Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 co tam kochany? Moskal, to ja nie jadę ja tego nie przeżyję :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 A ty tu co kolegów szukasz ??? nie , dawno nikomu w ryja nie dałem
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Guru co ja wyrezałem :gwizdanie: no fakt nie dużo : dodałem koła 17" S-line wrzuciłem BRC - ale tego do rezania nie mogę zaliczyć ale w poczekalni czeka juz test pipe + DV forga a w dalszych modach będzie tip a na końcu program wiec mody całkiem dobre
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 A ty tu co kolegów szukasz ??? nie , dawno nikomu w ryja nie dałem Moskal znowu zaczynasz a potem będziesz mnie na klubowym przepraszał nie znudziło ci się jeszcze [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:34_________________________________________________ Guru co ja wyrezałem :gwizdanie: no fakt nie dużo : dodałem koła 17" S-line wrzuciłem BRC - ale tego do rezania nie mogę zaliczyć ale w poczekalni czeka juz test pipe + DV forga a w dalszych modach będzie tip a na końcu program wiec mody całkiem dobre Tak a ja już zbieram na B8 3.0 TFSI i wychodzi na to samo :polew:
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Patrikos, twoje mody tak jak mówiłem się powiększą, bo cooler w lato nie wydoli :gwizdanie: kupno felg i założenie to nie rezanie :gwizdanie: gdybyś założyl gwint, to to już coś tam wyrezałeś, ale tak to słabiutko Guru, byłeś u mamy na obiedzie??? dlaczego nie jechałeś z tymi słabiakami do krk?
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Pucek zakupy musiałem zrobić bo przed świętami to trzeba będzie z giwerą do sklepu chodzić żeby się do kasy dostać a wolałem tego uniknąć
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 juz teraz zakupy? a oglądałeś daty ważności? noo naszczęście ja tego problemu nie mam, matka z ojcem emerytem zajadą ADRem i mam co żrać
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Moskal przepraszam , już nie bede. znowu na klubowym bede musiał cie przeprosić , nie gniewaj sie noł problem
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 juz teraz zakupy? a oglądałeś daty ważności? A przy niektórych zachowałem się jak baba i oglądałem noo naszczęście ja tego problemu nie mam, matka z ojcem emerytem zajadą ADRem i mam co żrać A ze mnie to lejesz :polew: (ale i tak masz dobrze )
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Patrikos, twoje mody tak jak mówiłem się powiększą, bo cooler w lato nie wydoli :gwizdanie: kupno felg i założenie to nie rezanie :gwizdanie: gdybyś założyl gwint, to to już coś tam wyrezałeś, ale tak to słabiutko Guru, byłeś u mamy na obiedzie??? dlaczego nie jechałeś z tymi słabiakami do krk? gwinta na bank nie włożę bo mam 1BE to wystarczy już dobrze trzyma i nie buja jak na wersalce , może gdyby miał Q to bym pomyślał o gwincie a tak to mam jeden mod mniej Guru zanim Ty kupisz B8 to ja juz bede smigał S8
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 A ty tu co kolegów szukasz ??? nie , dawno nikomu d*py nie dałem Moskal wiesz że my nie z tych lepiej idź na Poznańskie noł problem [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:48_________________________________________________ Guru zanim Ty kupisz B8 to ja juz bede smigał S8 Zanim ty będziesz miał S8 to ja już będę miał R8
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Guru ma dobry plan no i ja Patrikos nie zakładał bym się z nim o te B8... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Guru ma dobry plan no i ja Patrikos nie zakładał bym się z nim o te B8... :gwizdanie: Plan jest dobry tylko czy wypali to najbliższy czas pokaże :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zanim ty będziesz miał S8 to ja już będę miał R8 tongue4 no tak zapomniałem że moja żona będzie miała już R8 , Ona lubi szybkie wózki :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:52_________________________________________________No tak Guru niech ten plan Ci wypali Ja nikomu nie zazdroszczę , wiec niech wszyscy kiedyś sie zapiszą na fora R8 i S8
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 R8 nie jedzie, wolę podłubanego golfa II
Skydiver Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Pojawił sie Guruguru pojawił się i spam
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 R8 nie jedzie, wolę podłubanego golfa II :polew: :polew: Pojawił sie Guruguru pojawił się i spam Znasz bajkę o wężu
bakuś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dziń dy bry Jak ktoś jest zainterere to zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_zbieram_zamowienia_na_orurowania_fmic_do_aeb-t107256.0.html
Rekomendowane odpowiedzi