miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie no ja do Poźka będę dobry, może mnie przewiezie A to to już dawno no skarżył się ostatnio na VIPach, że po spocie musi się posiłkowac tym: http://old.wino.org.pl/pics1/korek3d.jpg Poziek, gdyby Tobie auto za 80 tysi kopciło to też byś się tym posiłkował to już przeszłość
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek ja ciagle czekam na filmiki z Twoja a4... pokażę na zlocie z kompa online nie ma opcji....
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 A to to już dawno no skarżył się ostatnio na VIPach, że po spocie musi się posiłkowac tym: http://old.wino.org.pl/pics1/korek3d.jpg Poziek, gdyby Tobie auto za 80 tysi kopciło to też byś się tym posiłkował :polew:
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek, gdyby Tobie auto za 80 tysi kopciło to też byś się tym posiłkował to już przeszłość teraz już tylko pluje olejem :kox:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziu nie bajeruj ich - dobrze wiedzą co tam sie wypisuje - wszyscy mój login znają :kox:
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Krolu boi się zadawać z dorosłymi także wiesz :gwizdanie: Zapomniałeś dodać "gejami"- dorosłymi gejami - Poziek do was chce dołączyć dlatego pisze :gwizdanie: Krolu myślisz że my jesteśmy tacy jak twoi koledzy z Chorzowa
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek, gdyby Tobie auto za 80 tysi kopciło to też byś się tym posiłkował to już przeszłość teraz już tylko pluje olejem :kox: ale tylko z jednej rury
slaweq Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek ja ciagle czekam na filmiki z Twoja a4... pokażę na zlocie z kompa online nie ma opcji.... Lepszy ten filmik od Evki z Bukowiny?
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 teraz już tylko pluje olejem :kox: to dlatego Mirek chciał zakłada catch-cana o pojemności 5L :polew:
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek, gdyby Tobie auto za 80 tysi kopciło to też byś się tym posiłkował to już przeszłość teraz już tylko pluje olejem :kox: ale tylko z jednej rury Druga odpadła Poziek ja ciagle czekam na filmiki z Twoja a4... pokażę na zlocie z kompa online nie ma opcji.... Lepszy ten filmik od Evki z Bukowiny? O a to bym zobaczył bo filmiku jeszcze nie widziałem
QRi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 kiedy jest jakis zlot ja jestem mlody ciezkopracujacy japi... mam problemy z czasem wolnym poza tym, wymyslicie zlot w takim miejscu ze na 4 bakach nie obroce
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 dobra Laski ja zmykam Spoko pozdrów mamę
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek ja ciagle czekam na filmiki z Twoja a4... pokażę na zlocie z kompa online nie ma opcji.... Lepszy ten filmik od Evki z Bukowiny?
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 kiedy jest jakis zlot ja jestem mlody ciezkopracujacy japi... mam problemy z czasem wolnym poza tym, wymyslicie zlot w takim miejscu ze na 4 bakach nie obroce
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek ja ciagle czekam na filmiki z Twoja a4... pokażę na zlocie z kompa online nie ma opcji.... Lepszy ten filmik od Evki z Bukowiny? aaaa nie zajarzyłem siwy jest tu:
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek ja ciagle czekam na filmiki z Twoja a4... pokażę na zlocie z kompa online nie ma opcji.... Lepszy ten filmik od Evki z Bukowiny? aaaa nie zajarzyłem siwy jest tu: z lawetą jechałeś
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 widziałem, to już kiedyś szalu nie robi - na youtubie na pewno :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 z lawetą jechałeś miałem 2 barczystych ogrów na pokładzie
QRi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie masz czegos z zegarami, bo nie chce mi sie slupkow liczyc poza tym te o ja pier**le to wyrezyserowane ostatnio jak matke przewiozlem to bylo - przestan bo sie pozygam - i to nie bylo wyrezyserowane
Rekomendowane odpowiedzi