Patrikos28 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Diman Hehe ale numer właśnie znalazłem na satelicie zumi moje autko stojące na parkingu Takiego gluta łatwo rozpoznać
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Diman Hehe ale numer właśnie znalazłem na satelicie zumi moje autko stojące na parkingu A to nic dziwnego ........ niezależnie kiedy by nie podjechać zawsze tam stoi
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Diman Hehe ale numer właśnie znalazłem na satelicie zumi moje autko stojące na parkingu dobrze że nie masz białego bo by się zlało ze śniegiem Zdjęcia satelitarne są z lata/jesieni tego roku bo budują polo market koło naszego sklepu na Żwirki [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 22:49_________________________________________________ Diman Hehe ale numer właśnie znalazłem na satelicie zumi moje autko stojące na parkingu A to nic dziwnego ........ niezależnie kiedy by nie podjechać zawsze tam stoi A właśnie że nie bo normalnie parkuję gdzie indziej
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja w zumi znalazłem u siebie na podjeździe auto mojej mamy bo moje garażowane jest
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja w zumi znalazłem u siebie na podjeździe auto mojej mamy bo moje garażowane jest Ja to generalnie szukam jakiegoś fajnego dużego i pustego placu do poślizgania się (autko znalazłem z ciekawości czy mi się uda ) ale tu ch*j żadnego placu nigdzie blisko nie ma [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:01_________________________________________________ Znalazłem dupny parking podzielony na 3 dupne części i na każdej z nich stoi tylko jedna latarnia na środku (to by jeszcze uszło) tylko nie wiem czy już dojazd do tego parkingu nie jest czasem odgrodzony jakąś bramą bo na tych zdjęciach niby nic nie ma ale wydaje mi się że już coś postawili Musiał bym to jutro sprawdzić
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja jak będę miał chwilę to też coś wymyślę Guru
Patrikos28 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 A pod arena to mały jest plac Tylko moze byc teraz duzy ruch bo trwa goraczka zakupów :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Kurce a ja zapewne nie da rady na narty jechać bo to przypada w okresie mojego szczytu intelektualnego - sesji... :wallbash:
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Guruguru kolo ciebie jest duuuuzy plac - LOTNISKO
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 arena odpada na takie zabawy Pod decathlonem tylko ze to dopiero od 22 będzie można spokojnie śmigać ale ciekaw jestem czy na ten parking był by wjazd normalnie bo niby żeby go odgrodzić musieli by postawić 3 bramy bo są 3 wjazdy k**wa tyle razy tamtędy jeżdżę i nigdy nie zwróciłem na to uwagi no :wallbash:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:16_________________________________________________ Guruguru kolo ciebie jest duuuuzy plac - LOTNISKO Tam to zważając na dziury to się można czołgiem tylko pobawić spokojnie
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 poza tym pieski lubią zaglądać.. :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Tam to zważając na dziury to się można czołgiem tylko pobawić spokojnie Ojjjj i tu się grubo mylisz !!!!!![br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:19_________________________________________________Widziałeś żeby samolot startował po dziurach ???? Ja jeszcze nie :>
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Jestem tam praktycznie w sezonie prawie codziennie a poza sezonem co 2 tyg
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ojjjj i tu się grubo mylisz !!!!!![br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:19_________________________________________________Widziałeś żeby samolot startował po dziurach ???? Ja jeszcze nie :> Tak tylko ja jeszcze nie widziałem żeby jakiś samolot tam startował z pasa (bo te płyty są krzywe jak po ch*ju) tylko wszystkie z trawy a na trawie posypanej śniegiem nie mam ochoty urwać sobie zawieszenia poza tym tam nawet nie ma jak wjechać bo wszystko pozagradzane jest[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:23_________________________________________________ spadam - do jutra Do jutra
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Prezes [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:24_________________________________________________Patrikos
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ojjjj i tu się grubo mylisz !!!!!![br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:19_________________________________________________Widziałeś żeby samolot startował po dziurach ???? Ja jeszcze nie :> Tak tylko ja jeszcze nie widziałem żeby jakiś samolot tam startował z pasa (bo te płyty są krzywe jak po ch*ju) tylko wszystkie z trawy a na trawie posypanej śniegiem nie mam ochoty urwać sobie zawieszenia poza tym tam nawet nie ma jak wjechać bo wszystko pozagradzane jest[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:23_________________________________________________ spadam - do jutra Do jutra Ja też nie widziałem ............. bo tam nie ma pasa startowego No ale może o czymś nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi