Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro oddaje auto do lakiernika i odbierać będę dopiero w sobote pewnie więc nie spieszy mi sie aż tak ale lubie wiedzieć co i jak :decayed:

jako że siedze w Zabrzu w robocie do 20 więc jutro nie dam rady dojechać pod gosport niestety :/

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no i "Black Edition" wyrezany - i wszystko samemu - ale ze mnie mega rezacz :decayed:

Opublikowano

no i "Black Edition" wyrezany - i wszystko samemu - ale ze mnie mega rezacz :decayed:

"i wszystko samemu; stałem i pokazywałem mechanikowi co ma robić" :polew: :polew:

A tak serio to wrzucaj zdjęcia :good:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 21:20_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: Popatrzcie na indeks :polew: :polew: Somes od kiedy ty B6 jeździsz :kox:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_czy_ta_kierownica_podejdzie-t91825.0.html;msg1044260#msg1044260[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 22:11_________________________________________________Ten to już pewnie długo tu nie zajrzy :polew: :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_tv-t91786.0.html;msg1043908#msg1043908

Opublikowano
  • Autor

tak to jest jak regulamin ma się w d*p.... :)

Opublikowano

rudi , poćwicz cytowanie , swoją wypowiedź pisz za ostatnią klamrą

Opublikowano

SoMeSkowi tam lekko wytłumaczyłem żeby nie widziwiał

Opublikowano

:hi:

Panowie co tak słabo :thumbdown: robimy tą 700 na ten piątek :przebiegly::naughty:

Opublikowano

Hehe ja już połowe tych piwek na 700 to spożyłem w czasie weekendu :naughty: Ale jak dacie rade na piątek to napewno bedą

Opublikowano

:hi: przed pracą

znów II zmiana...

klocki od wczoraj wymienione...ale lubią czasami zapiszczeć, niewiem czy to wina szajsowatych klocków czy też jeszcze się nie wyrobiły :kwasny:

no i odnośnie dogadywania Prezesa Mirka, wiem co chcę ale boje się że znów będę miał pecha i będą problemy z gazem, chociaż mamy dobrego kolegę to jednak mam strach bo nigdy podtlenku nie miałem :tongue4:

to mam rozumieć że stawiam na 800 taaak? [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 10:26_________________________________________________

66371495.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

to mam rozumieć że stawiam na 800 taaak?

albo na nową fure :decayed:

Gazu nie trzeba się bać - trzeba umieć się z nim obchodzić :wink4:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 12:14_________________________________________________osobiście miałem już 2 furki na gaz ( corsa jest trzecia ) :)

Opublikowano

ale jednak, strach przed nieznanym :wink4:

zresztą pogadamy na spociku, jakie ewentualne koszty będą mnie czekać :)

a to z ciekawości...dlaczego nie było gazu w B6?

Opublikowano

Pucek ale do.....eś z Landrynem :polew: :polew: :polew:

W B6 gazu nie było bo za późno poznał D4rk najlepszego specjalistę od gazu w tej części Świata :notworthy::polew:

Opublikowano
  • Autor

ale jednak, strach przed nieznanym :wink4:

zresztą pogadamy na spociku, jakie ewentualne koszty będą mnie czekać :)

a to z ciekawości...dlaczego nie było gazu w B6?

u mnie ?

bo nie było to opłacalne ( robiłem 15 tyś km rocznie ) a wiedziałem że 5 lat napewno nim śmigał nie będę[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 12:43_________________________________________________i koszty instalki wtedy były inne :)[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 12:44_________________________________________________do mojej B5 za instalacje płaciłem 4600zł

Opublikowano

Witam, zrzuciłem dziś kolo, żeby sprawdzic stan tarcz, i okazłao się, że ich NIEMA!! :shocked:

tarcza1.jpg

tarcza2.jpg

:D [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 13:10_________________________________________________to na szczęście tył :gwizdanie:

Opublikowano

No teraz sobie musisz zrobić hamulce, bo te co masz są adekwatne do poprzedniej mocy auta :P

Opublikowano
  • Autor

No teraz sobie musisz zrobić hamulce, bo te co masz są adekwatne do poprzedniej mocy auta :P

te co masz teraz nadaja się do łyżworolek :decayed:

Opublikowano

66371495.th.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew:

dobra coś czuje że mam nowego avatara :naughty: a on wogóle był trzeźwy w trakcie robienia tej foty :cool1:

Opublikowano

Trzeźwy i w pełni świadomy :kox:

Opublikowano

a zeby nie bylo tak kolorowo to dzisiaj w kole miałem 2cm śrubkę na szczeście stacja z kompresorem była niedaleko, a wulkanizator niewiele bliżej

czyżbym komuś podpadł :?:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.