czester Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 żegnać się bo zamykam Tak chyba drzwi od garażu Dorote w pokoju, zeby byl spokoj
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tak chyba drzwi od garażu Chyba Żona Go w garażu [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 23:25_________________________________________________ żegnać się bo zamykam Tak chyba drzwi od garażu Dorote w pokoju, zeby byl spokoj
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Krolu ja Ci streszcze : :bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla:
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Krolu ja Ci streszcze : :bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Krolu ja Ci streszcze : :bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla:
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 coś się spokojnie zrobiło... cisza przed burzą
czester Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Krolu ja Ci streszcze : :bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla: A moglbys tak jeszcze z 2 tyg wstecz mi cos strescic ?
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 coś się spokojnie zrobiło... chwilowo - butelki poszli wymienić
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 coś się spokojnie zrobiło... No też zauważyłem że przez 15 sekund nie było nowego posta
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Krolu ja Ci streszcze : :bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla: A moglbys tak jeszcze z 2 tyg wstecz mi cos strescic ? nic się nie zmieniło
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 poprosze o streszczenie... :wallbash: :wallbash: Mirkowi fura zamarzła...tzn. zamarzł mu kluczyk w zamku i wpadł na forum podpytywać co zrobić, żeby go wyjąć...no i każdy rzucił się z podpowiedziami w końcu zrobił tak jak admin robi zawsze u siebie i po prostu obsikał zamek
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Krolu ja Ci streszcze : :bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla: A moglbys tak jeszcze z 2 tyg wstecz mi cos strescic ? :polew:
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 chwilowo - butelki poszli wymienić Poziek spija na bieżąco
czester Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Krolu ja Ci streszcze : :bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla::bla: A moglbys tak jeszcze z 2 tyg wstecz mi cos strescic ? nic się nie zmieniło To dobrze wiedziec
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 poprosze o streszczenie... :wallbash: :wallbash: Mirkowi fura zamarzła...tzn. zamarzł mu kluczyk w zamku i wpadł na forum podpytywać co zrobić, żeby go wyjąć...no i każdy rzucił się z podpowiedziami w końcu zrobił tak jak admin robi zawsze u siebie i po prostu obsikał zamek Hyhy
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 poprosze o streszczenie... :wallbash: :wallbash: Mirkowi fura zamarzła...tzn. zamarzł mu kluczyk w zamku i wpadł na forum podpytywać co zrobić, żeby go wyjąć...no i każdy rzucił się z podpowiedziami w końcu zrobił tak jak admin robi zawsze u siebie i po prostu obsikał zamek
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 poprosze o streszczenie... :wallbash: :wallbash: Mirkowi fura zamarzła...tzn. zamarzł mu kluczyk w zamku i wpadł na forum podpytywać co zrobić, żeby go wyjąć...no i każdy rzucił się z podpowiedziami w końcu zrobił tak jak admin robi zawsze u siebie i po prostu obsikał zamek no w sumie to może działać
czester Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Gorzej jak mu szczyny zamarzna w zamku
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mirkowi fura zamarzła...tzn. zamarzł mu kluczyk i wpadł na forum podpytywać co zrobić, żeby go wyjąć...no i każdy rzucił się z podpowiedziami w końcu zrobił tak jak admin robi zawsze u siebie i po prostu obsikał zamek Chyba taki duży klucz co się wsadza z przodu :>
Rekomendowane odpowiedzi