Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Najbardziej mnie roz*ebał tekst że koleś był zaskoczony że na autostradzie wszyscy jeżdżą po 150km/h i więcej To jakaś pita była Pita to mało powiedziane Ps. Gregor jak klikasz na kapelusz to nie musisz za każdym razem myszki podnosić on już tak sam z siebie będzie się podnosił
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pita nie Pita, ale pierwszy mój post i już pojechane a potem Pw do Huga (SoMeS) i pojechane Gregory, przynajmniej z benzynami powinieneś się przywitać... :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 no co... coraz częściej zgłaszam posty do modów bo cierpliwości już nie mam
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ps. Gregor jak klikasz na kapelusz to nie musisz za każdym razem myszki podnosić on już tak sam z siebie będzie się podnosił Dzięki Guru nie wiedziałem Zachowałeś się jak prawdziwy klubowicz, widać za co go masz
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ps. Gregor jak klikasz na kapelusz to nie musisz za każdym razem myszki podnosić on już tak sam z siebie będzie się podnosił Dzięki Guru nie wiedziałem Zachowałeś się jak prawdziwy klubowicz, widać za co go masz Za dobre rady no co... coraz częściej zgłaszam posty do modów bo cierpliwości już nie mam Cierpliwość nie potrzebna można do po prostu wyjaśnić tak jak my już tam zaczęliśmy zanim nam wątek zamknęli
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 za włażenie w dupe Ja tego nie napisałem, miałem na myśli że pomaga kolegą
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 za włażenie w dupe Ja tego nie napisałem, miałem na myśli że pomaga kolegą pomoc to szeroko zakreślone pojęcie
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ale przecież w tam tym wątku pojechaliśmy z tym kolesiem po lekku, więc nie wiem o co te halo Guru bratu pomaga, najpierw mu wpier*oli a potem brat jedzie z stoważyszenia dzieci bitych na ferie
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Gregory, przynajmniej z benzynami powinieneś się przywitać... :gwizdanie: No przeca się przywitałem
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ale przecież w tam tym wątku pojechaliśmy z tym kolesiem po lekku, więc nie wiem o co te halo Właśnie Guru bratu pomaga, najpierw mu wpier*oli a potem brat jedzie z stoważyszenia dzieci bitych na ferie Spadaj
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Gregory, przynajmniej z benzynami powinieneś się przywitać... :gwizdanie: No przeca się przywitałem patrzę i patrzę i nigdzie nie napisałeś : CZEŚĆ PUCEK, KOLEGO MÓJ
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Gregory, przynajmniej z benzynami powinieneś się przywitać... :gwizdanie: No przeca się przywitałem patrzę i patrzę i nigdzie nie napisałeś : CZEŚĆ PUCEK, KOLEGO MÓJ no masakra jaki lizus
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Gregory, przynajmniej z benzynami powinieneś się przywitać... :gwizdanie: No przeca się przywitałem patrzę i patrzę i nigdzie nie napisałeś : CZEŚĆ PUCEK, KOLEGO MÓJ no masakra jaki lizus mówi sie dupowłaz
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Patrikos, dupowłaz to może i jesteś "rezaczu"
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Patrikos, dupowłaz to może i jesteś Dobra dzieci koniec przekomarzania się
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Patrikos, dupowłaz to może i jesteś Dobra dzieci koniec przekomarzania się o co Ci chodzi geju?
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Patrikos, dupowłaz to może i jesteś skad wiesz przecież jeszcze Ci dupkę nie zagladałem :polew:
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 spokoj na forum sie nie klocimy inoi konstruktywna gadka ma byc
Rekomendowane odpowiedzi