Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dziń dy bry Jak ktoś jest zainterere to zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_zbieram_zamowienia_na_orurowania_fmic_do_aeb-t107256.0.html No ta bym był chętny tylko mam motorek APU ale pewnie różnicy dużej nie będzie zaraz Pucek mi napisze że miałem nie robić FMIC'a :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Znasz bajkę o wężu Sorki ale już bajek nie czytam
Skydiver Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 A że jesteś tu znanym bajkopisarzem to większość wie :polew: sssssss :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 chyba się tam zgłaszać nie muszę ja tak samo Wiaaaaaaaaaaadoooooomo........ :wink4:
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Więc i ja się dopisze do listy A pod jakiego FMICa bedzie to orurowanie ? jakiś konkretny typ czy do ustalenia indywidualnie ?
bakuś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Więc i ja się dopisze do listy A pod jakiego FMICa bedzie to orurowanie ? jakiś konkretny typ czy do ustalenia indywidualnie ? Dopisuj, dopisuj. Robię pod uniwersalne ic (takie jak z re5pect'u), ale wszystko można dogadać łoczywiście...
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 No ja też raczej taki u Re5pecta zapodam Intercooler 550x180x65 mm. (polerowane aluminium) cos takiego miałem upatrzonego więc nie powinno być chyba kłopotu do tego kilka złaczek Samco i będzie dmuchał
bakuś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 No ja też raczej taki u Re5pecta zapodam Intercooler 550x180x65 mm. (polerowane aluminium) cos takiego miałem upatrzonego więc nie powinno być chyba kłopotu do tego kilka złaczek Samco i będzie dmuchał Dokładnie, przeważnie zakładają ludziska ten wysoki na 180 lub 230mm icek.
stelo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 powitanko panowie sorki ze wbijam wam na forum ale potrzebuje namiar na wiarygodna hamownie w gliwicach.
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 powitanko panowie sorki ze wbijam wam na forum ale potrzebuje namiar na wiarygodna hamownie w gliwicach. Wiatam Nie ma problemu , polecam Elprosys na ul.tarnogórskiej 140 ostatnio tam robiliśmy grupowe hamowanko ludzie byli zadowoleni :> no i pomiary wiarygodne no może nie wszyscy ale to z racji uzyskanego wyniku :gwizdanie:
stelo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzieki poszukam po nazwie w necie dokladnego kontaktu bo mialem robic w jastrzębiu ale tam podobno te wyniki pozostawiaja wiele do zyczenia. trzeba sie wczesniej umawiac?
bakuś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzieki poszukam po nazwie w necie dokladnego kontaktu bo mialem robic w jastrzębiu ale tam podobno te wyniki pozostawiaja wiele do zyczenia. trzeba sie wczesniej umawiac? Nie rób w Jastrzębiu. Specjalnie organizowałem grupowe hamowanie w Gliwicach na dobrej hamowni, bo dużo złych opinii jest nt v-techa z mojego miasta. :|[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 22:59_________________________________________________A cena ta sama.[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________Indywidualnie oczywiście.
stelo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 mam blisko vtech ale mozna smignac do gliwic bo chodzi mi o dokladnosc
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Diman, Miron, Somes, Keżor, Egon dzięki za mega spota :notworthy: Jechałem ledwo żywy ale wycieczka za***ista, trochę zmarzłem ale było GIT... w sumie mogliśmy jechać tam i z powrotem KRAKUSY to zamulacze [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:07_________________________________________________A i nie mówiłem, że ekipa PUCEK & PATRISKOS zaspamuja forum zbędna napinka o APU ???
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 mam blisko vtech ale mozna smignac do gliwic bo chodzi mi o dokladnosc Szkoda ze dopiero teraz piszesz bo załapałbyś sie na nasze grupowe hamowanko cena wyszła nam mega korzystna , a pewnie na wiosne czyli tak w okolicach marca zorganizujemy jakies hamowanko , bo juz kilka osób znowu sie pisze na taka impreze
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 królu, pokaż mi mendo posta gdzie napisałem w nim o APU...
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Diman, Miron, Somes, Keżor, Egon dzięki za mega spota :notworthy: Jechałem ledwo żywy ale wycieczka za***ista, trochę zmarzłem ale było GIT... w sumie mogliśmy jechać tam i z powrotem KRAKUSY to zamulacze [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:07_________________________________________________A i nie mówiłem, że ekipa PUCEK & PATRISKOS zaspamuja forum zbędna napinka o APU ??? Kolego krótkie pytanie jechałeś Swoja eSą czy zabrałeś sie ze Szwagrem :gwizdanie: ???
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 królu, pokaż mi mendo posta gdzie napisałem w nim o APU... nie czytałem tego spamu nawet -[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:10_________________________________________________ Kolego krótkie pytanie jechałeś Swoja eSą czy zabrałeś sie ze Szwagrem :gwizdanie: ??? A co to ma do tematu?? ani to ani to
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 to nie gadaj, a napisalismy 6 stron, więc nie kozacz bo znów zlecę kradzież Twoich kolpaków
Rekomendowane odpowiedzi