Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty Sky ty mi się tu Pucka nie czepiaj Ok Ok Już sobie idę a wy sobie tu gruchajcie ......... A będziemy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:10_________________________________________________ ale macie ten wyjazd rozpisany miron lubi porządek Z niego zawsze był taki pedancik
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty Sky ty mi się tu Pucka nie czepiaj Ok Ok Już sobie idę a wy sobie tu gruchajcie ......... A będziemy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:10_________________________________________________ ale macie ten wyjazd rozpisany miron lubi porządek Z niego zawsze był taki pedancik a Jego B6... perła, żadnej rysy, auto jak z salonu
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty Sky ty mi się tu Pucka nie czepiaj Ok Ok Już sobie idę a wy sobie tu gruchajcie ......... A będziemy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:10_________________________________________________ ale macie ten wyjazd rozpisany miron lubi porządek Z niego zawsze był taki pedancik dzięki Niemu gliwickie tak dobrze stoją :gwizdanie: :notworthy:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty Sky ty mi się tu Pucka nie czepiaj Ok Ok Już sobie idę a wy sobie tu gruchajcie ......... A będziemy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:10_________________________________________________ ale macie ten wyjazd rozpisany miron lubi porządek Z niego zawsze był taki pedancik dzięki Niemu gliwickie tak dobrze stoją :gwizdanie: :notworthy: Patrikos mi tam nic nie staje jak go widzę ale spoko jestem tolerancyjny tylko po prostu już do mnie na spotach nie podchodź :polew:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty Sky ty mi się tu Pucka nie czepiaj Ok Ok Już sobie idę a wy sobie tu gruchajcie ......... A będziemy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:10_________________________________________________ ale macie ten wyjazd rozpisany miron lubi porządek Z niego zawsze był taki pedancik dzięki Niemu gliwickie tak dobrze stoją :gwizdanie: :notworthy: Patrikos mi tam nic nie staje jak go widzę ale spoko jestem tolerancyjny tylko po prostu już do mnie na spotach nie podchodź :polew: :polew: oj Panny
tymonA4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:15_________________________________________________u nas zaczęło kuleć a no takie życie ;(
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty Sky ty mi się tu Pucka nie czepiaj Ok Ok Już sobie idę a wy sobie tu gruchajcie ......... A będziemy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:10_________________________________________________ ale macie ten wyjazd rozpisany miron lubi porządek Z niego zawsze był taki pedancik dzięki Niemu gliwickie tak dobrze stoją :gwizdanie: :notworthy: Patrikos mi tam nic nie staje jak go widzę ale spoko jestem tolerancyjny tylko po prostu już do mnie na spotach nie podchodź :polew: Guru Ty tylko o jednym przydało by ci sie trochę .... :bicz: :bicz3: :bicz3:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru Ty tylko o jednym przydało by ci sie trochę .... :bicz: :bicz3: :bicz3: Jeszcze do tego fetyszysta
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dobra pany fajnie sie z wami czyta ten spam ale musze isc spac bo jutro pierwsza szychta i moge szoku dostac wiec do jutra trzymta sie
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru Ty tylko o jednym przydało by ci sie trochę .... :bicz: :bicz3: :bicz3: Jeszcze do tego fetyszysta lepiej tak niż Homo [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:18_________________________________________________ dobra pany fajnie sie z wami czyta ten spam ale musze isc spac bo jutro pierwsza szychta i moge szoku dostac wiec do jutra trzymta sie
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dobra pany fajnie sie z wami czyta ten spam ale musze isc spac bo jutro pierwsza szychta i moge szoku dostac wiec do jutra trzymta sie wejdz na dach, zapnij narty i fruu
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru Ty tylko o jednym przydało by ci sie trochę .... :bicz: :bicz3: :bicz3: Jeszcze do tego fetyszysta lepiej tak niż Homo Ale ja właśnie o tym piszę że fetyszysta pedał
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dobra pany fajnie sie z wami czyta ten spam ale musze isc spac bo jutro pierwsza szychta i moge szoku dostac wiec do jutra trzymta sie wejdz na dach, zapnij narty i fruu ja juz mam zapiete i spie dzisiaj w kombinezonie :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja też już do wyrka żonka coś słabo śpi .... .... więc może śpijcie dobrze dziewczyny i chłopaki :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja też już do wyrka żonka coś słabo śpi .... .... więc może śpijcie dobrze dziewczyny i chłopaki :gwizdanie: to narazie leszczu Narazie Diman
Rekomendowane odpowiedzi