Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 noo nie wiem, nie potrzebuję zimą tylu koników, a jak spadnie śnieg to to nie ma strojenie, tym bardziej takie jak robi GTO
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Pucek dobrze gadasz Lepiej poczekac do wiosny z tym programem i strojeniem ,tak żeby na zimowy zlocik było zrobione Ja też mam plan do tego czasu wyrobić się z modami no moze bez FMIC'a ale to sie jeszcze okaże Ale i tak mam nadzieję że ok 200 będzie :gwizdanie:
boniu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 no ja tez bede w zime rezal fmic'a,a ze strojeniem to sie okaze a co masz do strojenia od GTO ??
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Patrikos, no będę myślał, choćby nawet było mniej niż 200 to nic się nie stanie, ważne żeby to jechało Boniu, nic, nie znam go, a Gregor mi tylko opowiedział że stroi na drodze, bo auto ma jechać a nie mieć tylko koni na papierku szkoda że nie ma hamowni, ale to najwyżej z wiosny zrobi się grupowe
boniu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 tak on stroi na drodze bo widzi wtedy co jak idzie,robi tez pomiar afr,
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Patrikos, no będę myślał, choćby nawet było mniej niż 200 to nic się nie stanie, ważne żeby to jechało Boniu, nic, nie znam go, a Gregor mi tylko opowiedział że stroi na drodze, bo auto ma jechać a nie mieć tylko koni na papierku szkoda że nie ma hamowni, ale to najwyżej z wiosny zrobi się grupowe racja Pucek te 200 to taki wyznacznik tylko ważne żeby po programie furki lepiej jechały , a wykresik na hamowni tylko potwierdzi to że lepiej jadą
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 no, nie ważne jak, ważne że to potem jedzie teraz troche żałuje że nie mam ośki, bo nie odczuje na plecach tej mocy
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 tak on stroi na drodze bo widzi wtedy co jak idzie,robi tez pomiar afr, No racja strojenie na drodze oddaje rzeczywiste rezultaty z przeprowadzonego strojenia , ale wykres z hamowni tez jest bardzo ważny bo pokazuje odzwierciedlenie mocy silnika , a tym samym jakies niedomagania motorku .... widzisz Dogi gdyby nie hamownia jezdził bym dalej 220 konna eSą :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Patrikos, gdyby Dogi dał sobie zrobić logi przez Gregora, to też by się dowiedział że to nie jedzie nawet podczas takiego strojenia, wszytsko by wyszło
boniu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 tak jak dobra osoba stroi,i zna sie na rzeczy to wszystko powie na logach wiele widac
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Patrikos, gdyby Dogi dał sobie zrobić logi przez Gregora, to też by się dowiedział że to nie jedzie nawet podczas takiego strojenia, wszytsko by wyszło No masz racje wyszło by , ale dajmy przykład że nie chciałbym robić programu i robić logów .... .... no bo po co w końcu ma 265 kucy Staję na skrzyżowaniu z dobrze wystrojonym 1,8T a tu zonk 1.8T go zrobiło Życie w nieświadomości że ma sie 220 koniuf
gregory Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Patrikos, gdyby Dogi dał sobie zrobić logi przez Gregora, to też by się dowiedział że to nie jedzie Dokładnie logi ujawniły by wszystko
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Gregor, ciekawe czy nadrobiłeś te 90 stron
gregory Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 No masz racje wyszło by , ale dajmy przykład że nie chciałbym robić programu i robić logów .... .... no bo po co w końcu ma 265 kucy Staję na skrzyżowaniu z dobrze wystrojonym 1,8T a tu zonk 1.8T go zrobiło Życie w nieświadomości że ma sie 220 koniuf Auto trzeba co jakiś czas i tak Vag-ować bo koniki z biegiem czasu uciekają, szczególnie jak się dopiero co kupiło auto i nic się o nim nie wie. Czasem jakaś drobna awaria osprzętu silnika pozbawia auto kilkanaście do kilkadziesiąt KM.
boniu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 napewno nie nadrobil,a troche sie tam o nim pisalo co nie
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Gregor, ciekawe czy nadrobiłeś te 90 stron No właśnie Gregor zapraszamy do lektury
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ty Mistrzu o uciekających koniach wiesz najlepiej gdybym miał już max wyrezane auto to może PRAWIE bym Cie objechał noo Boniu, same superlatywy a on tego nie chce poczytać
gregory Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Gregor, ciekawe czy nadrobiłeś te 90 stron
boniu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 poprostu nas olewa...mysli ze moze objechac to olewac tez moze ;/
Rekomendowane odpowiedzi