miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 A-rek dostał klubowicza ? no to w takim razie gratulacje już 2 dni ma
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 i jeszcze graty ode mnie SoMeS a Ty podanie wysłałeś?
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 i jeszcze graty ode mnie SoMeS a Ty podanie wysłałeś? nie
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 i jeszcze graty ode mnie SoMeS a Ty podanie wysłałeś? Somes zawstydził Turbodymomena - jeszcze podania nie wysłał a już dostał odpowiedź że NIE
krolu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 i jeszcze graty ode mnie SoMeS a Ty podanie wysłałeś? Somes zawstydził Turbodymomena - jeszcze podania nie wysłał a już dostał odpowiedź że NIE :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 i jeszcze graty ode mnie SoMeS a Ty podanie wysłałeś? Somes zawstydził Turbodymomena - jeszcze podania nie wysłał a już dostał odpowiedź że NIE w końcu 2 kropki robią swoje
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 i jeszcze graty ode mnie SoMeS a Ty podanie wysłałeś? Somes zawstydził Turbodymomena - jeszcze podania nie wysłał a już dostał odpowiedź że NIE dlatego nawet nie wysyłam... bo co z tego że dużo pomagam w technicznym jak po prostu czasem mnie nie rozumieją i dostaję kropki :gwizdanie: dobra spadam.. żory, pilchowice, gliwice, katowice... życzcie mi ludzi z jajami na drogach [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 11:33_________________________________________________a tutaj piękny post na koniec tematu w wykonaniu mojego autorytetu w dziedzinie TDI http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_wysokie_obroty_po_odpaleniu_prosba_o_diagnoze-t111037.15.html
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 i jeszcze graty ode mnie SoMeS a Ty podanie wysłałeś? Somes zawstydził Turbodymomena - jeszcze podania nie wysłał a już dostał odpowiedź że NIE dlatego nawet nie wysyłam... bo co z tego że dużo pomagam w technicznym jak po prostu czasem mnie nie rozumieją i dostaję kropki :gwizdanie: dobra spadam.. żory, pilchowice, gliwice, katowice... życzcie mi ludzi z jajami na drogach [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 11:33_________________________________________________a tutaj piękny post na koniec tematu w wykonaniu mojego autorytetu w dziedzinie TDI http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_wysokie_obroty_po_odpaleniu_prosba_o_diagnoze-t111037.15.html dobra idz już a się nie chwal :>
czester Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dobry Somes a czemu Sztomel nie przyjezdza na spoty ?
krolu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dobry Somes a czemu Sztomel nie przyjezdza na spoty ? bo on nie ma a4 :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 witajcie panowie w ten zimowe poludnie ma ktos moze do bish-kopta nr tel. bo bym pojechal z nim do aligatora pogadac moze by mi wybil z glowy ta moc dla mojego padla
bish - kopt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 witajcie panowie w ten zimowe poludnie ma ktos moze do bish-kopta nr tel. bo bym pojechal z nim do aligatora pogadac moze by mi wybil z glowy ta moc dla mojego padla diman
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 na mnie już czas, trzeba jechać do roboty no cóż, będę wieczorem, koło 23 bez spamu :>
czester Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 bez spamu :> Na to bym nie liczyl
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 przerwa na obiad fajnie się jeździ można wyprzedzać
czester Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 przerwa na obiad fajnie się jeździ można wyprzedzać A ktos ci zabronil ?
Rekomendowane odpowiedzi