Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik należało mu się nie? a wystarczyło kilka słów dopisać i już by kropka nie dostał a uspokajałem ich :gwizdanie: Ty go podje*ałeś
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik należało mu się nie? a wystarczyło kilka słów dopisać i już by kropka nie dostał a uspokajałem ich :gwizdanie: Ty go podje*ałeś zastanawiałem się nad tym ale wiedziałem że i tak tam zaraz Flyer wpadnie
bish - kopt Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik należało mu się nie? a wystarczyło kilka słów dopisać i już by kropka nie dostał a uspokajałem ich :gwizdanie: Ty go podje*ałeś zastanawiałem się nad tym ale wiedziałem że i tak tam zaraz Flyer wpadnie ktoś mnie centralnie pogonił a chciałem tylko kolege ostrzec
MAJKI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 żeby wszyscy widzieli... Pucek tym byłby niezły hardcore bo to naped na tył
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 u mnie w wątkach trzeba brać pod uwagę że są pod specjalnym nadzorem
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik należało mu się nie? a wystarczyło kilka słów dopisać i już by kropka nie dostał a uspokajałem ich :gwizdanie: Ty go podje*ałeś zastanawiałem się nad tym ale wiedziałem że i tak tam zaraz Flyer wpadnie ktoś mnie centralnie pogonił a chciałem tylko kolege ostrzec [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 21:59_________________________________________________ u mnie w wątkach trzeba brać pod uwagę że są pod specjalnym nadzorem U ciebie w wątkach to lepiej nie pisać
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes w wątku Twojej fury nie Miron - w technicznym już przeczytałem temacik należało mu się nie? a wystarczyło kilka słów dopisać i już by kropka nie dostał a uspokajałem ich :gwizdanie: Ty go podje*ałeś zastanawiałem się nad tym ale wiedziałem że i tak tam zaraz Flyer wpadnie ktoś mnie centralnie pogonił a chciałem tylko kolege ostrzec [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 21:59_________________________________________________ u mnie w wątkach trzeba brać pod uwagę że są pod specjalnym nadzorem U ciebie w wątkach to lepiej nie pisać racja , Somes daje duże przelewy na kontrole jego wątków :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek, Patrikos..............za 48h będziecie na L4
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek, Patrikos..............za 48h będziecie na L4 :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek, Patrikos..............za 48h będziecie na L4 :polew: do ferii zimowych
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek, Patrikos..............za 48h będziecie na L4 A wiesz , że nawet ostatnio planowałem iść na L4 :gwizdanie: tylko żeby nie bolało i nie dłużej niż 30 dni :polew:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek, Patrikos..............za 48h będziecie na L4 nawet mi nie gadaj, bo to już całkiem bym się spasł
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek, Patrikos..............za 48h będziecie na L4 nawet mi nie gadaj, bo to już całkiem bym się spasł no co Ty wyglądasz jak śmierć na urlopie
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek, Patrikos..............za 48h będziecie na L4 nawet mi nie gadaj, bo to już całkiem bym się spasł no co Ty wyglądasz jak śmierć na urlopie Ty się śmiej, ja wejdę na stok i pojadę, a Ty też pojedziesz ale wyciągiem w dół
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek, Patrikos..............za 48h będziecie na L4 nawet mi nie gadaj, bo to już całkiem bym się spasł no co Ty wyglądasz jak śmierć na urlopie Ty się śmiej, ja wejdę na stok i pojadę, a Ty też pojedziesz ale wyciągiem w dół Tam jest chyba lajtowy ten stok :gwizdanie: czy sie myle
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 będzie dobrze [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:16_________________________________________________lajtowy to pojęcie względne zależne od umiejętności
Rekomendowane odpowiedzi