Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 pany,MAJKI zadeklarował sie pomóc,ale dopiero w przyszły poniedziałek, jakby był ktoś tak dobry i miał możliwość oblukania tego regału wcześniej,to proszę o jakieś info regał jest za naprawde dobre pieniadze i boje sie,że ktoś zwinie mi go sprzed nosa, oczywiście za paliwko oddaje kasę i na dobrą flaszkę też dam
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tomeks - ja Ci to sprawdzę Widzę, że bardzo Ci zależy a w końcu nie mało sie znamy więc zrobię to dla Ciebie - i wcale nie chodzi o te 500zł choć pewnie się przyda [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 21:36_________________________________________________Krolu albo jeszcze nie wpłaciłeś za długopis albo zrobiłeś to jako ostatni z naszej ekipy - STAWIASZ BROWARA [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 21:38_________________________________________________ wypad na pytki,bo zgłoszę cię do Mirona i da ci kropka A jego to się akurat nie boję pytam poważnie misie kolorowe chodzi o ten regał,sklep jest na jakimś osiedlu,więc raczej w centrum [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:39_________________________________________________ Jak będzie ok to go kupię i sprzedam ci niewiele drożej może być :gwizdanie: Tomeks potwierdź propozycję Gurego a jak go kupi to zrezygnuj
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tomeks potwierdź propozycję Gurego a jak go kupi to zrezygnuj Ty się tu nie wtrącaj jak dorośli rozmawiają
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tomeks - ja Ci to sprawdzę Widzę, że bardzo Ci zależy a w końcu nie mało sie znamy więc zrobię to dla Ciebie - i wcale nie chodzi o te 5000zł choć pewnie się przyda sprawa jest pilna,bo w lutym otwieram nowy sklep,a jeszcze chłodni nie mam,a ta jest idealna,wymiary i cena,praktycznie 1/3 ceny 5 tyś zł wychaczysz jak nic a jakbyś pytał,co na obiad zrobić jak po nia przyjadę,to obojętnie,zaskocz mnie
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 panowie z 1.8T http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11036363 może jakieś graty wyszarpiecie , bo pewnie będzie na części sprzedawać :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tomeks - ja Ci to sprawdzę Widzę, że bardzo Ci zależy a w końcu nie mało sie znamy więc zrobię to dla Ciebie - i wcale nie chodzi o te 500zł choć pewnie się przyda sprawa jest pilna,bo w lutym otwieram nowy sklep,a jeszcze chłodni nie mam,a ta jest idealna,wymiary i cena,praktycznie 1/3 ceny 5 tyś zł wychaczysz jak nic a jakbyś pytał,co na obiad zrobić jak po nia przyjadę,to obojętnie,zaskocz mnie ..zaskoczyłeś mnie z tym "5 tyś zł" ......chyba nie mogę ich przyjąć [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 21:50_________________________________________________to naprawdę musi być okazja, że tyle proponujesz
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Miron jaki ty uczynny Jak ktoś mu płaci to uczynny się robi
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 sprawdzę Widzę, że bardzo Ci zależy a w końcu nie mało sie znamy więc zrobię to dla Ciebie - i wcale nie chodzi o te 5000zł choć pewnie się przyda sprawa jest pilna,bo w lutym otwieram nowy sklep,a jeszcze chłodni nie mam :mysli: faktycznie dziwni jesteście...............pomorzanie...............ciuchy sprzedajesz i chłodnie do tego potrzebujesz muszę tam wpaść kiedyś
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 sprawdzę Widzę, że bardzo Ci zależy a w końcu nie mało sie znamy więc zrobię to dla Ciebie - i wcale nie chodzi o te 5000zł choć pewnie się przyda sprawa jest pilna,bo w lutym otwieram nowy sklep,a jeszcze chłodni nie mam :mysli: faktycznie dziwni jesteście...............pomorzanie...............ciuchy sprzedajesz i chłodnie do tego potrzebujesz muszę tam wpaść kiedyś może chce mieć zawsze świeże kolekcje
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Miron jaki ty uczynny Jak ktoś mu płaci to uczynny się robi niby już mam 5 tyś zł.................ale........co mi tam
gregory Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 panowie z 1.8T http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11036363 może jakieś graty wyszarpiecie , bo pewnie będzie na części sprzedawać :gwizdanie: To coś trza pochować, a nie szabrować
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Miron jaki ty uczynny Jak ktoś mu płaci to uczynny się robi niby już mam 5 tyś zł.................ale........co mi tam Już nie masz pamiętasz poszło na wtryski
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Już nie masz pamiętasz poszło na wtryski w sensie,że na dziwki 5tysi no tak,ale jaka by z Mironem poszła za mniej :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Już nie masz pamiętasz poszło na wtryski w sensie,że na dziwki 5tysi no tak,ale jaka by z Mironem poszła za mniej :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Miron jaki ty uczynny Jak ktoś mu płaci to uczynny się robi niby już mam 5 tyś zł.................ale........co mi tam Już nie masz pamiętasz poszło na wtryski jabyś czytał forum to byś wiedział, że nie poszło bo wtryski sa OK
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Miron jaki ty uczynny Jak ktoś mu płaci to uczynny się robi niby już mam 5 tyś zł.................ale........co mi tam Już nie masz pamiętasz poszło na wtryski jabyś czytał forum to byś wiedział, że nie poszło bo wtryski sa OK Wiem coś tam czytałem choć to dawno było
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 ................jasne................czytałeś
Skydiver Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 jabyś czytał forum to byś wiedział, że nie poszło bo wtryski sa OK Jedynie gdzie jest na bieżąco to Newbie
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 ale to u nas było....................nie w newbie
Rekomendowane odpowiedzi