miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 SoMeS a Ty się tak nie śmiej bo chyba dawno z parkingu nie biegłeś Miron, nie ma sprawy, żeby tylko miały mniej niż 40 lat i miały jeszcze swoje zęby dwie ostatnio były z wnukami - a na zęby nie patrzyłem ( chyba miały wszystkie - w kieszeni ) ale jest jeden + jest pewnosc ze robiac loda Cie nie ugryzie :polew: plusów jest więcej w tym wieku ani Cię nie widzi ani nie pamięta
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a wiecie dlaczego pytałem o swoje zęby??? bo jak oglądałem ten film to tam była scena jak taka stara baba robiła dobrze młodzianowi a zęby trzymała w ręku i gryzła nimi jego suty :polew: wolał bym takiej sytuacji nie doświadczyć
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Majkel, jesteś bezpieczny, Guru i Tomek będą mieszkać osobno, czyli nic nam nie grozi
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a wiecie dlaczego pytałem o swoje zęby??? bo jak oglądałem ten film to tam była scena jak taka stara baba robiła dobrze młodzianowi a zęby trzymała w ręku i gryzła nimi jego suty :polew: wolał bym takiej sytuacji nie doświadczyć co Ty za filmy ogladasz :polew:
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 SoMeS a Ty się tak nie śmiej bo chyba dawno z parkingu nie biegłeś Miron, nie ma sprawy, żeby tylko miały mniej niż 40 lat i miały jeszcze swoje zęby dwie ostatnio były z wnukami - a na zęby nie patrzyłem ( chyba miały wszystkie - w kieszeni ) ale jest jeden + jest pewnosc ze robiac loda Cie nie ugryzie :polew: plusów jest więcej w tym wieku ani Cię nie widzi ani nie pamięta :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a wiecie dlaczego pytałem o swoje zęby??? bo jak oglądałem ten film to tam była scena jak taka stara baba robiła dobrze młodzianowi a zęby trzymała w ręku i gryzła nimi jego suty :polew: wolał bym takiej sytuacji nie doświadczyć Majkel, jesteś bezpieczny, Guru i Tomek będą mieszkać osobno, czyli nic nam nie grozi Dobra dobra w zielonej nie narzekałeś [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________ z wieczorka
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Egon, czytaj forum American Pie 7 :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________Guru, wiesz, nawet jak byś mnie zgwałcił to i tak bym za dużo nie pamiętał jednym słowem, wtedy było bardzo słabo :>
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja śpię z dieslami... a benzyny czytaj- Pucki i Gurucoś tam niech się bawią w co chcą
diman Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 dobra pany spadam na parking nie spamowac mi tu zeby czytania za duzo nie bylo
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja śpię z dieslami... a benzyny czytaj- Pucki i Gurucoś tam niech się bawią w co chcą do bukowiny musze kupic gnojowoza
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Guru, wiesz, nawet jak byś mnie zgwałcił to i tak bym za dużo nie pamiętał jednym słowem, wtedy było bardzo słabo :> :polew: No może nie przesadzajmy Ja śpię z dieslami... a benzyny czytaj- Pucki i Gurucoś tam niech się bawią w co chcą Krolu jak znowu będziesz się migał od picia to idziesz spać do takiej chaty co jest obok ośrodka
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja śpię z dieslami... a benzyny czytaj- Pucki i Gurucoś tam niech się bawią w co chcą do bukowiny musze kupic gnojowoza
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 dobra pany spadam na parking nie spamowac mi tu zeby czytania za duzo nie bylo Postaramy się
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja śpię z dieslami... a benzyny czytaj- Pucki i Gurucoś tam niech się bawią w co chcą do bukowiny musze kupic gnojowoza No Miron po ostatniej kupił żeby na następny ogólnopolski już mieć
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja śpię z dieslami... a benzyny czytaj- Pucki i Gurucoś tam niech się bawią w co chcą do bukowiny musze kupic gnojowoza No Miron po ostatniej kupił żeby na następny ogólnopolski już mieć a w 2012 beda tylko dwie benzyny twoja i Pucka
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Królu, czyli Ty i Keżor...a no i Miron na pół nocy
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Królu, czyli Ty i Keżor...a no i Miron na pół nocy Jeszcze Czester
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Egon, wiesz że tym sposobem masz przegrane u Gregora? :> lepiej kupuj ten gnojowóz, bo koniec z darmową diagnostyką Czester ma Olę, ale Olę mogę mieć i ja
QRi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 czesc dziewczyny napisalem do mikolaja ze chce 3.2tfis 600bhp - myslicie ze da rade ??
Rekomendowane odpowiedzi