miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 ide na katowickie :gwizdanie: wracaj ;(
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie spoko ja mysle ze bedzie te turbo brd i cooler i poprawka programu i starczy bedzie 2 sprzodu bedzie zajebicho przy ośce i tak nie miało by większego sensu większe dłubanie mi też nawet nie chcę by wyszło więcej jak 170-180PSów [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:26_________________________________________________ ide na katowickie :gwizdanie: wracaj ;( ehhh
Patrikos28 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie spoko ja mysle ze bedzie te turbo brd i cooler i poprawka programu i starczy bedzie 2 sprzodu bedzie zajebicho Będzie 2 z przodu ,a po jakimś czasie i tak będzie niedosyt :gwizdanie: Ale zawsze można kupic 2.0 TFSI
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ide na katowickie :gwizdanie: chodź chodź :>
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie spoko ja mysle ze bedzie te turbo brd i cooler i poprawka programu i starczy bedzie 2 sprzodu bedzie zajebicho Będzie 2 z przodu ,a po jakimś czasie i tak będzie niedosyt :gwizdanie: Ale zawsze można kupic 2.0 TFSI nie wszystko na raz - stopniowo nie Diman
Patrikos28 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 co to Krolu się obraził :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie spoko ja mysle ze bedzie te turbo brd i cooler i poprawka programu i starczy bedzie 2 sprzodu bedzie zajebicho Będzie 2 z przodu ,a po jakimś czasie i tak będzie niedosyt :gwizdanie: Ale zawsze można kupic 2.0 TFSI nie wszystko na raz - stopniowo nie Diman dokładnie najpierw się rzeźbi a potem myśli o zmianie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak jest słaby psychicznie to niech się obraża :> do wtorku mu przejdzie
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie znacie Krola jeszcze - jaja se robi ciołki
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:33_________________________________________________ nie znacie Krola jeszcze - jaja se robi ciołki kogo nazywasz ciołkiem leszczu? [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:33_________________________________________________ :polew:
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 spoko jak wogule mi sie uda projekt na 200 to bedzie mega bo ja mam bardzo molo czasu na cokolwiek z moja robota takze zobaczymy
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 naprawdę dobra pogoda Nam się szykuje na wtorek
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 spoko jak wogule mi sie uda projekt na 200 to bedzie mega bo ja mam bardzo molo czasu na cokolwiek z moja robota takze zobaczymy ogrzewany i oświetlany garaż i można się bawić całą noc ja u siebie FMIC'a montowałem po robocie od 23ej do 5tej rano prawie a 6tej wstawałem do roboty Miron
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 naprawdę dobra pogoda Nam się szykuje na wtorek no chyba zamówiłem nie - coś taki zdziwiony
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 naprawdę dobra pogoda Nam się szykuje na wtorek no chyba zamówiłem nie - coś taki zdziwiony :laghing2: w Istebnej się modlą i będzie dla Nas śnieg każdy czeka aż przyjedzie Pucek i pokaże jak się jeździ
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 naprawdę dobra pogoda Nam się szykuje na wtorek no chyba zamówiłem nie - coś taki zdziwiony a potem za paliwo biedaczka jakiegoś 600zł skasuje
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak jest słaby psychicznie to niech się obraża :> do wtorku mu przejdzie jasne, jak cie wepchnę w las z boku trasy to mi przejdzie
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 spoko jak wogule mi sie uda projekt na 200 to bedzie mega bo ja mam bardzo molo czasu na cokolwiek z moja robota takze zobaczymy ogrzewany i oświetlany garaż i można się bawić całą noc ja u siebie FMIC'a montowałem po robocie od 23ej do 5tej rano prawie a 6tej wstawałem do roboty Miron spoko bede to mial na uwdze i dzieki z gory jak tylko beda graty to sie bierzemy
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 naprawdę dobra pogoda Nam się szykuje na wtorek no chyba zamówiłem nie - coś taki zdziwiony :laghing2: w Istebnej się modlą i będzie dla Nas śnieg każdy czeka aż przyjedzie Pucek i pokaże jak się jeździ najbardziej ten czeka co gipsem w istebnej handluje
Rekomendowane odpowiedzi