SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Idę zablokować te serwery aż to zostanie zmienione ....
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego Te kropek spokój mi tutaj
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego Te kropek spokój mi tutaj masz coś do kropków? :yeah:
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego nie zgadzam się, bo on będzie mógł wyedytować mojego posta i jeszcze będzie w nich pisał, że np go lubię
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego Te kropek spokój mi tutaj A co dasz mi drugiego Nie masz nawet takiej mocy
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego nie zgadzam się, bo on będzie mógł wyedytować mojego posta i jeszcze będzie w nich pisał, że np go lubię Krolu spokojnie, to forum demokratyczne(mam nadzieję) i nawet ktoś taki jak przyszywany moderator nie może robić co mu się podoba
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 przyszywany moderator to określenie zagości na dłużej :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego Te kropek spokój mi tutaj masz coś do kropków? :yeah: Bez kropek Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego nie zgadzam się, bo on będzie mógł wyedytować mojego posta i jeszcze będzie w nich pisał, że np go lubię Dobry pomysł Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego Te kropek spokój mi tutaj A co dasz mi drugiego Nie masz nawet takiej mocy
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Śląskie (Moderatorzy: miron78, Guregoru) to chyba jakiś żart :wallbash: Guregoru się przeca do tego świetnie nadaje, bo chyba nikt tak namiętnie nie oblega forum spotów Śląskich. Spamer spotów Śląskich i Newbie no. 1 Tam gdzie spam tam i miejsce jego nie zgadzam się, bo on będzie mógł wyedytować mojego posta i jeszcze będzie w nich pisał, że np go lubię Krolu spokojnie, to forum demokratyczne(mam nadzieję) i nawet ktoś taki jak przyszywany moderator nie może robić co mu się podoba wiem, żartuje sobie
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Bo u ciebie i tak wiedzą że to nie ma znaczenia bo za 2 dni zaś będziesz miał
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Bo u ciebie i tak wiedzą że to nie ma znaczenia bo za 2 dni zaś będziesz miał teraz już nie złapię bo na klubowicza startuje
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Mnie nic dziś nie zdjęli ;(
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Mnie nic dziś nie zdjęli ;( a no faktycznie myślałem że Tobie też
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Mnie nic dziś nie zdjęli ;( Bo ty masz dawać przykład że tak się nie robi :polew:
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Mnie nic dziś nie zdjęli ;( Bo ty masz dawać przykład że tak się nie robi :polew: Jak?
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Mnie nic dziś nie zdjęli ;( Bo ty masz dawać przykład że tak się nie robi :polew: Jak? Tak jak dostałeś kropka ok to ja teraz idę na techniczny
Rekomendowane odpowiedzi