Patrikos28 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 zrywam się niedługo do roboty więc ... Wszystkim Życzę Do Siego Roku 2010 udanej zabawy :>
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Przez te świeta i wolne to jestem do tyłu od jakies 16..0 strony cos tam na szybko przeleciałem i powiem tak po co w weekend chcecie jechać na narty zeby stać w kolejce do wyciągu i pozniej w korkach na drodze. Odżałujcie ten jeden dzien urlopu i pojedziemy w tygodniu z rana pośmigamy pół dnia i spokojnie wrócimy do domu, ja sie pisze bo mam urlop do 14 stycznia Tylko pytanie gdzie bo wczoraj bylem na Soszowie zobaczyc to tak im blizej gor tym mniej sniegu jak u nas, Soszow sztucznie nasniezany i zadna rewelacja moze zaraz po nowym roku spadnie siwezy snieg to bedzie mozna sie wybrac i odstresowac :gwizdanie: z nartami to sie napewno zgadamy bo ja juz nie moge sie doczekac pierwszego szusu w tym sezonie ale musze sie pokazac w robocie wkoncu i bede wiedzial jak i co[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 12:45_________________________________________________ zrywam się niedługo do roboty więc ... Wszystkim Życzę Do Siego Roku 2010 udanej zabawy :> dzieki i lustereczko dla ciebie [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 12:46_________________________________________________ sieeeemankoo jak nastroje sylwestrowe???? :beer1: nastroje jak najbardziej spoko alko zakupiony wiec jest niezle bedzie grubo cos mi sie tak wydaje :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 lustreczko nie potrzebne po 22 -ej zaraz po robocie jade na impre wiec do północy będzie juz niezła bania
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam! Gejasy, napinacze, rezacze i ci normalni. Nie przypisuję nikomu żadnego z tych tytułów:decayed: Ja jestem przeziębiony trochę i to mniej więcej z tego powodu nie było mnie wczoraj w Jastrzębiu. Nie wiem jak to dziś ten sylwester będzie wyglądał ale może mnie alkohol wyleczy Odnośnie nart to mnie by pasowało: sobota, poniedziałek, albo wtorek. Chętnie się wybiorę, mogę się nawet z kimś zabrać jakby co
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Przez te świeta i wolne to jestem do tyłu od jakies 16..0 strony cos tam na szybko przeleciałem i powiem tak po co w weekend chcecie jechać na narty zeby stać w kolejce do wyciągu i pozniej w korkach na drodze. Odżałujcie ten jeden dzien urlopu i pojedziemy w tygodniu z rana pośmigamy pół dnia i spokojnie wrócimy do domu, ja sie pisze bo mam urlop do 14 stycznia Tylko pytanie gdzie bo wczoraj bylem na Soszowie zobaczyc to tak im blizej gor tym mniej sniegu jak u nas, Soszow sztucznie nasniezany i zadna rewelacja moze zaraz po nowym roku spadnie siwezy snieg to bedzie mozna sie wybrac i odstresowac :gwizdanie: dokładnie - jechać na narty w tygodniu to ten sam koszt a dużo więcej się pośmiga i bez nerwów na drodze
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Co wogóle bierzecie pod uwagę jakis stok, może Pilsko :gwizdanie: Tam jest dość taka szkoła przetrwania
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Mój brat jedzie dzisiaj ( do niedzieli ) tam gdzie zawsze ja śmigam ( do Istebnej ) na 100% dzisiaj tam śmigaja a jakie są warunki będę wiedział dokładnie jutro Ja tutaj śmigam od 15 lat ( wyciąg nie za długi ) ale jak chcę konkretnie pośmigać to jadę na słowację http://www.istebna.org/
bish - kopt Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ...siemka tez jestem za narciarsko - deskarskim wypadem W TYGODNIU panowie bo w weekend to nieporozumienie
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 osobiście do tej Istebnej to zawsze śmigałem z samego rana o 7.00, o godz. 8.30 na miejscu, przebrać się, odlać i o 9.00 rusza wyciag - do 16.00 człowiek się naśmiga że masakra [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:46_________________________________________________W ubiegłym roku karnet od 9.00 do 15.00 lub 16.00 kosztował 45 zł - wg mnie OK [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:49_________________________________________________A gdyby tak w razie sprzyjających warunków pogodowych pojechać we wtorek - ilu byłoby chętnych ? Może ja bym pojechał tak czy siak i poprostu zapytam kto się chce dołączyć
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 spoko bo jest zielona trasa dla mojej jak najbardziej wiec git pisze sie
MAJKI Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 mnie to obojetnie gdzie pojedziemy byle snieg był ja tam tez zawsze smigam do Szczyrku na tzw Dyrektorską jest kilka tras z samej góry no i w miare szerokie jak na Polskie warunki ale jest mi obojetnie, mysle ze wtorek byłby najlepszym dniem na wypadzik
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 już tam dzwoniłem - karnet od 9.00 do 17.00 to koszt 50zł
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja jeszcze nie wiem w tygodniu czy dam rade bo dawno w robocie nie bylem i nie wiem co jest ale bede wiedzial w poniedzialek czy sie dolacze
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 można pojechać raz tam raz tam - problemu nie widze
MAJKI Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 już tam dzwoniłem - karnet od 9.00 do 17.00 to koszt 50zł to jadymy pełną halą
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 halą [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:58_________________________________________________jak bym to widział tak - zbieramy ludzi, liczymy się, ładujemy sie po 4 osoby w auto, paliwo dzielimy na ilość osó i jedziemy
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 jak chcę konkretnie pośmigać to jadę na słowację Na Słowacji się teraz wogóle nie opyla bo od kiedy oni mają Eur dużo się tam pozmieniało :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 jak chcę konkretnie pośmigać to jadę na słowację Na Słowacji się teraz wogóle nie opyla bo od kiedy oni mają Eur dużo się tam pozmieniało :gwizdanie: wiem - ale warunki mege mega lepsze
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ladujemy sie do czarnego b7 wszyscy i jedziemy
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 ladujemy sie do czarnego b7 wszyscy i jedziemy jak pojedziemy w 8 osób to paliwo po 7,50 wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi