miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 siemka narciarze i parapeciarze... widze tutaj niezła panika z powodu wyjazdu z mojej strony totalny spokój - robiło się zlot na 150 osób a oni przy 12 panikują
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siemka narciarze i parapeciarze... widze tutaj niezła panika z powodu wyjazdu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 13:38_________________________________________________jaka panika znów? :gwizdanie:
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Spokój Somes bo Pitek już mi tu na gg pisze, żebym go wsparł i ma płaczki w oczach to teraz ma prze****ne bo tak nie było no teraz toś se nagrabił KŁAMCO :bicz3: :rant:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 siemka narciarze i parapeciarze... widze tutaj niezła panika z powodu wyjazdu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 13:38_________________________________________________jaka panika znów? :gwizdanie: chyba że tacy podjarani wszyscy
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie robić mi tu BORUTY i nie traktować Mirona jak gówniarza i amatora, DOBRA!!!!!!! :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: Pitek - przelew poszedł i jak widać odpowiedni Rocznik robi swoje :decayed: :decayed:
bish - kopt Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...wiem, widze że próbujesz prezes ogarnąć to towarzystwo, trzeba zapewnić w końcu każdemu grzany zic i browara w lodówce
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja jestem podjarany - objadę PUCKA :kox: :kox:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 chyba że tacy podjarani wszyscy jak patrzę za okno to chce się poszaleć [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 13:43_________________________________________________ Ja jestem podjarany - objadę PUCKA :kox: :kox: haha nie wpadłem na to
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...wiem, widze że próbujesz prezes ogarnąć to towarzystwo, trzeba zapewnić w końcu każdemu grzany zic i browara w lodówce no i tu ma najwiekszy problem bo u siebie ma tylko 4 grzane a epika liczy 12 :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no teraz toś se nagrabił KŁAMCO :bicz3: :rant: :buziak: :kwiatek:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 wszystko pod kontrolą Prezesa ...wiem, widze że próbujesz prezes ogarnąć to towarzystwo, trzeba zapewnić w końcu każdemu grzany zic i browara w lodówce
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...wiem, widze że próbujesz prezes ogarnąć to towarzystwo, trzeba zapewnić w końcu każdemu grzany zic i browara w lodówce no i tu ma najwiekszy problem bo u siebie ma tylko 4 grzane a epika liczy 12 :gwizdanie: będą się przesiadać co 10 km
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no wlasnie nie nie mialem czasu wczoraj ale mysle ze jak pojade to jutro jeszcze je dopieszcze :>
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 no wlasnie nie nie mialem czasu wczoraj ale mysle ze jak pojade to jutro jeszcze je dopieszcze :> na ile % jest szansa że pojedziesz ?
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no wlasnie nie nie mialem czasu wczoraj ale mysle ze jak pojade to jutro jeszcze je dopieszcze :> na ile % jest szansa że pojedziesz ? a co rachunek prawdopodobieństwa będziesz robił?
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no wlasnie nie nie mialem czasu wczoraj ale mysle ze jak pojade to jutro jeszcze je dopieszcze :> na ile % jest szansa że pojedziesz ? wylicz sobie :polew: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 13:48_________________________________________________podstaw wpierw zmienne
Rekomendowane odpowiedzi