piterra Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 a Guru ta różowa pała będzie czy nie??
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 buhehhehe pomyślimy na miejscu :> pewnie Somes będzie chętny Guru też ta różowa gruba menda będzie [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 17:36_________________________________________________ja i Pitek już wyjeżdżamy, czyli będziemy lekko po 18:10
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ta czyli 18.30 inter marche knurow ktojeszcze doczyta to niech sie tez zjawi bedzie mega koksik moze do jakiej knjpy sie wybierzemy mapka dojazdu
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 to do zobaczyska somes bedziesz po mnie czy masz auto pod blokiem
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 to do zobaczyska somes bedziesz po mnie czy masz auto pod blokiem wpadne po Ciebie tam gdzie nas Miron wysadza bo mam auto pod blokiem 18.15??
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 to do zobaczyska somes bedziesz po mnie czy masz auto pod blokiem wpadne po Ciebie tam gdzie nas Miron wysadza bo mam auto pod blokiem 18.15?? spoko dzieki to zobaczyska spadam juz stad
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 drugi dzięki za spota na flache miales isc co tam niewypal
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Cosik szybko dziś wróciliście zimno sie zrobilo strasznie
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 drugi dzięki za spota na flache miales isc co tam niewypal stwarza że ledwo co żyje... tak bez wanny i świeczek.. co to za powtórka z rozrywki... blablabla...
Rekomendowane odpowiedzi