bish - kopt Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Prezes jak bedziesz robił liste to mnie możesz wpisać ...a jeżeli chodzi o słowacje to fakt, jest drozej ale stoki dużo lepiej przygotowane Oszczadnica - 100 km
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 mnie wtorek też pasuje. I w sumie też mi to obojętnie gdzie. Pisałem o Pilsku bo tam jest najbliżej.
MAJKI Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 halą [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:58_________________________________________________jak bym to widział tak - zbieramy ludzi, liczymy się, ładujemy sie po 4 osoby w auto, paliwo dzielimy na ilość osó i jedziemy Mirek tylko sie zastanawiam jak narty upchac bo b7 jeszcze nie bylem na nartach
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 no to co miśki - organizuję pierwszy wspólny wypad narciarski w sezonie 2010
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja mam bagaznik do awanta na 4 pary moge pozyczyc jak nie pojade
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Organizuj na wtorek A o APUcka się nie martw poradzi se ktoś mu coś podpowie i będzie GIT. Ja się sam nauczyłem i nikt mnie nie instruował
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 to robimy tak - niech będzie że ten wypad ja mam na głowie - ja proponuje istebną na pierwszy raz - innym rzem ktos inny sprawę dogra i pojedziemy gdzie on zaproponuje. Narazie prosze się zgłaszać - a jak będzie wiadomo ilu nas jedzie - to sie na fury podzielimy
lookhash Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam. Dzięki za wczorajszego spota
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 halą [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:58_________________________________________________jak bym to widział tak - zbieramy ludzi, liczymy się, ładujemy sie po 4 osoby w auto, paliwo dzielimy na ilość osó i jedziemy Mirek tylko sie zastanawiam jak narty upchac bo b7 jeszcze nie bylem na nartach nie bój żaby
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja jak juz pisalem bede wiedzial w poniedzialek wiec lipa ;(
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Rozumiem że godzina wyjzdu Was nie odstarsza - w końcu jedziemy tam pośmigać nie
keżor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 tylko nie wiem jak z wyciągami , ale Pucek sobie może nie poradzić pierwszy raz na orczyku :gwizdanie: u mnie Wtorek jak najbardziej
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam. Dzięki za wczorajszego spota spoko wpadnij teraz na gliwice
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 No to proponuję jeszcze miejsce spotkania i godzine ustalić, bo ja mam najdalej I i tak nawet jakbym miał z kimś się zabrać to tam muszę podjechać
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja jak juz pisalem bede wiedzial w poniedzialek wiec lipa ;( poniedziłek to jeszcze nie za późno żeby się dołączyć - a jak znam życie to jeszcze nie raz sie pojedzie ale liczymy że pojedziesz jak Cię znamy [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:08_________________________________________________ No to proponuję jeszcze miejsce spotkania i godzine ustalić, bo ja mam najdalej I i tak nawet jakbym miał z kimś się zabrać to tam muszę podjechać myślę że to najlepiej ustalić jak już będzie wiadomo kto jedzie czyli około wieczora niedzieli - wtedy ustalimy konkrety - bo narazie trudno coś powiedzieć nie wiedząc kto pojedzie
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 tylko nie wiem jak z wyciągami , ale Pucek sobie może nie poradzić pierwszy raz na orczyku :gwizdanie: Keżor glebę to każdy musi na orczyku zaliczyć i to nie jedną, od tego nikogo nie uchronisz
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja jak juz pisalem bede wiedzial w poniedzialek wiec lipa ;( poniedziłek to jeszcze nie za późno żeby się dołączyć - a jak znam życie to jeszcze nie raz sie pojedzie ale liczymy że pojedziesz jak Cię znamy no nie wiem bo mialem teraz sporo urlopu miedzi swietami wiec moze byc lipa
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 wracam za 15 min, daje info w pierwszym poście i zbieram zapisy na PW [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:10_________________________________________________ tylko nie wiem jak z wyciągami , ale Pucek sobie może nie poradzić pierwszy raz na orczyku :gwizdanie: Keżor glebę to każdy musi na orczyku zaliczyć i to nie jedną, od tego nikogo nie uchronisz tam jest krzesełkowy 4 os.
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Z tego co przeczytałem to wczoraj się już większośc zdeklarowała, że we wtorek im pasuje : SoMeS, APUcek, Keżor, Ja, Miron, Majki, Krolu i ktoś tam jeszcze ale nie pamiętam.
krolu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja się pisze jak mnie ktoś zabierze :gwizdanie: bo do mojej eSy na pewno nie zmieszczę mojego sprzętu :gwizdanie: 50 zł + paliwko + herbatę z rumem to nie dużo - oby był śnieg
Rekomendowane odpowiedzi