugerujesz że ja zawsze się pytam kto będzie na spocie :decayed:

Ps. Wiem że mamy dziś dopiero poniedziałek ale kto będzie na spocie w piątek :?: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Majki wyślij mi nr kom. na PW - zadzwonie w sprawie tej antenki[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 12:36_________________________________________________Sparki :notworthy: za browara - ale musimy się troche opanować z tym piciem :decayed: - ustalmy że browar co 100 stron - Pelex i Sparki już postawili, przy stronie 200 ktoś do nich dołączy :naughty:

Opublikowano

browar co 100 stron

flacha co 20 :kox: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:>

jutro jak pogoda dopisze zmiana felunku i co półroczne pastowanko/konserwacja - efekt jest ale łapy po 3 godzinkach ( bo tyle mi to zajmuje ) bardziej bolą niż po tygodniu siłowni :)

Opublikowano

Miron rozumie że jak będziesz pastował to pogoda jest gwarantowana do końca tygodnia :>

Opublikowano

Zrobie wam na zlosc i wymyje auto - deszcz gwarantowany :evil:

Opublikowano

Czester mam pytanko? Ty wymieniałeś zawias z przodu sam w garażu nie? czy jakieś specjalne klucze są potrzebne, masz jakieś może dobre rady bo przymierzam się do wymiany i wole żeby mnie nic nie zaskoczyło :shocked:

Opublikowano

uwaga coś dla fanów tuningu

http://halbot.haluze.sk/?id=4847

co to za model skody? haha

starzy wyjadacze wiedzą :kox:

Opublikowano

Rapid oczywiście ale koleś pojechał z ta szpachlą :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pelex a jednak... :>

Prezes a Ty nie kombinuj i szanuj auto, na necie nie ma żadnego fajnego egzemplarza:/

powiedz kiedy pastujesz, bo zawsze jak ja umyje, Ty Czester sie tracisz...to pada - przykład umyte w sobote, niedziela pada :naughty:

moje przybycie w tym tygodniu na spota zagrożone... zresztą i tak na spocie muszę coś wyrezać przy lampie z Piterrą...a go teraz nie będzie :)

ps. alkoholiki...walicie piwsko a potem na siłownie bo bebech rośnie...CO NIE PREZES :decayed:

Opublikowano

a tu macie dwóch asów http://poboczem.pl/galerie/poboczempl/bardzo-dziwne-zdjecia/zdjecie,997498,1

ten od mietka to niech sobie będzie pajacował

ale taka profanacja AUDI to masakra

a ten telewizor w środku to kox

i jeszcze najgorsze jest to że z naszego województwa :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.