Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra na mnie czas

niestety do pracy

nara do wieczora :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

narka :wink4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:44_________________________________________________A ja dziś będę miał możliwość przetestowania furacza - o 3.00 jadę na lotnisko więc wracając ( jako że powinno być pusto na drogach ) sprawdzę ile ten mój czołg jest w stanie pojechać

Opublikowano

A ja dziś będę miał możliwość przetestowania furacza - o 3.00 jadę na lotnisko więc wracając ( jako że powinno być pusto na drogach ) sprawdzę ile ten mój czołg jest w stanie pojechać

no myśle że tak do 500 złotowego mandatu powinineś dociągnąć :kox:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 13:20_________________________________________________tyle ile można + 100km/h to spokojnie pytanie ile więcej 10km/h :mysli: - ciężkie te B6 no i Q które zmula
Opublikowano
A ja dziś będę miał możliwość przetestowania furacza - o 3.00 jadę na lotnisko więc wracając ( jako że powinno być pusto na drogach ) sprawdzę ile ten mój czołg jest w stanie pojechać
-- szkoda ze o 3:00 , bo jakbym byl na lotnisku (niewiem o ktorym mowa , ale domyslam sie ze pyrzowice) to bym ci bilet podbil na bramki i wyjazd za free :naughty:

co do testowania - od 50km/h w gore (przekroczenie o tyle) to juz jeden kit 10pkt odrazu ewentalnie 100zeta w ta czy w ta , jak mnie chycili , a przekroczylem o prawie 120km/h to bylo to samo - 10pkt i 500zeta odrazu (naszczescie policjant tez czlowiek - zjesc i napis sie tez musi , wiec 150zeta starczylo :decayed:), moze przy 50km/h jest 400zeta mandat tylko. ale ogolnie mam nadzieje ze nie bedziesz musial sie o tym przekonywac na wlasnej skorze :)

Opublikowano
  • Autor

też mam taką nadzieje :decayed: - a jak już mnie mają nagrywać to proszę przy 240 :decayed:

Ps. Dziś odpaliłem Hummera po zimie i śmiga skubany :naughty: jeszcze drobna kosmetyka i będzie gotowy do sezonu :)

Opublikowano

Audi A4 drugi na liście bezawaryjnych wozów :polew: :polew: :polew:

Krolu skąd ty to wziąłeś :mysli: przecież to totalna bzdura jest :evil:

A wiem to nie dotyczy modelu B5 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Hopy - zacznijcie myśleć nad letnim zlotem - fajnie jakby większa ekipa z naszych zlotów jechała

Temat ogólny jak i zapisy już niedługo - kto wie może nawet dzisiaj :gwizdanie:

czekajcie na odpowiedni wątek i zapisywać mi się :bicz::decayed:

zapisywać się ( ewentualnie jak komuś coś nie wypali zrezygnować zawsze można ) :wink4:

Opublikowano

Audi A4 drugi na liście bezawaryjnych wozów :polew: :polew: :polew:

Krolu skąd ty to wziąłeś :mysli: przecież to totalna bzdura jest :evil:

A wiem to nie dotyczy modelu B5 :naughty:

A zepsuło Ci się coś? :polew: :polew: :polew: :polew: bo mi prócz zawiasu (to jest norma) to nic a już ponad 15 000 od wrzesnia stuknołem ... :good:

Opublikowano

kris_kilt ja też polecam wanish do prania dywanów tylko nie ten w proszku z aktywnym tlenem tylko ten w płynie, robisz pianke i jedziesz z tym praniem, ja wyprałem teraz całe auto, wszsytko zeszło (plamy po wylanym piwie, po soku porzeczkowym no i po pawiku tez :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

po soku porzeczkowym no i po pawiku tez :gwizdanie

Ty wiesz najlepiej :gwizdanie:

Opublikowano

Hopy - zacznijcie myśleć nad letnim zlotem - fajnie jakby większa ekipa z naszych zlotów jechała

Temat ogólny jak i zapisy już niedługo - kto wie może nawet dzisiaj :gwizdanie:

czekajcie na odpowiedni wątek i zapisywać mi się :bicz::decayed:

zapisywać się ( ewentualnie jak komuś coś nie wypali zrezygnować zawsze można ) :wink4:

Widze, ze wiesz wiecej od nas :> na czym w koncu stanelo ? i powiedz, ze bedzie pod koniec czerwca !

Opublikowano

dobry...

na początek złe wiadomości:

niewiem czy dojdzie mi xenon do piątku

niewiem czy kupie oponki na przód-mają tylko 225/45 a ja szukam 215/45 oczywiście 17''

niebęde miał zamontowanych halogenków

teraz dobre:

będę częściej bywał na spocikach :wink4: - prawdopodobnie będę pracował 4 dni w tygodniu ;(

prawdopodobnie pojadę na ten ogólnopolski :naughty:

no i trzeba wymyślić, co gdzie i jak, bo musimy zrobić takiego większego grilla :decayed:

przez Was spamowicze musiałem czytać 8 stron :gwizdanie:

Pelex no jakoś serio masz te autko pechowe, Piterra ja bym zapodał urlopik na piątek, będziesz żałował :naughty:

Prezes, to jak już mieszasz te piwsko, to poco butelki, zapodaj w plastiku :polew:

spamowicze, dajecie czadu z tymi stronami niemożliwie...dogonimy zachwilę BB :>

Opublikowano

Pucek jak zwykle w jednym poscie nadrobil zaleglosci z calego tygodnia :tongue4:

Co do opon to czy 215 nie bedzie za waskie ? kezor mial chyba 215 i masakrycznie kijowo mu rant felgi wystawal. Ja mam 225 i jest idealnie, ale to zalezy tez od czerokosci flegi :mysli:

Opublikowano

No faktycznie B-B niedługo dogonimy :naughty:

Miron nie bądź sztywny i uchyl rąbka tajemnicy kiedy i gdzie ten ogólnopolski może być nawet na PW :)

A z takim większym grillem to obgadamy teraz w piątek gdzie i kiedy :wink4:

Opublikowano

Auto odebrane od blacharza, teraz czeka na malowanie, kilka zdjęć po zmianie zawiecha i kół

7756644bf1d51984m.jpg

301fc62ddc067ddam.jpg

6cccf389344b07c2m.jpg

Opublikowano

no no ładny ten twój paździoch Majki :wink4:

to jest ET30 :?:

Opublikowano

Dobra ładnie wygląda :good: dostaniesz kiełbaskę w piątek :decayed:

Opublikowano

majki wózek pierwsza liga w piątek musze rzucic okiem

Opublikowano

Nie źle Majki teraz to już nawet mi ten kaseciak w środku nie będzie przeszkadzał :polew: :polew: :polew:

Pucek no może i mam pecha z tym autem ale jak tak z każdym pogadać to wszyscy już mieli jakiś umfall z B5 jedni tak jak ja maja nie drożne nagrzewnice inni przeguby mają do wymiany jeszcze inni mają 75 koni w klekocie :evil: a co do tej mojej świecy to obstawiam że winą tego zajścia jest właśnie wadliwa świeca :mysli: ponieważ korpus zewnętrzny został w głowicy a wydmuchało samą szpilkę grzewczą która ma ok 5 centów ale tego się dowiem najprawdopodobniej jutro koło południa :)

Na szczęście świece on włożył swoją czyli jest to objęte gwarancją a jak ja bym dał mu swoja to najprawdopodobniej musiałbym za to płacić i to słono :kox: a tak cała wina spoczywa na nim :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.