SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a jaki to multivan jest? dokładnie taki sam :nabijasie:ww.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10581490'>http://w :nabijasie:ww.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10581490 fajne to Bish-kopt z kropkiem Somes - coraz więcej WAs pewnie u mnie w wątku zebrał mówiłem mu
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Możecie objeżdzać , my tymczasem będziemy sie delektować zimnym W koncu w multivanie idzie nogi rozprostowac , nie to co w B7 :gwizdanie: jak Wy będziecie w połowie drogi nogi prostować to my będziemy karnety kupować
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 pewnie u mnie w wątku zebrał mówiłem mu No
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Możecie objeżdzać , my tymczasem będziemy sie delektować zimnym W koncu w multivanie idzie nogi rozprostowac , nie to co w B7 :gwizdanie: jak Wy będziecie w połowie drogi nogi prostować to my będziemy karnety kupować zanim dojedziemy to Pucek już będzie połamany
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Możecie objeżdzać , my tymczasem będziemy sie delektować zimnym W koncu w multivanie idzie nogi rozprostowac , nie to co w B7 :gwizdanie: jak Wy będziecie w połowie drogi nogi prostować to my będziemy karnety kupować zanim dojedziemy to Pucek już będzie połamany
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Możecie objeżdzać , my tymczasem będziemy sie delektować zimnym W koncu w multivanie idzie nogi rozprostowac , nie to co w B7 :gwizdanie: jak Wy będziecie w połowie drogi nogi prostować to my będziemy karnety kupować zanim dojedziemy to Pucek już będzie połamany już będzie umiał stać
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 widzę że będziecie na siebie patrzeć w tym multivanie no dobra, Majki, powiedz im prawdę, jedziecie TYM http://moto.allegro.pl/item873468004_vw_ogorek_westfalia.html
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym
boniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 widzę że będziecie na siebie patrzeć w tym multivanie no dobra, Majki, powiedz im prawdę, jedziecie TYM http://moto.allegro.pl/item873468004_vw_ogorek_westfalia.html [ /quote] :polew: :polew: a tak po za tym to
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 widzę że będziecie na siebie patrzeć w tym multivanie no dobra, Majki, powiedz im prawdę, jedziecie TYM http://moto.allegro.pl/item873468004_vw_ogorek_westfalia.html jakbysmy takim jechali to zalatwiam 10gr zielonego i sciagam w domu wszystkie zasłonki i fieranki i ubieramy ogóra
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 21:44_________________________________________________ żeby wszyscy widzieli... dobra melina na tą krate piwska
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik należało mu się nie?
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik należało mu się nie? a wystarczyło kilka słów dopisać i już by kropka nie dostał
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik należało mu się nie? a wystarczyło kilka słów dopisać i już by kropka nie dostał a uspokajałem ich :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi