krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Na szczęście mam alibi bylem w górach... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Poza tym jak to się mówi, żaden ptak nie sra w swoje gniazdo :gwizdanie: A żeby było śmieszniej, chciałem napisać, że wczoraj prezes obiecywał, że forum nie da się zepsuć stoi na dwóch stabilnych serwerach a tu co.. ?
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Masakra jak to forum chodzi... jak bym był klubowiczem to bym złożył reklamacje :gwizdanie: płacę wymagam :gwizdanie: Chodziło szybko.Wczoraj napisałeś , że możesz zrobić psikusa i będzie zamulało......i co zamula Chłopaki forum popsuł Wczoraj się założyłeś że nie damy rady zwiesić forum bo siedzi na dwóch serwerach a skoro wygraliśmy to rozumiem że Ślaskie jadą do Bukowiny i koszt pobytu pokrywa A4 klub Już Miron się zadeklarował , że sponsoruje Wam wyjazd
piterra Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 To Masakra jak to forum chodzi... jak bym był klubowiczem to bym złożył reklamacje :gwizdanie: płacę wymagam :gwizdanie: Chodziło szybko.Wczoraj napisałeś , że możesz zrobić psikusa i będzie zamulało......i co zamula Chłopaki forum popsuł Wczoraj się założyłeś że nie damy rady zwiesić forum bo siedzi na dwóch serwerach a skoro wygraliśmy to rozumiem że Ślaskie jadą do Bukowiny i koszt pobytu pokrywa A4 klub to cię twoja ułańska fantazja tera poniosła
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 A żeby było śmieszniej, chciałem napisać, że wczoraj prezes obiecywał, że forum nie da się zepsuć stoi na dwóch stabilnych serwerach a tu co.. ? Specjalnie przymuliłem forum , żeby był temat do pisania na śląskich P.S Dzięki Miron za podpowiedź
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 tak Miron? w sumie to widziałem jak uczysz brata jak zdobyć pokarm za darmo więc może jednak? [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:20_________________________________________________WNIOSKUJĘ O: trzeci serwer specjalnie dla Gliwickich i mojego wątku a4
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Hugo takich powodów to ty nam nie dawaj [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:26_________________________________________________Piterra jaka fantazja taka jest po prostu kolej rzeczy
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam! No i ja też znalazłem chwilkę żeby tu wpaść i zobaczyć co się dzieje i po kim jedziecie No więc odnośnie wypadu to myślę, że można go zaliczyć do bardzo udanych. Za organizację Mirek należy ci się 5-tka . Może następnym razem zapracujesz na 6-tke :> Wybrałeś taką górkę na której jedni i mogli się pouczyć i dało się też szybciej pojechać na kreche Tak więc górka dała radę. Na wyjeździe był czas zapierdalania jak i czas na delektowanie się jazdą w waszym towarzystwie oraz luźne rozmowy(nawet podczas jazdy ). Mam nadzieję, że w najbliższym dostępnym czasie będzie mi dane znów się wybrać wspólnie. Pucek brawo za postępy SoMeS dzięki za brawarek i kup se jakieś nakrycie głowy bo kiedyś ci mózg zamarznie :gwizdanie: Diman dzięki za pożyczenie okularów, bez nich ciężko by się jeździło przy tych armatakch śnieżnych Majki ten Multivan nadaje się świetnie na tego typu wypady Fajnie, że go załatwiłeś Na następny raz fajnie byłoby się wybrać w miejsce gdzie jest kilka tras różnej trudności
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dobra koniec żartów.Pełna moc ruszyła no łaski nam nie robisz :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:43_________________________________________________następnym razem obiecuję zabrać kominiarkę
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash:
Skydiver Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: To MUSI być jakiś żart ;(
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Tak żart.Powoli szykujemy forum do 1 Kwietnia
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Guru GRATULACJE !! teraz muszę sobie Ciebie owinąć w okół palca bo Mirona się nie da :polew:
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guru GRATULACJE !! teraz muszę sobie Ciebie owinąć w okół palca bo Mirona się nie da :polew: Mnie się też nie da Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Tak żart.Powoli szykujemy forum do 1 Kwietnia Ty tu serwerów pilnuj lepiej
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Idę zablokować te serwery aż to zostanie zmienione ....
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Idę zablokować te serwery aż to zostanie zmienione .... Takiej mocy to ty nie masz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi