Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Patrikos, dupowłaz to może i jesteś skad wiesz przecież jeszcze Ci dupkę nie zagladałem :polew: coś mi się zdaje że na Tym forum są sami geje
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Patrikos, dupowłaz to może i jesteś Dobra dzieci koniec przekomarzania się o co Ci chodzi geju? O ty gówniarzu jeden Patrikos, dupowłaz to może i jesteś skad wiesz przecież jeszcze Ci dupkę nie zagladałem :polew: Może go już boli spokoj na forum sie nie klocimy inoi konstruktywna gadka ma byc No to przecież jest
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie no nie mam pytań, każdy tylko chce w dupsko zaglądać to może napiszmy coś o Kampingu i o tym jak to Miron woli z Kampingiem? :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 to może napiszmy coś o Kampingu i o tym jak to Miron woli z Kampingiem? :polew: "Wolał bym z kempingiem" :polew: :polew: nie zapomnę tego :polew:
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jadę na basen, Miron zamknij wątek - przelew poszedł
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jadę na basen, Miron zamknij wątek - przelew poszedł Na basen pływać czy sprzątać
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Królu, te 30 zł które mu przelałeś na konto nie starczą mu nawet na 3 pary majtek z Tesco... jeszcze niczego się nie nauczyłeś
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Najbardziej mnie roz*ebał tekst że koleś był zaskoczony że na autostradzie wszyscy jeżdżą po 150km/h i więcej To jakaś pita była [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 18:36_________________________________________________Synku SoMeS Guru Krolu Patrikos
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Najbardziej mnie roz*ebał tekst że koleś był zaskoczony że na autostradzie wszyscy jeżdżą po 150km/h i więcej To jakaś pita była [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 18:36_________________________________________________Synku SoMeS Guru Krolu Patrikos Witasz się drugi raz czy żegnasz
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mój synek się czuje pokrzywdzony i płacze, to mu pokazałem że jednak się przywitałem z nim Dzieci trza dobrze wychować, aby miały poczucie własnej wartości na odpowiednim poziomie
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mój synek się czuje pokrzywdzony i płacze, to mu pokazałem że jednak się przywitałem z nim :polew: Nie wnikam
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 kurde, no fakt, ehhh znów dałem ciala nie widziałem że Mistrzunio napisał mi synek :> Guru, ucz się ucz, bo nigdy tak do Ciebie Gregory się nie zwróci :>
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru, ucz się ucz, bo nigdy tak do Ciebie Gregory się nie zwróci :> No i całe szczęście :polew:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 a tak ogólnie to wydaje mi się, że do kwietnia padnie 2500 stron, ledwo co zima się zaczęła a tu tak jedziemy z tymi stronami [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 19:12_________________________________________________Guru, nie że dobrze, ale poprostu widać kogo Gregory poważa najbardziej, a ja jestem na pierwszym miejscu więc już siedz cicho, szukaj jakiegoś tematu gdzie można kogoś pojechać
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru, nie że dobrze, ale poprostu widać kogo Gregory poważa najbardziej, a ja jestem na pierwszym miejscu Widać to akurat kogo traktuje jak dziecko więc już siedz cicho, szukaj jakiegoś tematu gdzie można kogoś pojechać Szukałem na razie nic nie ma
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie no nie mam pytań, każdy tylko chce w dupsko zaglądać to może napiszmy coś o Kampingu i o tym jak to Miron woli z Kampingiem? :polew: kto jak kto ale Mirek ma jedyne słuszne auto , żeby pojechać z kempingiem - w końcu mało kto ma ponad 500Nm :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru, nie że dobrze, ale poprostu widać kogo Gregory poważa najbardziej, a ja jestem na pierwszym miejscu Widać to akurat kogo traktuje jak dziecko więc już siedz cicho, szukaj jakiegoś tematu gdzie można kogoś pojechać Szukałem na razie nic nie ma jak to wykasujesz to zostaniesz moim kolegą... :gwizdanie: a jak nie to z Patrikos, a Ty wiesz o czym My myślimy pisząc z kempingiem???
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru, nie że dobrze, ale poprostu widać kogo Gregory poważa najbardziej, a ja jestem na pierwszym miejscu Widać to akurat kogo traktuje jak dziecko więc już siedz cicho, szukaj jakiegoś tematu gdzie można kogoś pojechać Szukałem na razie nic nie ma jak to wykasujesz to zostaniesz moim kolegą... :gwizdanie: a jak nie to z Patrikos, a Ty wiesz o czym My myślimy pisząc z kempingiem??? ja wiem chyba że Ty nie wiesz
Rekomendowane odpowiedzi