Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witojcie. Jade z Wami na deche, wsiadam do auta Mirona jako 4 osoba. Pozdro znamy się? napewno nie znasz tego leszcza [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:18_________________________________________________ale nie ważne - ważne że będzie taniej to może jechać, ważne żeby nie był sztywniakiem :polew:
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Burak z niego straszny - ale co poradzę
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Burak z niego straszny - ale co poradzę kuzyn ??? Tyyy ale mu powiedz żeby słomy nie brał, bo to B7
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Coprawda dziewczyny nie ma ale proszę mi do niego nie zarywać
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli aha, to widzę że też masz podobne zdanie o bracie jak ja
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witojcie. Jade z Wami na deche, wsiadam do auta Mirona jako 4 osoba. Pozdro AFF :notworthy: już Cie lubię Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Coprawda dziewczyny nie ma ale proszę mi do niego nie zarywać z tą dziewczyną to przesadziłeś... masz szczęście że jesteś instruktorem, to jeden pożytek z Ciebie będzie
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 śmiejcie się śmiejcie ................... zobaczcie od kiedy jest na forum :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ejjjjjjjjjjjjjj nie wierzę, że twój brat ma AFF-a ja już się podjarałem
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 eee tam liczba postów czyli wiedza mówi sama za siebie
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Coprawda dziewczyny nie ma ale proszę mi do niego nie zarywać z tą dziewczyną to przesadziłeś... masz szczęście że jesteś instruktorem, to jeden pożytek z Ciebie będzie ja jadę rekreacyjnie
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czester mijaliśmy się na chorzowskiej nagrzewnica padła że w czapce jeździsz? kurde czemu ja nie widziałem tego że to zamawiacie? ktoś odsprzeda jedno? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 ejjjjjjjjjjjjjj nie wierzę, że twój brat ma AFF-a ja już się podjarałem on nie ma audi
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 królu, z tym aff to pewnie wiesz jak jest, ma paska ale Miron mu powiedział, "jak chcesz być na moim forum to radzę Ci wpisać AFF"
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ejjjjjjjjjjjjjj nie wierzę, że twój brat ma AFF-a ja już się podjarałem on nie ma audi to faktycznie nie może być twój brat
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czester mijaliśmy się na chorzowskiej nagrzewnica padła że w czapce jeździsz? kurde czemu ja nie widziałem tego że to zamawiacie? ktoś odsprzeda jedno? :gwizdanie: 24h na forum a tego co ma to nie widzi
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czester mijaliśmy się na chorzowskiej nagrzewnica padła że w czapce jeździsz? kurde czemu ja nie widziałem tego że to zamawiacie? ktoś odsprzeda jedno? :gwizdanie: SoMeS, poczuj moje dobre serce, 1 kpl jak dla Ciebie za 99 zł promocja!!!
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 AFF- jest zastrzeżone dla wybrańców :gwizdanie: myślałem, że to może jeden z nich
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 A to Ci niespodzianka Miron chyba nigdy sie nie zwierzał że ma brata i w dodatku na A4 klub jest :gwizdanie: Tylko troche go skrzywdziliście tym AFFem
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 królu, z tym aff to pewnie wiesz jak jest, ma paska ale Miron mu powiedział, "jak chcesz być na moim forum to radzę Ci wpisać AFF" nie ma audi - nie ma nic niemieckiego japończyk wartości mojego Recaro
Rekomendowane odpowiedzi