Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ale tu cisza :gwizdanie: Wszyscy spamerzy chyba porządki robią i latają na miotle
Pelex Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Siemka laski Wczoraj cos wspominał Piterra o przelewie za długopis i breloczek - więc przelew zrobiłem sorki że tak długo to trwało bo chyba powstrzymałem wysyłkę nie
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Siemka laski Wczoraj cos wspominał Piterra o przelewie za długopis i breloczek - więc przelew zrobiłem sorki że tak długo to trwało bo chyba powstrzymałem wysyłkę nie Podobno przez Ciebie zrobiło się zamieszanie
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 cześć Laski aaaaleee się wyspałem No i skończyła się ciszaaaa Władca postów - spamer już jest :>
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Tak czy siak gluta jak nie było tak nie ma ;(
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a co z nim Od wczoraj po spocie słuch po nim zaginoł ;( Nikt nie wie co się z nim dzieje ......... Pucka nie ma wiec jedyne rozsądne wytłumaczenie że są razem
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a co z nim Od wczoraj po spocie słuch po nim zaginoł ;( Nikt nie wie co się z nim dzieje ......... Pucka nie ma wiec jedyne rozsądne wytłumaczenie że są razem może coś w tym jest
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a co z nim Od wczoraj po spocie słuch po nim zaginoł ;( Nikt nie wie co się z nim dzieje ......... Pucka nie ma wiec jedyne rozsądne wytłumaczenie że są razem może coś w tym jest Moderatora globalnego też nie ma od rana Ale dzisiaj jest targ w Knurowie więc to też wyjaśnia sprawę
Pucek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a co z nim Od wczoraj po spocie słuch po nim zaginoł ;( Nikt nie wie co się z nim dzieje ......... Pucka nie ma wiec jedyne rozsądne wytłumaczenie że są razem może coś w tym jest Moderatora globalnego też nie ma od rana Ale dzisiaj jest targ w Knurowie więc to też wyjaśnia sprawę jak tak Go Kochasz i za nim tęsknisz to powiedz wprost że jesteś gejem a rodzina to przykrywka ja czekam na księdza mam kolędę a potem jadę prawdopodobnie do sosnowca :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja czekam na księdza mam kolędę :polew:
Pucek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja czekam na księdza mam kolędę :polew: nie ma się co śmiać, nie wiem co za gałgan przyjdzie i co mi znów głupiego powie
MAJKI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a potem jadę prawdopodobnie do sosnowca A masz paszport bo to juz zagranica :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a potem jadę prawdopodobnie do sosnowca A masz paszport bo to juz zagranica :gwizdanie: mam, Polsatu :>
MAJKI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja czekam na księdza mam kolędę :polew: nie ma się co śmiać, nie wiem co za gałgan przyjdzie i co mi znów głupiego powie A co Ci ma powiedziec zebys dał wiecej na tace bo zarobiony jestes juz 2 audi w ciagu 2 lat Mi tez wyskoczyl ze młody jestem i widzi ze źle nam sie nie powodzi zebysmy sie dołożyli do budowy koscioła bo dopiero nam buduja na osiedlu, tylko ze juz miał stac gotowy 3 lata temu a proboszcz sobie na wycieczki lata za granice. W d*pie ich mam jak mi nie chciał córki ochrzcic bo żyję w grzechu po ślubie cywilnym i ze chce ze mną pogadac zeby mnie nawrócić, to mu powiedziałem ze nie musi mnie nawracac tylko niech wyłoży 30 tys na wesele to bedzie koscielny :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja czekam na księdza mam kolędę :polew: nie ma się co śmiać, nie wiem co za gałgan przyjdzie i co mi znów głupiego powie A co Ci ma powiedziec zebys dał wiecej na tace bo zarobiony jestes juz 2 audi w ciagu 2 lat Mi tez wyskoczyl ze młody jestem i widzi ze źle nam sie nie powodzi zebysmy sie dołożyli do budowy koscioła bo dopiero nam buduja na osiedlu, tylko ze juz miał stac gotowy 3 lata temu a proboszcz sobie na wycieczki lata za granice. W pupie ich mam jak mi nie chciał córki ochrzcic bo żyję w grzechu po ślubie cywilnym i ze chce ze mną pogadac zeby mnie nawrócić, to mu powiedziałem ze nie musi mnie nawracac tylko niech wyłoży 30 tys na wesele to bedzie koscielny :gwizdanie: I wszystko w temacie
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pucek & Majki ja jak mialem kolędę to uciekłem na spot do Jastrzębia
Pucek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja czekam na księdza mam kolędę :polew: nie ma się co śmiać, nie wiem co za gałgan przyjdzie i co mi znów głupiego powie A co Ci ma powiedziec zebys dał wiecej na tace bo zarobiony jestes juz 2 audi w ciagu 2 lat Mi tez wyskoczyl ze młody jestem i widzi ze źle nam sie nie powodzi zebysmy sie dołożyli do budowy koscioła bo dopiero nam buduja na osiedlu, tylko ze juz miał stac gotowy 3 lata temu a proboszcz sobie na wycieczki lata za granice. W pupie ich mam jak mi nie chciał córki ochrzcic bo żyję w grzechu po ślubie cywilnym i ze chce ze mną pogadac zeby mnie nawrócić, to mu powiedziałem ze nie musi mnie nawracac tylko niech wyłoży 30 tys na wesele to bedzie koscielny :gwizdanie: nooo bo taka jest prawda Majkel, ja nie wiedziałem że Wy macie tylko cywilny fajne wozidło jest do sprzedania... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11045099 pewna sztuka, jak to musi latać :> SoMeS, ale moja rodzinka sieje panikę że znów się ich będzie wypytywał gdzie jestem i takie tam, po prostu szkoda gadać
Rekomendowane odpowiedzi