Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie ma Mirona Guruguru będzie spamował więc ja sobie też idę Esemes nie pozwól żeby Guruguru się tu rozbestwił
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________ 1600 był chyba Egon no bo te sikacze przywoził a Ty dalej chcesz tak wyglądać??? A co mam się ciebie bać chamie trochę szacunku, Ciebie pisz z dużej litery, chcesz oglądać podkład czy tą kość słoniową?
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos, leć powiesić to pranie o kurw* zapomniałem .... .... chyba jednak nie pojadę na białe szalenstwo bedzie szlaban :gwizdanie:\
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 guru masz łupież nie podnoś czapki :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 guru masz łupież nie podnoś czapki :gwizdanie: :polew: Patrikos, a co, Guru zostawił Ci go na łóżku czy obok na dywanie?
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________ 1600 był chyba Egon no bo te sikacze przywoził a Ty dalej chcesz tak wyglądać??? A co mam się ciebie bać chamie trochę szacunku, Ciebie pisz z dużej litery, chcesz oglądać podkład czy tą kość słoniową? Ja nie zaczynam zdania z małej litery żeby potem pisać dużą
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 guru masz łupież nie podnoś czapki :gwizdanie: :polew: Patrikos, a co, Guru zostawił Ci go na łóżku czy obok na dywanie? No proszę Pucek znowu zazdrosny :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 guru masz łupież nie podnoś czapki :gwizdanie: :polew: :polew: Patrikos, a co, Guru zostawił Ci go na łóżku czy obok na dywanie? nic podobnego :gwizdanie: widziałem ostatnio jego zastepczy kapelusz w Twoim Apu na tylniej kanapie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________ 1600 był chyba Egon no bo te sikacze przywoził a Ty dalej chcesz tak wyglądać??? A co mam się ciebie bać chamie trochę szacunku, Ciebie pisz z dużej litery, chcesz oglądać podkład czy tą kość słoniową? Ja nie zaczynam zdania z małej litery żeby potem pisać dużą no tak, przepraszam nie znam pisowni [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:05_________________________________________________wpadłeś Patrikos, w czapakach/kapeluszach nie chodzę :> to się nawet do mycia felg nie nadaje
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________ 1600 był chyba Egon no bo te sikacze przywoził a Ty dalej chcesz tak wyglądać??? A co mam się ciebie bać chamie trochę szacunku, Ciebie pisz z dużej litery, chcesz oglądać podkład czy tą kość słoniową? Ja nie zaczynam zdania z małej litery żeby potem pisać dużą no tak, przepraszam nie znam pisowni dajcie se po strzale i bedzie
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty Sky ty mi się tu Pucka nie czepiaj
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 To był kapelusz Guru ten w Twoim Apu , ten na tylniej kanapie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ej, spokojnie, i tak WAM nie dam dupska :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________ 1600 był chyba Egon no bo te sikacze przywoził a Ty dalej chcesz tak wyglądać??? A co mam się ciebie bać chamie trochę szacunku, Ciebie pisz z dużej litery, chcesz oglądać podkład czy tą kość słoniową? Ja nie zaczynam zdania z małej litery żeby potem pisać dużą no tak, przepraszam nie znam pisowni dajcie se po strzale i bedzie Nie jeździsz na spoty to nie wiesz o co chodzi Patrikos:no:
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty Sky ty mi się tu Pucka nie czepiaj Ok Ok Już sobie idę a wy sobie tu gruchajcie .........
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________ 1600 był chyba Egon no bo te sikacze przywoził a Ty dalej chcesz tak wyglądać??? A co mam się ciebie bać chamie trochę szacunku, Ciebie pisz z dużej litery, chcesz oglądać podkład czy tą kość słoniową? Ja nie zaczynam zdania z małej litery żeby potem pisać dużą no tak, przepraszam nie znam pisowni dajcie se po strzale i bedzie Nie jeździsz na spoty to nie wiesz o co chodzi Patrikos jak tylko moge lub jestem w stanie to jezdze
tymonA4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ale macie ten wyjazd rozpisany miron lubi porządek
Rekomendowane odpowiedzi