gregory Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 O jaka tu cisza i spokój Ja się niestety nie wyrobiłem do Jastrzębia ;( Gregory, Mistrzu, a pochwal się kto Ci ten pomysł podsunął :> No ty..ty noo spoko spoko, a już całkiem dobrze by było gdybym przed zakupem mógł se to na nogi założyć i spróbować chociaż metr ujechać Pucek kupuj tą deskę i nie marudź, na pewno się nauczysz. Jak już będziesz miał deskę to se powiesz, że muszę.... nie ma że boli. Chyba, że nie chcesz należeć do naszej bandy śnieżnych pocisków :gwizdanie: ;(
piterra Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 sprzedam koszulki co to za "cichociemny" handel To nie wątek dla niedowidzących (choć jakiś się na pewno znajdzie) tylko Śląskie a dział handlowy z dzianiną na drugim piętrze :nabijasie: :nabijasie: Pucek kupuj jedną deskę będzie nas więcej [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 19:27_________________________________________________pięknie błogi spokój ci po kursie maszyno-pisania siedzą w jastrzębiu i jakiś handel obwoźny nam się tu przyplątał ale może po koszulce dla Gregora i dla mnie przesłać to będzie miał wstęp nawet z tirem koszulek :polew:
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pucek kupuj jedną deskę będzie nas więcej parapet rulez
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja wolę boazerie choć nigdy na parapecie nie miałem okazji śmigać
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 choć nigdy na parapecie nie miałem okazji śmigać żałuj
bakuś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzięki za zrobienie sztucznego tłoku... Eh, co ja bym dał żeby móc teraz wybrać się na dechę... ;( ;( ;(
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 pierwszy jak zwykle prezes kolego nie popierdul sobie
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 pierwszy jak zwykle prezes kolego nie popierdul sobie Dimanku szerokości przyczepności i do zobaczonka
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 pierwszy jak zwykle prezes kolego nie popierdul sobie perwszy przecież bad didilia był :>
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzisiaj tu jakoś spokój od rana bo elita się spotowała
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 pierwszy jak zwykle prezes kolego nie popierdul sobie Dimanku szerokości przyczepności i do zobaczonka i lustereczko dla ciebie somesku
Skydiver Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzięki za spocicha No tak róż się już pojawia
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 i lustereczko dla ciebie somesku lustereczko lustereczko widzimy się za momencik :polew:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzisiaj tu jakoś spokój od rana bo nas nie bylo
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzięki za spocicha No tak róż się już pojawia Ja pie*dole a ten znowu u nas siedzi zamiast na A6club
Rekomendowane odpowiedzi