Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kurcze

Tak wogóle to :bry: z wieczorka

właśnie wymieniłem hamulce z przodu

Brrrrrrrrrrrrrrry była masakra

już blachami hamowałem

masakra

ale teraz miodzio

Majki spray extra

ale nie pomalowałem całości bo nie było czasu suszyć fury :confused4:

Q.wa na nowych tarczach i klocuszkach (oczywiście ATE) niezła napinka :polew: :polew: :polew:

to całkiem inna jazda

i wogóle wózek się miło zachowuje

tak że radzę wam kontrolować te hamulce

bo jak ja zobaczyłem te klocki zdarte do blachy to przeraziłem się

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uzywane najlepiej :naughty:

egon kumpel ma do sprzedania jeszcze chyba 2 komplety zimówek ale to są całe koła-stalówki 15, zapytam jutro ile chce za komplet to Ci dam znać.

Mój paździoch już stoi na stalówkach, wyglada jak kupa :sick3: ale po dzisiejszej walce o utrzymanie sie na drodze pod Krakowem nawet sie nie zastanawiałem, u nas to jest lipa a nie zima za Olkuszem dzis było po kostki śniegu jak wysiadłem z auta, a wypadków już pozniej to nawet nie liczyłem no i oczywiście ani jednego pługa nie widziałem po drodze do Gliwic, czyli standard zima zaskoczyła drogowców :polew:

Opublikowano

ej niewiecie gdzie kupie tanio zimowki oczywisce 15"

Ja mam do sprzedania komplet: felgi 5x112 Audi/VW + opony bridgestone blizzak 195/65/15 za komplecik 400 złociszy

Opublikowano

Ku*wa to już wiem kto wykrakał ten śnieg u nas :ranting1: a właśnie wracając od kumpla przeklinałem sobie trochę na pogodę :rant:

Opublikowano

witać się już witałem na głównym ale tu zrobie to jeszcze raz:Witam wszystkich!!

Dziękuję Mironowi za zaproszenie na forum i oczywiście będę przebywał tu dość często- tym bardziej że cały czas jak koledzy wspomnieli obracałem się w kręgu japońskich autek ale S4 zawróciło mi w głowie i to był cel-ale ucze się tego autka narazie potrzebuje kontaktów w kręgu tej marki typu warsztaty, części itd.. O ile się nic nie zmieni to postaram się Was odwiedzić w piątek i poznać ekipę z okolicy :rolleyes:

Opublikowano

Witamy i zapraszamy kolege :hi:

Ja snieg znalazlem i pierwsze slizganko zaliczone :) a jak reszcie ida poszukiwania sniegu ?

Opublikowano

Witam

ja się melduje o 4:42 już w domu, po robocie, białego znalazłem :kox: KOCHAM QUATTRO :naughty:

nie ma to jak strzał z sprzegła spod świateł, wszyscy stoją a ja jade :polew:

co prawda narazie mało śniegu ale już się doczekać nie mogę :naughty:

oj oj będzie na spocie S4 a mnie nie będzie, no szkoda...ale jeszcze przyjdzie pora na upalanie :>

to ja spadam spać bo dzisiaj ostatni dzień walki w garażu, teraz będę mógł rezać do woli :tongue4:

Opublikowano

witam wszystkich z ranka wstalem patrze za okna i co?

masakra 5 cm sniegu a fura nie zrobiona ;( ale jak mowicie ze u nas nie ma sniegu to sie nie martwie tu bede upalal tranzita :> milego dnia dla wszystkich

Opublikowano

ja się melduje o 4:42 już w domu, po robocie, białego znalazłem :kox: KOCHAM QUATTRO :naughty:

:polew::decayed:

Witam z rana :hi:

Opublikowano

:hi:

Miron teraz na tych 15 to mam też servotronic jak u Ciebie :polew:

Opublikowano

Witam

dawno mnie nie było i jeszcze troche mnie nie bedzie

mam pare problemów natury osobistej dosyc powaznych

wiec przepraszam za nieobecnosc

p.s rudi pamietam o tobie i juz sie zbieraja śrubki

:hi:

Opublikowano

majkel co ty robisz o tej porze na forum[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 10:51_________________________________________________tez cie zasypalo i nie mozesz do pracy jechac

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

o krolu sie obudzil witaj :>

Opublikowano

dzień dobry.. :)

Opublikowano
  • Autor

uzywane najlepiej :naughty:

podjedź do Kaczmarka w Knurowie ( zakłąd oponiarski na ul.Wilsona ( na moście w prawo ) :wink4:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Jeszcze dobrze nie wstalem, a juz mnie krolu jakimis rachunkami zasypuje, ja gdzies bylem na jakims wyjezdzie z wami ? bo nie pamietam :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

to w sumie nie ja... bo nic z tego nie mam nie widnieje na żadnej pozycji.... ja z rana po spiżu sobie śpię a guru mi dzwoni, żeby mu wysłać te rachunki.... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: mowie, jak już wysyłam to wszystkim....

Opublikowano

Spoko krolu, w konczu cza sie rozliczyc :good:

Mialem jechac do tego spizu, ale ekipa sie wykruszyla przez ta pogode. Duzo stracilem ? :decayed:

Opublikowano

Spoko krolu, w konczu cza sie rozliczyc :good:

Mialem jechac do tego spizu, ale ekipa sie wykruszyla przez ta pogode. Duzo stracilem ? :decayed:

noooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D muszę tam zacząć częściej chodzić :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.