Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezes jak bedziesz robił liste to mnie możesz wpisać :good:

...a jeżeli chodzi o słowacje to fakt, jest drozej ale stoki dużo lepiej przygotowane

Oszczadnica - 100 km

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mnie wtorek też pasuje. I w sumie też mi to obojętnie gdzie. Pisałem o Pilsku bo tam jest najbliżej.

Opublikowano

halą :mysli:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:58_________________________________________________jak bym to widział tak - zbieramy ludzi, liczymy się, ładujemy sie po 4 osoby w auto, paliwo dzielimy na ilość osó i jedziemy :wink4:

Mirek :good: tylko sie zastanawiam jak narty upchac bo b7 jeszcze nie bylem na nartach

Opublikowano

no to co miśki - organizuję pierwszy wspólny wypad narciarski w sezonie 2010 :)

Opublikowano

ja mam bagaznik do awanta na 4 pary moge pozyczyc jak nie pojade

Opublikowano

Organizuj :good: na wtorek :good: A o APUcka się nie martw poradzi se ktoś mu coś podpowie i będzie GIT. Ja się sam nauczyłem i nikt mnie nie instruował :wink4:

Opublikowano

to robimy tak - niech będzie że ten wypad ja mam na głowie - ja proponuje istebną na pierwszy raz - innym rzem ktos inny sprawę dogra i pojedziemy gdzie on zaproponuje.

Narazie prosze się zgłaszać - a jak będzie wiadomo ilu nas jedzie - to sie na fury podzielimy :good:

Opublikowano
:hi: Witam. Dzięki za wczorajszego spota
Opublikowano

halą :mysli:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:58_________________________________________________jak bym to widział tak - zbieramy ludzi, liczymy się, ładujemy sie po 4 osoby w auto, paliwo dzielimy na ilość osó i jedziemy :wink4:

Mirek :good: tylko sie zastanawiam jak narty upchac bo b7 jeszcze nie bylem na nartach

nie bój żaby :decayed:

Opublikowano

ja jak juz pisalem bede wiedzial w poniedzialek wiec lipa ;(

Opublikowano

Rozumiem że godzina wyjzdu Was nie odstarsza - w końcu jedziemy tam pośmigać nie :)

Opublikowano

tylko nie wiem jak z wyciągami , ale Pucek sobie może nie poradzić pierwszy raz na orczyku :gwizdanie:

u mnie Wtorek jak najbardziej :kox:

Opublikowano

:hi: Witam. Dzięki za wczorajszego spota

spoko wpadnij teraz na gliwice

Opublikowano

No to proponuję jeszcze miejsce spotkania i godzine ustalić, bo ja mam najdalej :( I i tak nawet jakbym miał z kimś się zabrać to tam muszę podjechać

Opublikowano

poniedziłek to jeszcze nie za późno żeby się dołączyć - a jak znam życie to jeszcze nie raz sie pojedzie :decayed:

ale liczymy że pojedziesz jak Cię znamy :naughty:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:08_________________________________________________

No to proponuję jeszcze miejsce spotkania i godzine ustalić, bo ja mam najdalej :( I i tak nawet jakbym miał z kimś się zabrać to tam muszę podjechać

myślę że to najlepiej ustalić jak już będzie wiadomo kto jedzie :wink4:

czyli około wieczora niedzieli - wtedy ustalimy konkrety - bo narazie trudno coś powiedzieć nie wiedząc kto pojedzie

Opublikowano

tylko nie wiem jak z wyciągami , ale Pucek sobie może nie poradzić pierwszy raz na orczyku :gwizdanie:

Keżor glebę to każdy musi na orczyku zaliczyć i to nie jedną, od tego nikogo nie uchronisz :decayed:

Opublikowano

poniedziłek to jeszcze nie za późno żeby się dołączyć - a jak znam życie to jeszcze nie raz sie pojedzie :decayed:

ale liczymy że pojedziesz jak Cię znamy :naughty:

no nie wiem bo mialem teraz sporo urlopu miedzi swietami wiec moze byc lipa

Opublikowano

wracam za 15 min, daje info w pierwszym poście i zbieram zapisy na PW :)[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:10_________________________________________________

Keżor glebę to każdy musi na orczyku zaliczyć i to nie jedną, od tego nikogo nie uchronisz :decayed:

tam jest krzesełkowy 4 os. :wink4:

Opublikowano

Z tego co przeczytałem to wczoraj się już większośc zdeklarowała, że we wtorek im pasuje :wink4:

: SoMeS, APUcek, Keżor, Ja, Miron, Majki, Krolu i ktoś tam jeszcze ale nie pamiętam.

Opublikowano

ja się pisze jak mnie ktoś zabierze :gwizdanie: bo do mojej eSy na pewno nie zmieszczę mojego sprzętu :gwizdanie:

50 zł + paliwko + herbatę z rumem :wink4: to nie dużo - oby był śnieg :decayed: