Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi: hejka - ale się tu dzieje, a ja byłem dziś w Zoo w Opolu ( nie żeby nie zwierzątka interesowały, ale w tym kierunku autostrada leci :decayed::wink4: )

Somes ;( ( podziwiam Twoje stalowe nerwy )

Majki ( furacz teraz będzie niemożliwy z wyglądu :good: )

Pucek a Ty znowu nie wiesz co kupować :decayed:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 21:38_________________________________________________a spamować niemia potrzeby bo wiadomo ,że do piątku to strone 200 bez problemu przekroczymy :good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SoMeS mam sprawę do Ciebie chodzi o tą rozbitą lampę jeżeli możesz to nie wyrzucaj jej a przywieź ja na kolejnego spota bardzo mnie ciekawi jej budowa ponieważ jak większość wie trochę już przy moich lampach spędziłem czasu i być może jest tam taki element co mógłby mi się przydać :mysli:

SoMeS co ty na to masz tą lampe?

Opublikowano
  • Autor

Ehh ja pędziłem z kiełbaskami na grilla do Chudowa :P jak bym wiedział to bym jedną Ci przywiózł :polew:

co porabiałeś w Chudowie - masz tam rodzinke ? pytam bo jestem tam co drugi dzień :)[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 21:40_________________________________________________

buhehhee wiem że był wczoraj ale ja miałem ochotę na spocik dzisiaj :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie no byłem po buty, bo u mnie w Rybniku nie ma rozmiarów powyżej 45, a potrzebowałem 46 :naughty:

więc pojechałem na Arene i kupiłem, wypatrywałem jakiegoś klubowego autka ale nikogo nie wyczaiłem :wink4:

w poniedziałek zamawiam zenon, myślę że będe miał już dwie oponki, bo te moje huczą i są łyse, a nie mam zamiaru znów lądować w rancie :polew:

aha i halogenki wkońcu też muszę kupić, i to było by na tyle, drobne poprawki lakiernicze pozostaną, ale z tym mi się nie śpieszy

apropo, byłem dzisiaj u kumpla, akurat weszliśmy na temat mierników lakieru, posiadał na miejscu, bo kupował niedawno autko, sprawdziłem swoje i SZOK autko ma ori lakier, jedynie na błotniku prawym przednim i na lewym nadkolu z tyłu były drobne poprawki a reszta identyko, ideał, jestem w szoku, liczyłem że auto mam znów kombinowane, a kupowałem na szybko i to był mój błąd

może tym razem nie stracę aż tyle na aucie :polew:

Pucek byłeś po buty rozm.46 :shocked: kupiłeś w CCC czy w Decathlonie na stoisku z kajakami :decayed::polew::wink4:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 21:46_________________________________________________Ciekawe kto i kiedy bęzie wpadał na Gliwickie zloty B8 :naughty:

Opublikowano

Ciekawe kto i kiedy bęzie wpadał na Gliwickie zloty B8 :naughty:

Zapewne prezes :naughty:

Opublikowano

Witam.U mnie remont na całego ale coraz ładniej gniazdko wygląda.A wy szybciutko do 200 dobijacie.Jak tak prezes zagaduje o B8 na zlocie to pewnie on się do tego szykuje :evil::naughty:

Opublikowano

Ehh ja pędziłem z kiełbaskami na grilla do Chudowa :P jak bym wiedział to bym jedną Ci przywiózł :polew:

co porabiałeś w Chudowie - masz tam rodzinke ? pytam bo jestem tam co drugi dzień :)

Mam działke:) tzn rodzice dom budują. Tak potocznie to się c**jów mówi nie Chudów :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe kto i kiedy bęzie wpadał na Gliwickie zloty B8 :naughty:

Zapewne prezes :naughty:

chyba Bielski :decayed:

Opublikowano

Witam z wieczora :hi: ktos mowil, ze na strefie nic sie nie dzieje, a bylem dzisiaj przejechac sie z ciekawosci, i ku mojemu zdziwieniu pelno aut. Najbardziej rozbroila mnie S8 W12 na felgach chyba 22" i wysokoscia opon chyba 10, poprostu sama felga, opony w ogole nie bylo widac, jestem tylko ciekaw co dzieje sie przy pierwszej dziurze :> a tak pozatym to pelno wies tuningu i tyle :thumbdown:

Opublikowano

Hehe Czester gość sie przyjechał napiąć tym S8 i nic poza tym, wogole nie jego auto tylko gościa co ma stacje benzynową pod hotelem sylwia przed Sośnicowicami.

OK dobranoc bo padam z nóg, cała niedziela do du... po wczorajszej zakrapianej imprezie

Opublikowano

buhehhehe Prezes żebyś wiedział, w tym momencie nie wiem kompletnie co bym teraz miał kupić :polew:

i nie ma się co śmiać, stopa mi widocznie urosła, zawsze miałem 45, sam sie zdziwiłem, i błędnie trafiłeś bo kupowałem w Housie :tongue4:

Czester...powiadasz autko Gregorego? hmmm nie widziałem :gwizdanie: niewiem czy szukać bo się napalę i co to będzie :polew:

GREGORY a na spociku może teraz będziesz???

Opublikowano

Witam z wieczora :hi: ktos mowil, ze na strefie nic sie nie dzieje, a bylem dzisiaj przejechac sie z ciekawosci, i ku mojemu zdziwieniu pelno aut. Najbardziej rozbroila mnie S8 W12 na felgach chyba 22" i wysokoscia opon chyba 10, poprostu sama felga, opony w ogole nie bylo widac, jestem tylko ciekaw co dzieje sie przy pierwszej dziurze :> a tak pozatym to pelno wies tuningu i tyle :thumbdown:

No a trzeba się było wybrać do sektora bo dzisiaj było zaj......ście i byś się nie martwił co się dzieje z jego felgami na dziurach :decayed: tylko zdziercy za metaxę liczą sobie jak za zboże bo 14 zł za czterdziestkę i to tylko piątki cholerne krwiopijce :blink: a ty jeździsz na strefę i marnujesz paliwo co ty diesla masz czy jak :polew::decayed:

Opublikowano

No a trzeba się było wybrać do sektora bo dzisiaj było zaj......ście i byś się nie martwił co się dzieje z jego felgami na dziurach :decayed: tylko zdziercy za metaxę liczą sobie jak za zboże bo 14 zł za czterdziestkę i to tylko piątkicholerne krwiopijce :blink: a ty jeździsz na strefę i marnujesz paliwo co ty diesla masz czy jak :polew::decayed:

Przynajmniej nie wydalem kasy na 40 metaxy w cenie prawie polowki i nie musze prac wszystkich rzeczy :tongue4: naprawde nie wiem co Ci sie tam podoba, bo za piwo licza sobie niewiele mniej niz na rynku...

Opublikowano

nie musze prac wszystkich rzeczy :tongue4:

A właśnie dzisiaj nie było nadymione prawie w ogóle bo też ludzi było o wiele mniej :wink4:

Dobra trza iść spać bo jutro ta wredna praca :decayed:

Do jutra wszystkim :hi:

Opublikowano

I dalej mi odp na pytanie :tongue4: Ja tez ide spac Dobranoc :hi:

Opublikowano

to o tą chodzi? widziałem dziś ją jak wyruszała spod kopalni jak wracałem z giełdy :)

7a44b4149a58248d.jpg

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Nie chodzilo o nowy model i gliwickich blatach :> a felgi miala jeszcze wieksze i puste w srodku :polew:

Opublikowano

a felgi miala jeszcze wieksze

:blink:
Opublikowano

Witam, Panowie,

Wczoraj byłem na Muchowcu (katowice) pojeżdzić na rowerku i był zjazd A3 i było ich z 30 a same lokalne blaty, więc co my tak słabo.............!!!!

Ale to nic, póżniej byłem w McDrivie na 3 stawach a tam zlot: honda.slask.pl -> 4 autka :D średnia wieku autka 20 lat :D średnia felgi 18... i jedna miała drzwi do góry otwierane, co prawda tylko od pasażera... SZPAN NA MAX :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Same spociki w niedzielę bo na lotnisku wczoraj spotowali się golfikami

Opublikowano

Witam, Panowie,

Wczoraj byłem na Muchowcu (katowice) pojeżdzić na rowerku i był zjazd A3 i było ich z 30 a same lokalne blaty, więc co my tak słabo.............!!!!

Ale to nic, póżniej byłem w McDrivie na 3 stawach a tam zlot: honda.slask.pl -> 4 autka :D średnia wieku autka 20 lat :D średnia felgi 18... i jedna miała drzwi do góry otwierane, co prawda tylko od pasażera... SZPAN NA MAX :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie mow, ze slabo. Jak po roku jest 15 autek, to co bedzie za rok lub dwa :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.