SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Już poszło PW do Huga że 1500 twoich postów na Śląskich jest zupełnie bez sensu i może je wykasować też posłałem odpowiednie PW poparte jeszcze odpowiedniejszym przelewem
Skydiver Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Guruguru sobie poszedł wiec Esemes możesz podgnonić z postami
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dobra spamerzy ja spadam czyli widzimy się w Knurowie pod Interem o 18.30 jak by nastąpiła jakaś zmiana planów to prosił bym o telefon na koma od kogoś szkoda kasy na Ciebie... :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 16:53_________________________________________________Pucek ma racje :gwizdanie: posłałem wam na priv gdzie spot
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja tez uciekam, do zobaczenia co Miszka, już wyjeżdżasz???
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja tez uciekam, do zobaczenia co Miszka, już wyjeżdżasz??? nop, przecież musze jedna reka kierowac a druga trzymać lusterko a bieg wrzuce pod domem i będę jechał cały czas na jednym :polew:
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nop, przecież musze jedna reka kierowac a druga trzymać lusterko a bieg wrzuce pod domem i będę jechał cały czas na jednym :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja tez uciekam, do zobaczenia co Miszka, już wyjeżdżasz??? nop, przecież musze jedna reka kierowac a druga trzymać lusterko a bieg wrzuce pod domem i będę jechał cały czas na jednym :polew: W takiej sytuacji pomaga automat Esemes ma automat co prawda po to żeby mieć jedna rękę wolną ale po to zeby masować "pasażera" po kolanie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzwoniłem właśnie do Mistrzunia, nie uwierzycie... on dalej pije :polew: jeeeebaaany, o takie chlanie to go nie podejrzewałem
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Sky - pasażerkę Gregor taki ciąg załapał?
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Pitek, a widziałeś że jest poźniej spot... :gwizdanie: ta różowa menda tak to załatwiła
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja wypije piwo i też będę miał fajnie
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 mnie dziś jednak nie będzie, źle się czuje...
Rekomendowane odpowiedzi