Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba się tam zgłaszać nie muszę :wink4:

ja tak samo :)

Wiaaaaaaaaaaadoooooomo........ :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Więc i ja się dopisze do listy :decayed:

A pod jakiego FMICa bedzie to orurowanie ? jakiś konkretny typ czy do ustalenia indywidualnie ?

Dopisuj, dopisuj. :)

Robię pod uniwersalne ic (takie jak z re5pect'u), ale wszystko można dogadać łoczywiście... :wink4:

Opublikowano

No ja też raczej taki u Re5pecta zapodam Intercooler 550x180x65 mm. (polerowane aluminium) cos takiego miałem upatrzonego :kox: więc nie powinno być chyba kłopotu do tego kilka złaczek Samco i będzie dmuchał :decayed:

Opublikowano

No ja też raczej taki u Re5pecta zapodam Intercooler 550x180x65 mm. (polerowane aluminium) cos takiego miałem upatrzonego :kox: więc nie powinno być chyba kłopotu do tego kilka złaczek Samco i będzie dmuchał :decayed:

Dokładnie, przeważnie zakładają ludziska ten wysoki na 180 lub 230mm icek.

Opublikowano

powitanko panowie sorki ze wbijam wam na forum ale potrzebuje namiar na wiarygodna hamownie w gliwicach.

Wiatam :hi:

Nie ma problemu , polecam Elprosys na ul.tarnogórskiej 140

ostatnio tam robiliśmy grupowe hamowanko ludzie byli zadowoleni :> no i pomiary wiarygodne

no może nie wszyscy ale to z racji uzyskanego wyniku :gwizdanie:

Opublikowano

dzieki poszukam po nazwie w necie dokladnego kontaktu bo mialem robic w jastrzębiu ale tam podobno te wyniki pozostawiaja wiele do zyczenia. trzeba sie wczesniej umawiac?

Opublikowano

dzieki poszukam po nazwie w necie dokladnego kontaktu bo mialem robic w jastrzębiu ale tam podobno te wyniki pozostawiaja wiele do zyczenia. trzeba sie wczesniej umawiac?

Nie rób w Jastrzębiu. Specjalnie organizowałem grupowe hamowanie w Gliwicach na dobrej hamowni, bo dużo złych opinii jest nt v-techa z mojego miasta. :|[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 22:59_________________________________________________A cena ta sama.[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________Indywidualnie oczywiście. :naughty:

Opublikowano

:hi:

Diman, Miron, Somes, Keżor, Egon dzięki za mega spota :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Jechałem ledwo żywy ale wycieczka za***ista, trochę zmarzłem ale było GIT... w sumie mogliśmy jechać tam i z powrotem KRAKUSY to zamulacze :decayed:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:07_________________________________________________A i nie mówiłem, że ekipa PUCEK & PATRISKOS zaspamuja forum zbędna napinka o APU ???

Opublikowano

mam blisko vtech ale mozna smignac do gliwic bo chodzi mi o dokladnosc

Szkoda ze dopiero teraz piszesz bo załapałbyś sie na nasze grupowe hamowanko :kox: cena wyszła nam mega korzystna ,

a pewnie na wiosne czyli tak w okolicach marca zorganizujemy jakies hamowanko ,

bo juz kilka osób znowu sie pisze na taka impreze :naughty:

Opublikowano

królu, pokaż mi mendo posta gdzie napisałem w nim o APU...

Opublikowano

:hi:

Diman, Miron, Somes, Keżor, Egon dzięki za mega spota :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Jechałem ledwo żywy ale wycieczka za***ista, trochę zmarzłem ale było GIT... w sumie mogliśmy jechać tam i z powrotem KRAKUSY to zamulacze :decayed:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:07_________________________________________________A i nie mówiłem, że ekipa PUCEK & PATRISKOS zaspamuja forum zbędna napinka o APU ???

Kolego krótkie pytanie jechałeś Swoja eSą czy zabrałeś sie ze Szwagrem :gwizdanie: ???

Opublikowano

królu, pokaż mi mendo posta gdzie napisałem w nim o APU...

nie czytałem tego spamu nawet -[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:10_________________________________________________

Kolego krótkie pytanie jechałeś Swoja eSą czy zabrałeś sie ze Szwagrem :gwizdanie: ???

A co to ma do tematu?? :decayed: ani to ani to

Opublikowano

to nie gadaj, a napisalismy 6 stron, więc nie kozacz bo znów zlecę kradzież Twoich kolpaków