kris_kilt Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 w ten świąteczny poranek Narzekacie że nie ma z kim , trzeba było wbić wczoraj do Zabrza , ja od 1:00 nic nie pamiętam
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ty to masz somes wtyki w klubie w ten świąteczny poranek Narzekacie że nie ma z kim , trzeba było wbić wczoraj do Zabrza , ja od 1:00 nic nie pamiętam cza bylo zaprosic
MAJKI Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dimek ja to nie Guru nie mam tyle wolnego czasu żeby na newbie siedziec
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Egon to gdzieś w parku sobie flaszke walniemy Diman nie masz czego być zazdrosny... oni nie są tak dobrzy na jakich wyglądają
egon47 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Egon to gdzieś w parku sobie flaszke walniemy Diman nie masz czego być zazdrosny... oni nie są tak dobrzy na jakich wyglądają jak by było cieplej czemu nie
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dimek ja to nie Guru nie mam tyle wolnego czasu żeby na newbie siedziec ni to musze tam na te statystyki popatrzec czy cie tam nie ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 13:15_________________________________________________ Egon to gdzieś w parku sobie flaszke walniemy Diman nie masz czego być zazdrosny... oni nie są tak dobrzy na jakich wyglądają jak by było cieplej czemu nie no to cza bedzie sie zaszyc na jakiejs klatce schodowej
egon47 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ...to były czasy :gwizdanie: dokladnie ;(
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 nie chce Audi chce wrócić do win w krzakach ;( :polew: :polew:
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 to tak jak ja... wczoraj kilka drinków dla smaku ale co to jest a tak porządnie to brak zawodników Pany! Ja za to miałem wczoraj zawodników, bo byłem u kumpli na "pasterce" Żołądkowa gorzka z miętą wyśmienita. Tylko czemu mnie pokusiło jak wróciłem do chaty w nocy jeszcze se browarka strzelić no i włączyć kompa. Skończyło się na jednym browarku(i to on mnie zabił) no i kompa wyłączałem o 3:30 nad ranem To wszystko przez Pucka to on mnie zagadał na GG
egon47 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 nie chce Audi chce wrócić do win w krzakach ;( :polew: :polew: Somes sprzedajemy padła i przepijamy kase :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Gregory [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 13:27_________________________________________________Egon to pilibyśmy z rok
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 co Cię tak dziwi Diman że ze mną chciał z osobna się przywitać? nie no jasne zazdrosny troche sie zrobilem ze cie tak ci rozowi witaja :> Cześć i czołem, Witam cię z pochylonym czołem Damianie
MAJKI Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Tez lubiałem te czasy picia po kątach, do dzis pamietam pierwszą kape i to było w Knurowie na Wojska Polskiego hehehe, najlepszych kompanów do picia w klasie miałem własnie z Knurowa i dwa razy im nie trzeba było mowić jak żeśmy sie zrywali z lekcji na %
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 z rana raz w życiu się porządnie wyspałem To jak ze spotem robimy coś w Gliwicach czy dziś Knurów [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 13:33_________________________________________________Ps. Krolu a ty jak nie wiesz o co chodzi to się po prostu nie odzywaj
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 co Cię tak dziwi Diman że ze mną chciał z osobna się przywitać? nie no jasne zazdrosny troche sie zrobilem ze cie tak ci rozowi witaja :> Cześć i czołem, Witam cię z pochylonym czołem Damianie no nareszcie jakis rozowy sie ze zwyklym niebieskim przywital
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 zwykłym niebieskim Guru jak dla mnie to bez różnicy ale jak chcecie to możemy w KNW coś zrobić
Rekomendowane odpowiedzi