QRi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 wreszcie udalo sie zalatwic wolny piatek
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 wreszcie udalo sie zalatwic wolny piatek a ja już bym chciał do roboty wrócić... nudzę się w domu (co widać na forum )
QRi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 wreszcie udalo sie zalatwic wolny piatek a ja już bym chciał do roboty wrócić... nudzę się w domu (co widać na forum ) co to znaczy "wolne" kurcze, zastanawiam sie czy kupowac odrazu grill z czarna obramowka czy samemu pryskac w czern - musze tez ta dolna ramke pokolorowac wsumie, to jak pryskac to calosc odrazu
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 taaa tylko ja mam ponad miesiąc już wolne i jeszcze prawie drugie tyle :gwizdanie: grilla sam maluj
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Widzę że czekacie na mnie ze spamem bo coś wam to nie idzie
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Widzę że czekacie na mnie ze spamem bo coś wam to nie idzie
QRi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 trzeba juz powoli sie szykowac na sezon letni , zaczynam od d*py strony, czyli od detali
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 trzeba juz powoli sie szykowac na sezon letni , zaczynam od d*py strony, czyli od detali No tak lato tuż tuż........ śnieg topnieje i te sprawy
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 trzeba juz powoli sie szykowac na sezon letni , zaczynam od d*py strony, czyli od detali No tak lato tuż tuż........ śnieg topnieje i te sprawy siemka różowy
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 trzeba juz powoli sie szykowac na sezon letni , zaczynam od d*py strony, czyli od detali No tak lato tuż tuż........ śnieg topnieje i te sprawy siemka różowy Siema rajdowiec Co pogoda zaś dopisała posiadaczom Q :> (i Pelexowi )
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ale powiem wam że poupalałbym sobie Ja już mam w d*pie tą zimę drugi raz spadł śnieg i znowu prawie cały bak paliwa w d*pę
QRi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 trzeba juz powoli sie szykowac na sezon letni , zaczynam od d*py strony, czyli od detali No tak lato tuż tuż........ śnieg topnieje i te sprawy ja musze zaczac w styczniu zeby sie ogarnac do wiosny - moje tempo prac przy samochodzie jest odwrotnie proporcjonalne do wzrostu mocy
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 trzeba juz powoli sie szykowac na sezon letni , zaczynam od d*py strony, czyli od detali No tak lato tuż tuż........ śnieg topnieje i te sprawy ja musze zaczac w styczniu zeby sie ogarnac do wiosny - moje tempo prac przy samochodzie jest odwrotnie proporcjonalne do wzrostu mocy To ja powinienem auto do lata szykować zanim się urodziłem byłeś jeździć i nic nie mówiłeś? Bo pomyślałem sobie że pojadę tylko tak na 5 minut poszaleć bo szkoda paliwa ale skończyło się jak zawsze
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Bo pomyślałem sobie że pojadę tylko tak na 5 minut poszaleć bo szkoda paliwa ale skończyło się jak zawsze bezczelny a tak bym poszalał
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 buhehhehe ja też miałem pełny bak wczoraj, trochę powoziłem Mirona, wiecie, chłopak nie wie co to moc trochę kuzyna powoziłem, no i znowu kreska niżej
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Bo pomyślałem sobie że pojadę tylko tak na 5 minut poszaleć bo szkoda paliwa ale skończyło się jak zawsze bezczelny a tak bym poszalał Ale ja ci nie bronię buhehhehe ja też miałem pełny bak wczoraj, trochę powoziłem Mirona, wiecie, chłopak nie wie co to moc trochę kuzyna powoziłem, no i znowu kreska niżej E tam kreska ja po niecałych dwóch dniach już prawie cały bak zjeździłem
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja się chyba muszę napić żeby się normalnie czuć bo coś mi nie za dobrze
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru, ja staram się oszczędzać, dużo wydatków mnie czeka
Rekomendowane odpowiedzi