piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pitek dzisiaj widzę że się nudzisz a do tego na dłużej tu zagościłeś :gwizdanie: a ty co w GUS'ie robisz :mysli:
Skydiver Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pitek dzisiaj widzę że się nudzisz a do tego na dłużej tu zagościłeś :gwizdanie: a ty co w GUS'ie robisz :mysli: Lepiej w GUS'ie niż w ZUS'ie
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 nie zapomnij druknąć na drugiej stronie tej koszulki czegoś w rodzaju "white GLUT" o tym samym pomyslalem :>[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:26_________________________________________________ja spadam wiec zycze milej nocy
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dobrołnoc A-rek[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:31_________________________________________________ Gregory
gregory Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Gregory Siemka! Tak tu zajrzałem, aby zobaczyć co słychać i ile jestem w tyle, ale zaś naszkrobaliście 35 stron od wtorku wieczora i kto to nadrobi..... .
Patrikos28 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło ja już dziś zrobiłem przelew
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 przywitam sie i spadam a kto Ci uwierzy :decayed:
gregory Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 W sumie nie ma tak źle po tych nartach, nie mam zakwasów jakiś mega. Ale czuć, że nogi trochę zniosły
bish - kopt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 4 ostatnie filmiki już w galerii :gwizdanie:
gregory Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 przywitam sie i spadam Mirek[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:53_________________________________________________Właśnie zdajcie relacje, czy jakieś zdjęcia są , filmiki bo nie doczytałem.
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 w galerii śląskich masz filmiki od Bishkopta
Patrikos28 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 przywitam sie i spadam witam ja też spadam kolejna nocka
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Arek przywitam sie i spadam a kto Ci uwierzy :decayed: Właśnie
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 nikt z VW nie ma zakwasów , bo mieliście tak zmiękczone mięśnie jak dojechaliśmy , że nie miały sie gdzie te zakwasy zrobić
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 nikt z VW nie ma zakwasów , bo mieliście tak zmiękczone mięśnie jak dojechaliśmy , że nie miały sie gdzie te zakwasy zrobić a co oni tam jeszcze ciężary podnosili
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 nikt z VW nie ma zakwasów , bo mieliście tak zmiękczone mięśnie jak dojechaliśmy , że nie miały sie gdzie te zakwasy zrobić a co oni tam jeszcze ciężary podnosili A myślisz że czemu nie jechali każdy swoim tylko mieli jednego kierowcę
egon47 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 nikt z VW nie ma zakwasów , bo mieliście tak zmiękczone mięśnie jak dojechaliśmy , że nie miały sie gdzie te zakwasy zrobić a co oni tam jeszcze ciężary podnosili a tam od razu ciezary takie male ciezarki 0,5KG ;p
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 w temacie spotów gliwickich trzeba dopisać że wszyscy należą do AA
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 w temacie spotów gliwickich trzeba dopisać że wszyscy należą do AA
Rekomendowane odpowiedzi