Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, przyznaj się że nie umiesz na desce...prawda kiedyś i tak wyjdzie :> no nie umiem jakoś tak wiesz... kilka razy raptem jeździłem i znacznie lepiej się na nartach czuję bo jednak jeżdżę już trochę Ty bedziesz jechał pierwszy a My z Puckiem będziemy Cie gonić 2x APU za awtomatem ja będę gonił Somesa a potem długo długo nic i pojedziesz Ty
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty bedziesz jechał pierwszy a My z Puckiem będziemy Cie gonić 2x APU za awtomatem jak będę jechał na nartach to ja 5 zjazdów Wy jeden My jeden to super wynik :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:48_________________________________________________Diman jest aktywny , a nic nie pisze chyba nabija czas :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja będę gonił Somesa a potem długo długo nic i pojedziesz Ty :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, przyznaj się że nie umiesz na desce...prawda kiedyś i tak wyjdzie :> no nie umiem jakoś tak wiesz... kilka razy raptem jeździłem i znacznie lepiej się na nartach czuję bo jednak jeżdżę już trochę Ty bedziesz jechał pierwszy a My z Puckiem będziemy Cie gonić 2x APU za awtomatem ja będę gonił Somesa a potem długo długo nic i pojedziesz Ty
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 widać że przyznaje mi rację :> Patrikos, ja to już wiem że będziesz śmigał na nartach
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 widać że przyznaje mi rację :> Patrikos, ja to już wiem że będziesz śmigał na nartach zobaczy jak Go objeżdżamy i mu się odechce i pójdzie zjeść kiełbaskę
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Diman śmiało nie czytaj tego spamu , napisz cos :gwizdanie: siemacie tylko od 3.30 mnie nie bylo i f*ck 30 stron do nadrobienia i 4 podczas czytania ja nie wiem co to bedzie jak ja do roboty pojde ale jade z wami cieszycie sie co
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Spam się sieje gęsto Squash w Knurowie zaliczony
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Diman śmiało nie czytaj tego spamu , napisz cos :gwizdanie: siemacie tylko od 3.30 mnie nie bylo i f*ck 30 stron do nadrobienia i 4 podczas czytania ja nie wiem co to bedzie jak ja do roboty pojde ale jade z wami cieszycie sie co jasne Diman
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Diman śmiało nie czytaj tego spamu , napisz cos :gwizdanie: siemacie tylko od 3.30 mnie nie bylo i f*ck 30 stron do nadrobienia i 4 podczas czytania ja nie wiem co to bedzie jak ja do roboty pojde ale jade z wami cieszycie sie co dobrze że zadzwoniłeś
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja wiem jedno, na bank biorę deskę, próbuję tak długo aż nie rozedrę spodni, potem to tylko iść na kiełbaski
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja wiem jedno, na bank biorę deskę, próbuję tak długo aż nie rozedrę spodni, potem to tylko iść na kiełbaski
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja wiem jedno, na bank biorę deskę, próbuję tak długo aż nie rozedrę spodni, potem to tylko iść na kiełbaski i tak ma być ja z racji tego że mam niedosyt adrenaliny przez tą pogodę i nie mogę jej sobie nadgonić autem to poszaleje na nartach
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 panowie nie wiecie jak sie ciesze na ten wyjazd :> ai jeszcze miron mnie wsadzil w tego miniwana za***iście to dopiero bedzie impra piwko w vanie piersiuweczka pelna jak zawsze no nie moze byc lepiej a kierownik mysli ze mam wyjazd z rodzicami to sie zdziwi jak se nage zlamie i sie w gipsie pojawie
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja wiem jedno, na bank biorę deskę, próbuję tak długo aż nie rozedrę spodni, potem to tylko iść na kiełbaski gacie łatwiej na nartach rozedrzeć , pewnie będzie dużo miękkiego puszystego śniegu wiec gleby będą przyjemne :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 panowie nie wiecie jak sie ciesze na ten wyjazd :> ai jeszcze miron mnie wsadzil w tego miniwana za***iście to dopiero bedzie impra piwko w vanie piersiuweczka pelna jak zawsze no nie moze byc lepiej a kierownik mysli ze mam wyjazd z rodzicami to sie zdziwi jak se nage zlamie i sie w gipsie pojawie Diman piwko w vanie
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 panowie nie wiecie jak sie ciesze na ten wyjazd :> ai jeszcze miron mnie wsadzil w tego miniwana za***iście to dopiero bedzie impra piwko w vanie piersiuweczka pelna jak zawsze no nie moze byc lepiej a kierownik mysli ze mam wyjazd z rodzicami to sie zdziwi jak se nage zlamie i sie w gipsie pojawie Diman piwko w vanie no cos pieknego
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 panowie nie wiecie jak sie ciesze na ten wyjazd :> ai jeszcze miron mnie wsadzil w tego miniwana za***iście to dopiero bedzie impra piwko w vanie piersiuweczka pelna jak zawsze no nie moze byc lepiej a kierownik mysli ze mam wyjazd z rodzicami to sie zdziwi jak se nage zlamie i sie w gipsie pojawie :>
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 panowie nie wiecie jak sie ciesze na ten wyjazd :> ai jeszcze miron mnie wsadzil w tego miniwana za***iście to dopiero bedzie impra piwko w vanie piersiuweczka pelna jak zawsze no nie moze byc lepiej a kierownik mysli ze mam wyjazd z rodzicami to sie zdziwi jak se nage zlamie i sie w gipsie pojawie Diman , Życie jest piękne a z tym gipsem to poczekaj na remont mieszkania na ściany sie przyda :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi