miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 no i jestem pierwszy w swoim aucie to lubie :polew: a co do zamknięcia listy to bez sensu że zamykacie , przecież jak ktoś chce to zawsze może se dołączyć , ale musi sobe zorganizować transport , albo jechać swoim autem jasne że można się dołączyć - ale raczej na 15 osobach się skończy
bakuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 18:52_________________________________________________Pogięło was z tym spamem? Nie będę tego czytał! :polew:
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek gratuluję kolorku dzięki gejku Nie ma za co gejusku Ale słodko
bakuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dzisiaj materiał kupiłem. Będzie w tym tygodniu.
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek gratuluję kolorku dzięki gejku Nie ma za co gejusku Ale słodko nie chciałem tego pisać, ale nie mam wyjścia, idz na A6...
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 18:52_________________________________________________Pogięło was z tym spamem? Nie będę tego czytał! :polew: jakim spamem
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek gratuluję kolorku dzięki gejku Nie ma za co gejusku Ale słodko nie chciałem tego pisać, ale nie mam wyjścia, idz na A6...
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dzisiaj materiał kupiłem. Będzie w tym tygodniu. noo noo Kamil, teraz to mnie uradowałeś :>
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek gratuluję kolorku dzięki gejku Nie ma za co gejusku Ale słodko nie chciałem tego pisać, ale nie mam wyjścia, idz na A6... Nie doś że zróżowiał to jeszcze pierdy powtarza jak ukofany
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek gratuluję kolorku dzięki gejku Nie ma za co gejusku Ale słodko nie chciałem tego pisać, ale nie mam wyjścia, idz na A6... Nie doś że zróżowiał to jeszcze pierdy powtarza jak ukofany Idź już na ten a6 klub
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek gratuluję kolorku dzięki gejku Nie ma za co gejusku Ale słodko nie chciałem tego pisać, ale nie mam wyjścia, idz na A6... Nie doś że zróżowiał to jeszcze pierdy powtarza jak ukofany Idź już na ten a6 klub O proszę o wilku mowa ..... glut dorzucił też swoje 5 gr
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobra Panowie, cisza ja za godzinę wsiadam do APU i jadę do roboty a rano.......... :kox:
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobra Panowie, cisza ja za godzinę wsiadam do APU i jadę do roboty a rano.......... :kox: no to zebys dojechal do tego naszego pieknego miasta pomalu jedz
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobra Panowie, cisza ja za godzinę wsiadam do APU i jadę do roboty a rano.......... :kox: no to zebys dojechal do tego naszego pieknego miasta pomalu jedz no Dimek toś pojechał
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobra Panowie, cisza ja za godzinę wsiadam do APU i jadę do roboty a rano.......... :kox: no to zebys dojechal do tego naszego pieknego miasta pomalu jedz Diman, będzie dobrze
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobra Panowie, cisza ja za godzinę wsiadam do APU i jadę do roboty a rano.......... :kox: A rano ze zmęczenia zapomnisz że miałeś jechać na narty i położysz się spać
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pitek, widzisz jak się o mnie Koledzy martwią? :> bo chcieli by pooglądać te ewolucje
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobra Panowie, cisza ja za godzinę wsiadam do APU i jadę do roboty a rano.......... :kox: no to zebys dojechal do tego naszego pieknego miasta pomalu jedz Diman, będzie dobrze no nie watpie grubo mi sie wydaje
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek tylko spokój Cię ocali nie podniecaj się Synek
Rekomendowane odpowiedzi