poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Czy oby Miron na pewno zdążył założyć no kojarzę, że dałem mu rozmiar XL ale po chwili poprosił o mniejszy bo mu się tam wszystko majtało dostał S i był zadowolony :polew:
MAJKI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Prezent dostałem na świeta hehehe jestem kolejnym "Landrynem" Ps opłacało sie te przelewy co jakiś czas Mironowi puszczać
gregory Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Prezent dostałem na świeta hehehe jestem kolejnym "Landrynem" Ps opłacało sie te przelewy co jakiś czas Mironowi puszczać Gejowy ten kolor co nie A o przelewach nic nie wiem, wysyłałeś jakieś przelewy? Ja dostałem w takim razie landryna w gratisie na święta [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:55_________________________________________________ Czy oby Miron na pewno zdążył założyć no kojarzę, że dałem mu rozmiar XL ale po chwili poprosił o mniejszy bo mu się tam wszystko majtało dostał S i był zadowolony :polew: O jak tu Miron wejdzie to się zacznie jazda Pamiętaj, że Mirka nie można przegadać :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pamiętaj, że Mirka nie można przegadać :gwizdanie: Mireczek wszystkich tekstów uczył się ode mnie
gregory Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pamiętaj, że Mirka nie można przegadać :gwizdanie: Mireczek wszystkich tekstów uczył się ode mnie Huga to też ty nauczyłeś kłamać? Czasem się ma wrażenie, że nic na forum się nie dzieje bez udziału Poźka :> Siema Somes
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pamiętaj, że Mirka nie można przegadać :gwizdanie: Mireczek wszystkich tekstów uczył się ode mnie i właśnie tak masz wszystkim gadać - bo jak się wyda w stolicy, że jest odwrotnie to się szybciej do Knurowa przeprowadzisz niż myślisz Moskal ;( Pucek Evo zapitala nieźle - wrażenia były o tyle większe, że nawet 1m suchej drogi nie było ( totalnie biało do okoła ) - tylko kierowca myślał że jest czarno, sucho i jest na torze myślałem wtedy że ta jazda trwała kilka godzin [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 17:49_________________________________________________o konkretach pisł nie będę bo jeszcze Pozia nam w pierdlu zmknął
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 cześć Gregory :gwizdanie: Wyrzeźbiłem dzisiaj tempomat
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 i właśnie tak masz wszystkim gadać miałem nie mówić ale jak się zapytali
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 co niektórzy widzę kolegów szukają od rana dostałem 14 PW od Mirona żebym tu wpadł i coś napisał...
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 co niektórzy widzę kolegów szukają od rana dostałem 14 PW od Mirona żebym tu wpadł i coś napisał... jak mogłes tak błednie odczytać PW przeca pisałem " nie wchodź na śląskie bo Cie pojadą"
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wiesz Poziek Moskalowi tej różowej parówie się nie dziwie że tak krąży ale Tobie? gdzie Ty masz szacunek do siebie? :polew:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 jak mogłes tak błednie odczytać PW musiałem najpierw przetłumaczyć z knurowskiego na polski...pewnie dlatego nie wszytko mi google przetłumaczyły [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 18:11_________________________________________________ wiesz Poziek Moskalowi tej różowej parówie się nie dziwie że tak krąży ale Tobie? gdzie Ty masz szacunek do siebie? fakt, pogadać z kumplami Mirona to żaden zaszczyt :polew: :polew: :kox: :kox:
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 musiałem najpierw przetłumaczyć z knurowskiego na polski...pewnie dlatego nie wszytko mi google przetłumaczyły jeszcze zobaczysz gdzie kiedyś będzie stolica
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam wieczorem Majki graty za kolorek O i widzę kropkowicze się u nas pojawili
Rekomendowane odpowiedzi