Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Somes trzymam cię za słowo :decayed:

RS4 B5 mi w zupełności wystarczy :kox: . Jak dla mnie to RS4 w budzie B5 miało wielką duszę, czego nie miało np. B7 itd.. .

Ja też puściłem 10x chybił trafił :)

wtedy będziemy mieli najlepsze spoty bo nikt byle b5 nie będzie przyjeżdżał :naughty:

innych to by chyba krew zalała jak by się dowiedzieli że u nas na zlotach tylko rs'y :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no gregory no ty to posciles chyba na chybil te totki bo ja to postawilem 5*trafil[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 21:23_________________________________________________no to panowie za pol godziny sie dowiemy czym sie dalej bedziemy bujac powodzenia wam zycze

Opublikowano

powodzenia panowie i dzielimy się pamiętajcie :kox: :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 21:57_________________________________________________no ja rs'em nie przyjadę na pewno :(

żadnej kur... liczby w 10ciu zakładach nie miałem :blink::wallbash:

Opublikowano

no niestety ja jeszcze pojezdze moja zajefajna b7 z totka nici

Opublikowano

diman zaprotestujmy i zamieńmy się autami :gwizdanie:

hehe będziesz miał większą motywacje :tongue4:

Opublikowano

sorry somes ja bez walki mojej A4 nie oddam

jak to sie mowi piora kobiety i samochodu sie nie pozycza

[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 23:43_________________________________________________dobra spadam kimac dobranoc :hi:

Opublikowano

z tymi kobietami to przesadzasz... z dobrym kolegą jakimś zawsze można iść na wymiankę :polew: :polew:

hehe koniec żartów też spadam... :hi:

Opublikowano

Czesc panowie :hi: Wczoraj bylem nie do zycia, dlatego tak malo pisalem :wallbash: Widze, ze coraz wiecej chetnych na urodziny :good: Moze uda mi sie w koncu przegub wymienic, bo we wtorek wyjezdzam do Gorzowa, a dobrzy by bylo, zeby sie nie rozlecial :>

P.s. Tak sie napalaliscie na tego totka i co :polew:nie dosc, ze nie bedzie rs4 to jeszcze jestescie do tylu o 20 zl :tongue4:

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum. Oczywiście posiadam a4 b6 nie zły pomysł z tym zlotem proszę o datę kolejnego zlotu chętnie przyjadę i powymieniam informacje POZDRAWIAM

zapraszamy, ja jeżdżę co tydzień możemy się umówić :)

Opublikowano

Panowie wrzućcie fotki z ostatniego spota :naughty:

wiem że Czester robił chyba i ktoś jeszcze :cool1:

Opublikowano

Witam. Jestem nowy na forum. Od paru dni jestem posiadaczem audi a4 podoba mi się pomysł spotkań posiadaczy tego autka. Proszę napisać kiedy następne spotkanie

Opublikowano

ZLOTY ŚLĄSKIE -PIĄTKI-18.00-ARENA-GLIWICE

wszystko jest w 1 poście na każdej stronie, ja będę jechać z Chorzowa, możemy się gdzieś umówi i pojechać razem :)

Opublikowano

Piterra pytam ponownie co masz za środek do klimy :cool1: czytaj forum a nie co drugą strone potem nie wiesz o co kolega Cię pyta :evil:

tajemnica

to taki środek który stosuje się do odszczurzania i jako bakteriobójczy w szpitalach na salach operacyjnych)

qfa jakiś ty ciekawski

masz tel to dzwoń a nie gorączkujesz mi się tutaj :cool1::kox::naughty:

niestety już mi nie starczy dla ciebie

ale postaram się załatwić :decayed:

[br]Dopisany: 03 Maj 2009, 19:32_________________________________________________

:hi:

piterra - rocznik u mnie tak miron powiedzial najlepszy rs6 to pierwsza liga ja wlasnie tez postawilem totka i moze se takiego kupie jutro

ale chyba bedzie te rs4 czlowiek nie moze byc pazerny :polew: :polew:

czyli ten co ja

więc zgadzam się że NAJLEPSZY :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

a więc :hi::notworthy:

Opublikowano

No i jestem po calym dniu roboty :wallbash: przegub zrobiony, wahacz wymieniony, filtry wymienione, klima odgrzybiona, xenon zaekranowany i podkrecony pod lampy. Wszystkim chcacym kupic wahacze firmy master sport odradzam !!! wahacze gorne po roku i okolo 15 tys przebiegu nadaja sie do wyrzucenia. Sa w gorszym stanie niz 12 letnie oryginalne wahacze. Akurat wymienilem lewa strone, i zalozylem stare ori wahacze. Dobrze, ze jest gwarancja 24miesiace, to sprobuje je zareklamowac, ale wpierw musze obadac czy tylko gora padla. Żaluje, ze nie dolozylem 400zl i nie kupilem ori wahaczy. Naprawde szkoda kasy, czasu, i nerwow. :kwasny:

Opublikowano

No Czester ja też przetestuje te Master Sporty i zobaczymy co z tego będzie :naughty:

Piterra po co mam dzwonić jak mogę posty po nabijać na forum nie :wink4: zamiast pisać *Siema z rana* to wole cos konkretnego napisać

SIEMA WSZYSTKIM :polew:

Opublikowano

Cześć :hi:

Opublikowano

Czesc Pelex :hi:

Opublikowano
:ban: Oboje :polew:
Opublikowano

u mnie master sporty są testowane w najtrudniejszych warunkach - ciekawe czy do końca roku wytrzymają... :polew:

guru, powiedz bratu że naprawiłem sobie napęd w laptopie, niech mi na za 2 tygodnie ponagrywa ten hardstyle, na dvd :decayed:

filmy i nuteczki, no on wie co,

czester hmm...jak wytrzymały te 15 tyś to okej, w najgorszym wypadku na wiosne sprzedaje

a pozatym nowe auto stoi pod dużym znakiem zapytania, wczoraj z ciekawości dałem sobie obliczyć OC + AC za B6, podałem dane auta Prezes, szczena mi opadła:/

miałbym zapłacić oc + ac na kwotę 7700 zł :rolleyes: chyba coś im powaliło się w głowach

i jedyne wyjście znów rejestrować auto na ojca, a ja współwłaściciel - teraz za B5 płace 470 zł :polew:

Opublikowano

No i jestem po calym dniu roboty :wallbash: przegub zrobiony, wahacz wymieniony, filtry wymienione, klima odgrzybiona, xenon zaekranowany i podkrecony pod lampy. Wszystkim chcacym kupic wahacze firmy master sport odradzam !!! wahacze gorne po roku i okolo 15 tys przebiegu nadaja sie do wyrzucenia. Sa w gorszym stanie niz 12 letnie oryginalne wahacze. Akurat wymienilem lewa strone, i zalozylem stare ori wahacze. Dobrze, ze jest gwarancja 24miesiace, to sprobuje je zareklamowac, ale wpierw musze obadac czy tylko gora padla. Żaluje, ze nie dolozylem 400zl i nie kupilem ori wahaczy. Naprawde szkoda kasy, czasu, i nerwow. :kwasny:

czester a omijałeś ty dziury przez te 15 tyś km :gwizdanie:

u mnie na razie nie mam luzów ale sobie czasem lubią poskrzypieć (wyglądaj na ori fabryczne :shocked:) w zależności od pogody i ich humoru wiec sie po lekku też przymierzam do zmiany ale twój post dał mi do myślenia :mysli:

I gdzie ty widziałeś komplet lemfów za ~900plnów ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.