miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tu mialem jechac i zrezygnowal bo nie mam z kim jechac :wallbash: ;( jedź z nami do Istebnej - bardzo podobnie
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tu mialem jechac i zrezygnowal bo nie mam z kim jechac :wallbash: ;( jedź z nami do Istebnej - bardzo podobnie no nie watpie szczegolnie ilosci sniegu
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja jestem tak na jarany że jedno mi to z kim pojadę, ale nie powiem, WOLĘ CZARNYM B7 nie ma co panikować, najważniejszy czyli śnieg jest, a dojechać? to już mniejszy problem
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tu mialem jechac i zrezygnowal bo nie mam z kim jechac :wallbash: ;( no nic sie nie odzywales to zrezygnowalem ale jeszcze nic straconego jak ktos jest chetny to zrobimy spota w alpach Jak dla mnie nie widzę problemu. Mogę nawet coś zorganizować jak będę tam jeszcze na miejscu
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja jestem tak na jarany że jedno mi to z kim pojadę, ale nie powiem, WOLĘ CZARNYM B7 nie ma co panikować, najważniejszy czyli śnieg jest, a dojechać? to już mniejszy problem coraz mądrzej piszesz - chyba będziesz klubowiczem
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja jestem tak na jarany że jedno mi to z kim pojadę, ale nie powiem, WOLĘ CZARNYM B7 nie ma co panikować, najważniejszy czyli śnieg jest, a dojechać? to już mniejszy problem w ogóle to jak by ktoś potrzebował to mam dobre łańcuchy w zeszłym roku w Zakopcu mi d*pę ratowały :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tu mialem jechac i zrezygnowal bo nie mam z kim jechac :wallbash: ;( no nic sie nie odzywales to zrezygnowalem ale jeszcze nic straconego jak ktos jest chetny to zrobimy spota w alpach Jak dla mnie nie widzę problemu. Mogę nawet coś zorganizować jak będę tam jeszcze na miejscu popytaj kto pyta nie bladzi
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tu mialem jechac i zrezygnowal bo nie mam z kim jechac :wallbash: ;( no nic sie nie odzywales to zrezygnowalem ale jeszcze nic straconego jak ktos jest chetny to zrobimy spota w alpach Jak dla mnie nie widzę problemu. Mogę nawet coś zorganizować jak będę tam jeszcze na miejscu popytaj kto pyta nie bladzi
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 heheh Mirek, możesz mi załatwić róż to zacznę pisać tak mądrze jak Gregory widzę że zakopane totalnie zasypane...a może pojadą Quattro?
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tu mialem jechac i zrezygnowal bo nie mam z kim jechac :wallbash: ;( no nic sie nie odzywales to zrezygnowalem ale jeszcze nic straconego jak ktos jest chetny to zrobimy spota w alpach Jak dla mnie nie widzę problemu. Mogę nawet coś zorganizować jak będę tam jeszcze na miejscu popytaj kto pyta nie bladzi O co mam popytać?
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a może pojadą Quattro? to by było najpewniejsze rozwiązanie
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie ma tylu Q fakt, zapomniałem... tutaj same ośki...
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tu mialem jechac i zrezygnowal bo nie mam z kim jechac :wallbash: ;( no nic sie nie odzywales to zrezygnowalem ale jeszcze nic straconego jak ktos jest chetny to zrobimy spota w alpach Jak dla mnie nie widzę problemu. Mogę nawet coś zorganizować jak będę tam jeszcze na miejscu popytaj kto pyta nie bladzi O co mam popytać? co ile jaki termin i czemu tak drogo
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 będzie dobrze, Miron to już dobrze wymyśli, a jak będą problemy z dojazdem to otwieramy 4 furtki, wysiadka, pchamy i jedziemy dalej, nie ma kłopotu moja na łańcuchach wszędzie wlezie SoMeS chyba jak dźwigniesz auto najpierw :>
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 oczywiście że najpierw auto UP tyle chłopa jak jedziemy to nie będzie problem któreś b7 wyciągać z rowu czy popchać
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 znowu Gliwickie rządzą http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats patrz "10 najaktywniejszych użytkowników w dniu dzisiejszym"[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:29_________________________________________________i podział obok czyli w tym tygodniu to bijemy wszystkich :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 10 najaktywniejszych użytkowników w tym tygodniu SoMeS 1138 Guregoru 621 miron78 588 pucek2509 436 diman 333 krolu 292 nike21 284 Cuber 258 Madas 257 Miszka82 190
Rekomendowane odpowiedzi