Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale tu cichooo dzisiaj :shocked:

czester jak będziesz to napisz jakiej długości masz bata do cb :cool1: bo kupiłem i nie wiem czy długi czy krótki będzie a u Ciebie fajnie to wyglądało :wink4:

:hi:

Moj bat ma okolo 1m :evil:

Moj bat ma okolo 1m :evil:

To Ola pewnie jest zadowolona :naughty:

:polew: :polew: :polew: no tego się po Tobie Gregor nie spodziewałem :naughty:

wczoraj wyrezałem podświetlenie nóg, tak jak to jest w ori...teraz kombinuje jak i gdzie zamontować to na tył

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miron mam nadzieję że nie zapomniałeś się czegoś dowiedzieć dla mnie :gwizdanie: :)

Opublikowano

Witam w to piękne niedzielne popułudnie.Ja w pracy a od jutra dalej remont.A tu się widzę dużo dzieje.Na rocznicę 1 zlotu będzie 500 stron postów jak nic :good:

Wiedzialem, ze poleca glupie komentarze :tongue4:

:wstydliwy:

Sorki ale ostatnio nie mam czasu żeby dłużej poczytać co się dzieje na forum i pod Areną bo przez kilka-kilkanaście dni dużo stron przybywa a pasuje dać jakiś znak życia nie?

Ale ok nie bedę zawracał wam głowy :tongue4::wink4::hi::notworthy:

Opublikowano

No to wlasnie zakupilem dlugo wyczekiwany grill z S4, co prawda chcialem z RS4, ale najwyzej zamienie sie jak trafi sie jakas okazja. :>

Opublikowano

Witam w to piękne niedzielne popułudnie.Ja w pracy a od jutra dalej remont.A tu się widzę dużo dzieje.Na rocznicę 1 zlotu będzie 500 stron postów jak nic :good:

Wiedzialem, ze poleca glupie komentarze :tongue4:

Czester ty przypadkiem nie chciałeś tego napisać do Gregorego ?

Pojechałeś po MIRKU31071977 a on nic na temat bata nie pisał :polew:

Opublikowano

No właśnie.Ja mało ostatnio w temacie klubu i trochę mnie zaskoczył ten komentarz.Ale fakt,że może nie bardzo się po tej przerwie odezwałem. :embarrassed::wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja tylko w sumie się przywitać bo już znikam :wink4:

Miron mam nadzieję że nie zapomniałeś się czegoś dowiedzieć dla mnie :gwizdanie: :)

tak ( ale zadowolony nie będziesz ) :decayed:[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:26_________________________________________________Madas - życie :(

też mieliśmy nadzieje, że niezły składzik z Gliwickich się uzbiera ( co zresztą na początku było widać ) :(

Opublikowano

no właśnie byłem pod wrażeniem jak zaczęły się zapisy ...szkoda jednym słowem ale co tam wypijemy za ich zdrowie :naughty:

Opublikowano

A co robimy z tym pomyslem zeby wyskoczyc na gokarty na M1. Bylo kilka osob chetnych, wiec mozna cos zorganizowac. :)

Opublikowano

Pelex racja pomylilem sie :) to gregor ma jakies nieczyste mysli :evil:

Opublikowano

A co robimy z tym pomyslem zeby wyskoczyc na gokarty na M1. Bylo kilka osob chetnych, wiec mozna cos zorganizowac. :)

Można się pościgac.... tylko czy ktoś ma takich znajomych?? Każdy będzie mnie równe szanse :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

dobry wieczór po weekendzie :hi:

się nawkur...łem dzisiaj :disgust: moja niuńka złapała "muła"... sytuacja którą już przerabiałem... przy odpalaniu auta te robi "przygazówke" do 2000 obrotów i brak mocy... turbo gwizda... wężyki raczej całe choć jutro im się przyjrzę...

wtedy miałem paprocha w zaworku odcinającym paliwo.. jutro z rana go wykręce i przeczyszczę znów wszystko :wallbash:

ktoś ma jakieś jeszcze pomysły jak już rozbiore turbo i pół silnika? :tongue4::mysli:

Opublikowano

Somes :vaglogi:

Co tu taka cisza ? Gdzie prezes, gdzie vice co to ma byc :wtf:

Opublikowano

Vice jest ale zaraz spada bo zmęczony jestem :wink4:

Opublikowano

a tam logi od razu... podepne pod lapka sprawdzę błędy i pokaże mi to co wiem...

idę o zakład że to ten pieprzony zaworek :gwizdanie:

Opublikowano

Witam z samego rańca :hi:

Opublikowano

dobry wieczór po weekendzie :hi:

się nawkur...łem dzisiaj :disgust: moja niuńka złapała "muła"... sytuacja którą już przerabiałem... przy odpalaniu auta te robi "przygazówke" do 2000 obrotów i brak mocy... turbo gwizda... wężyki raczej całe choć jutro im się przyjrzę...

wtedy miałem paprocha w zaworku odcinającym paliwo.. jutro z rana go wykręce i przeczyszczę znów wszystko :wallbash:

ktoś ma jakieś jeszcze pomysły jak już rozbiore turbo i pół silnika? :tongue4::mysli:

mialem podobna sytuacje u siebie kiedys pojechalem na VAG okazalo sie ze jakis problem ( bład sie pojawil na komputerze ) nie pamietam dokładnie co to było koleś mi go wyzerował i po srpawie od tamtego momentu niema już problemów . koszt 50 zł .

Opublikowano
  • Autor

Co tu taka cisza ? Gdzie prezes, gdzie vice co to ma byc

byłem ale się zmyłem :wink4:

Witam z samego rańca :hi:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

jak tam Krolu piątkowe wyniki - kto oglądał Twój tyłeczek :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.