Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak to wykasujesz to zostaniesz moim kolegą... :gwizdanie: a jak nie to z To nie jesteśmy kolegami Co nakopiesz mi dobra założymy się Patrikos, a Ty wiesz o czym My myślimy pisząc z kempingiem??? Tylko nie zaczynaj tego proszę cię :polew:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Patrikos, ja bardzo dobrze wiem wkońcu ja Mu to przypomniałem, wtedy po spocie :> Guru, na zimowym jak będziesz nokaut to z plaskacza Cie zabije
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru, na zimowym jak będziesz nokaut to z plaskacza Cie zabije Ej tak się nie liczy :polew: :polew: zresztą jak ja będę na*ebany to ty już też
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru, na zimowym jak będziesz nokaut to z plaskacza Cie zabije Ej tak się nie liczy :polew: :polew: zresztą jak ja będę na*ebany to ty już też ja będę wylewał pod stół, a jak się nie uda to masz w soku tabletke gwałtu odrazu dodam że nie po to żeby sie zabawić, tylko po to żeby Ci nakopać :>
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak to wykasujesz to zostaniesz moim kolegą... :gwizdanie: a jak nie to z To nie jesteśmy kolegami Co nakopiesz mi dobra założymy się Patrikos, a Ty wiesz o czym My myślimy pisząc z kempingiem??? Tylko nie zaczynaj tego proszę cię :polew: pucek uwazaj na niego on byl w japoni i ma czarny pas
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru, na zimowym jak będziesz nokaut to z plaskacza Cie zabije Ej tak się nie liczy :polew: :polew: zresztą jak ja będę na*ebany to ty już też tylko żebym na zimowym nie musiał was do łóżek zaprowadzać
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja będę wylewał pod stół, a jak się nie uda to masz w soku tabletke gwałtu odrazu dodam że nie po to żeby sie zabawić, tylko po to żeby Ci nakopać :> Jasne [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 19:25_________________________________________________ Guru, na zimowym jak będziesz nokaut to z plaskacza Cie zabije Ej tak się nie liczy :polew: :polew: zresztą jak ja będę na*ebany to ty już też tylko żebym na zimowym nie musiał was do łóżek zaprowadzać Kto tu kogo będzie prowadził
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 No mnie moja żona mam nadzieje :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 19:28_________________________________________________a kto Was
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Diman, jak by to ktoś inny napisał to okej, ale TY? mamy Ci coś przypomnieć??? CHŁOPAKI, JA IDĘ NA CHWILĘ SIĘ KIMNĄĆ... ja też mam czarny pas, skórzany w gaciach nosze :>
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 a kto Was My jak już wyniesiemy kogoś razem z łóżkiem na dwór to potem sami dojdziemy do łóżek
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak to wykasujesz to zostaniesz moim kolegą... :gwizdanie: a jak nie to z To nie jesteśmy kolegami Co nakopiesz mi dobra założymy się Patrikos, a Ty wiesz o czym My myślimy pisząc z kempingiem??? Tylko nie zaczynaj tego proszę cię :polew: pucek uwazaj na niego on byl w japoni i ma czarny pas Gdzie chyba w swoim glucie. Nic wielkiego ja też mam
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 a kto Was My jak już wyniesiemy kogoś razem z łóżkiem na dwór to potem sami dojdziemy do łóżek ciekawe kogo mialeś na myśli :decayed: Patrikos, o Nas się nie bój, tam będzie taki Poziek, który będzie gorzej wyglądał niż My, więc to tam pikuś
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 poprostu widać kogo Gregory poważa najbardziej, a ja jestem na pierwszym miejscu Tak se to tłumacz
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Diman, jak by to ktoś inny napisał to okej, ale TY? mamy Ci coś przypomnieć??? CHŁOPAKI, JA IDĘ NA CHWILĘ SIĘ KIMNĄĆ... ja też mam czarny pas, skórzany w gaciach nosze :> budzika se nie nastawilem
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 poprostu widać kogo Gregory poważa najbardziej, a ja jestem na pierwszym miejscu Tak se to tłumacz
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 a kto Was My jak już wyniesiemy kogoś razem z łóżkiem na dwór to potem sami dojdziemy do łóżek ciekawe kogo mialeś na myśli :decayed: Patrikos, o Nas się nie bój, tam będzie taki Poziek, który będzie gorzej wyglądał niż My, więc to tam pikuś Hyhyhy
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Diman, jak by to ktoś inny napisał to okej, ale TY? mamy Ci coś przypomnieć??? CHŁOPAKI, JA IDĘ NA CHWILĘ SIĘ KIMNĄĆ... ja też mam czarny pas, skórzany w gaciach nosze :> budzika se nie nastawilem dobra dobra, zobaczymy na zimowym twoją formę
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 was porabalo ze spamem tyle do czytania
Rekomendowane odpowiedzi